http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 23, 2015

Valtionterrorismi Hollywood viihteessäViime vuonna huumeiden yliannostukseen raportoidusti kuolleen näyttelijä Phillip Seymor Hoffmanin viimeisimpiä tähdittämiä elokuvia on elokuva nimeltään A Most Wanted Man. Siinä hän esittää saksan tiedustelupalvelun agenttia, joka on alkanut vakoilemaan maahan pakolaisena tulleen tseteenimiehen liikkeitä.Elokuvan juoni:

Henkihieveriin kidutettu puoliksi tšetšeeni, puoliksi venäläinen maahanmuuttaja ilmestyy Hampurin islamilaiseen yhteisöön ja vaatii isänsä hämäräperäisesti hankittua omaisuutta. Se herättää sekä Saksan että USA:n turvallisuuspalveluiden kiinnostuksen. Kellon tikittäessä ja panosten kovetessa viranomaiset yrittävät selvittää kuka tämä mies todellisuudessa on - onko hän sorrettu uhri vai vaarallisen ääriliikkeen edustaja? 
Elokuvan juoni viittaa kuin suoraan Bostonin maratonilla lavastettuihin terrori-iskuihin, joiden pää syntipukeiksi lavastettiin tšetšeeniveljekset. 

Hollywood tunnetusti tekee jatkuvasti yhteistyötä USA:n Pentagonin sotilastiedustelun kanssa ja vallan kulisseista syötetään tätä milloin eliitille tarpeelliseksi katsottavaa propagandaa, tällaisten propaganda-elokuvien muodossa. 

Näiden tämän genren Hollywood -elokuvien salainen poliittinen agenda on islamisaatiolla pelottelu, joka kohdistetaan jo suoraan katsojien alitajuntaan.


Jos on vähänkään seurannut tämän sionistisen eliitin ja pankkiiriensa rahoittaman propagandan toimintaa, niin tämä ns. antikristus on jo olemassa. Mutta se ei ole mikään uusi Hitler. Vaan se tunnetaan eliitin käyttämänä peikkona ja nyt se on ISIS ja Al-Qaida, joiden toimintaa rahoittaa Israelin valtiota myöten lukuisat huumerahoilla pyörivät yksityiset pankit.

Eliitti tarvitsee tällaisen pelottelukoneiston, jotta kansakunnat saataisiin pidettyä orjuutettuna pelolla ja mitä enemmän heitä vastaan hyökätään psykologisella tasolla, niin sitä suuremman voiton elitti kuvittelee saavansa ja pystyvänsä poistamaan kansoilta kuuluvat perusoikeudet. 

Bostonissa tehtiin tämä temppu 2012 toukokuussa, kun kaksi tšetšeeniveljestä lavastettiin Bostonin maratonin pommi-iskujen tekijäksi ja näitä kahta täysin syytöntä maahanmuuttajaa alettiin jahtaamaan yli 5000 miehen armeijan voimin. 


Bostonissa tehtiin tämän jälkeen ns. ovelta ovelle etsintöjä. 


Nämä kuvat ovat Bostonista 2012 keväältä. 

Tämä puolisotilaallisten aseistettujen joukkojen  marssiminen ovelta ovelle Bostonilaisten koteihin, etsimässä muka jotain terrori-iskusta lavastettuja pakolaisia oli vain peitetoimi USA:n tiedustelupalvelun ja armeijan suorittamalle kokeelle, että mitenkä Yhdysvalloissa toimitaan mahdollisen poikkeustilan aikana. Tämä vastikään perheineen tod. murhattu ohjaaja ja käsikirjoittaja David Crowley hipaisi pintaa ilmeisesti liiankin paljon, kun hänen ohjaamansa vielä julkaisematon elokuva Gray State esitti tämän FEMA:n keskitysleirille haku shown vähän eliitille ikävämmässä valossa.  

Tässä Crowleyn elokuvassa kun oli mukana mm. ihmisväestöön pakotetut mikrosirut ja siinä näytetään mitä käy, kun yhteiskunta ja talousjärjestelmä vain romahtaa ja kauppojen hyllyiltä häviää kaikki.

Tämä yli 99,99 % koko maailman varannoista itselleen kahminut Illuminati-eliitti ei pidä siitä, että jos Hollywood elokuvissa aletaan esittämään, että kansa alkaisi taistelemaan heitä vastaan. Kun heitähän ei pitänyt alunperinkään olla missään. Koska tämän eliitin jäsenyyskin on jo pelkästään niin salainen asia. Siksi he mielummin tuottavat sellaisia elokuvia, joissa ihmiset joutuvat taistelemaan esim. tekoälyä vastaan (mm. Terminator elokuvat). Pää-agenda on miltei aina se, että meidät ihmiset pyritään näyttämään näissä filmatisoinneissa varsin heikolta, tämän sotilaallisen ja hallinnollisen armeija tappokoineiston edessä, jonka takana eliitti haluaa pistää meidät kaikki matalaksi ja viedä meiltä kaikki perusoikeudet pois.Sitten mennään siihen, että miksi Bostonissa ja nyt Pariisissa aseistetut armeijan joukot rynnii kaduille ? 

Siksi koska eliitti pelkää menettävänsä valtansa ja yrittää nyt viedä Euroopan maiden perusoikeudet lavastamalla näitä valtionterrori-iskuja lisää. Seuraavaksi terrori-iskun lavastuksen kohteina ovat huhujen mukaan Lontoo, Madrid ja jopa Saksassa. Mi5:n johtaja taisi mennä jo lipsauttamaan, että seuraavana vuorossa on Lontoo.


Sillä mikään ei riitä näille valtaeliitin rikollisille, mitä he yrittävät nyt tällä länsimaiseen yhteiskuntaan kohdistetulla valtionterrorismilla hajoittaa. Illuminati-eliitti koostuu yksinomaan satanisteista ja he eivät kykene tuntemaan ihmisväestöä kohtaan minkäänlaista myötätuntoa, koska heidän joukkoonsa on pesiytynyt jo vuosituhansien ajoin lukuisia psykopaatteja. Jo aivan Suomenkin poliittisen järjestelmän sisällä nämä psykopaatit tunnistaa varsin hyvin, kun katsoo heidän ulkoista esiintymistään. 

Natolla oli jo 1970-luvulla salainen maanalainen armeija, joka lavasti terrori-iskuja poliittisten vastustajien nimiin ja se tunnettiin Operaatio Gladiona

Mikä estää näitä samoja niljakkeita tekemästä yhä samoin ? Katsokaa 9/11, Madrid 2004, Lontoo 7/7, Boston 2012 maraton, Charlie Hebdo jne. Kaikki olivat Mossad, Mi5/Mi6/CIA/Naton taidonnäyte ja lähes jokainen kerta pommittajiksi julistettiin Allahu Akbaria huutavat radikaalimuslimit. Tämä toimii vain niin kauan, kuin me uskomme näihin valheisiin ja nyt on jo tullut aika, jolloin nämä lavastetut valtionterrori-iskut (false-flag) eivät toimi enää. Koska ne paljastuvat jo heti silloin, kun ne toteutetaan. Koska CNN:n TV propaganda-tiimi on yleensä kameroineen aina siinä maassa, missä tapahtuu paikalla.


Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/elokuvat/art-1288749049079.html