http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 31, 2015

Psyop harjoitukset jatkuivat Hollannissa ?Hollannin, Hilversumissa sattui eilen välikohtaus, jossa 19 -vuotiaan miehen väitettiin tunkeutuneen Hollannin yleisradion (NOS) televisiostudioon. 

Tarinassa on heti epäkohtia, kun median kertoman mukaan mies onnistui jäljitetyllä pistoolilla uhittelemaan yleisradion rakennuksen vartijaa, niin että onnistui pääsemään aina tv-uutisten päästudioon asti. 

Miehen väitettiin vaatineen 10 minuuttia puheaikaa suorassa lähetyksessä ja hän väitti edustavansa hakkereiden yhteisöä. 

ja nyt tulee mielenkiintoinen kohta

Vartija ei päästänyt miestä iltauutisten studioon, vaan ohjasi hänet tyhjään tv-studioon.

Onko vartija ollut juonessa mukana, kun tätä tunkeutujaa ei ole voinut pidättää ollenkaan ? 


Nyt Hollannin media julkaisi tämän nauhoitteen, joka on kuvattu tuon tv-studion sisältä. Siinä näkyy, kuinka epäilty 19-vuotias mies puhuu jotain hollanniksi tv-studion henkilökunnan kanssa, kunnes paikalliset poliisin erikoisjoukot ottavat hänet kiinni.

Jos tätä välikohtausta ei näytetty suorassa lähetyksessä, niin voi kysyä että miksi se piti nyt näyttää sionistien valtamediassa ? Koska tälle on olemassa ihan poliittinen motiivi.  


Kuva: Hollannin turvallisuus- ja oikeusministeri Ivo Opstelten

Hollannin turvallisuus- ja oikeusministeri Ivo Opsteltenin mukaan vaikuttaa siltä, että tunkeutuja toimi yksin. (joka on valtionterrorismiin liitetyissä psyop -operaatioissa hyvin tuttu käsikirjoitus). 

Median mukaan teon motiivi on vielä epäselvä, mutta tunkeutuja kertoi videolla haluavansa "puhua asioista, joilla on maailman mittakaavassa merkitystä". Mies väitti myös olevansa turvallisuuspalvelun palkkaama.

 BINGO

Eli turvallisuuspalvelut jälleen asialla ja mikäköhän mahtaisi olla tämän Hollannin yleisradiossa näytellyn psykologisen operaation motiivi, muuta kuin kiristää Hollannin hallituksen kautta Hollannin sisäisiä terrorismin vastaisia lakeja.  CIA:lla on nyt kädet täynnä töitä, että Euroopan unionin valtioissa saataisiin kiristettyä ihmisoikeuksia pois ja tehtyä kaikki tämä "terrorismin vastaisen sodan" nimissä.

Silloin kun pelissä on tämän pankkiirien ylläpitämän sotateollisuuden mafian (Military Industrial Complex) pääoma ja valta, niin Euroopan maiden kansalaisten vapaus pyritään eliminoimaan viimeistä myöten. Siihen pelkästään Yhdysvaltain hallinto käyttää vuositasolla kymmeniä miljardeja roskavaluuttaansa dollaria. 

Sillä USA on jo n. 19 000 miljardia pystyssä yksityisille keskuspankeille. Eli käytännössä Yhdysvallat on ollut jo pitkään konkurssissa, joten eipä ihme että miksi kivärin piippu osoittaa aina uusiin maihin öljy-yhtiöiden ryöstöretkien perässä.