http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 06, 2015

Ahtisaari: Suomen pitää liittyä Natoon


Nato-haukkojen kerho sai laajennusta, kun presidentti Martti Ahtisaari kertoi mielipiteensä, että Suomen tulisi liittyä Natoon, mutta päätös ei saisi perustua Venäjän uhkaan, jota ei ole.

Ahtisaaren mukaan Suomen Nato-jäsenyys hyödyttäisi Suomea taloudellisesti, joka kamppailee pahasti velkaantuneen julkisen taloutensa kanssa. Ahtisaaren mukaan muiden valtioiden luottamus Suomea kohtaan lisääntyisi.

Miten Naton sotilasjuntta parantaisi Suomen taloutta, meneekö esim. Eestillä taloudellisesti hyvin, kun rakennustyöläiset tulevat mielummin Suomeen töihin ? 

Ahtisaari otti myös kantaa Ukrainan kriisiin, jossa eskalaatio Krimillä pitäisi pystyä estämään.

Eskalaatiolla tarkoitetaan tässä tapayuksessa Ukrainan itsenäisyyden palauttamista, jota tämä Ukrainan vallankaappauksen organisoinut korruptoitunut valtaeliitti ei salli. Näyttää jopa yhä enemmän siltä, että Krimin-niemimaasta valmisteltaisiin laajemman suursodan syttymisnäyttämöä.Krimin-niemimaa on tässä suhteessa hyvin mielenkiintoinen osatekijä, kun 2013 vuoden lopulla myrkytyksen oireisiin kuollut yhdysvaltalainen jännityskirjailija Tom Clancy oli viimeisimmässä teoksessaan "Command Authority" sotkenut kirjan juoneen Krimin-niemimaan ja Venäjän sekä Ukrainan väliset tapahtumat.

Eräs entinen CIA:n agentti dr. Jim Garrow kertoi, että Obaman hallinnon takana olevat tahot tappoivat Clancyn myrkyttämällä, koska hänen uusin kirjansa paljasti ehkä hieman liikaa tulevia maailman tapahtumia (mm. Ukrainan kriisi).

Clancy hakeutui sairaalaan Baltimoressa 2013 vuoden lopulla ja kuoli myrkytyksen oireisiin 1. lokakuuta 2013. Virkavalta ei sen koomin tutkinut lopullista kuolinsyytä, koska myrkytyksen toteuttajana toimivat hallinnon korkeampiarvoiset tahot ja tällöin poliisilla eivät riitä turvaluokitukset tutkia tällaisia tapauksia.Andrew Breitbartin tapaus sattui 2012 keväällä, kun tämä poliittinen aktivisti ja bloggari uhkasi tuhota presidentti Barack Obaman uran yhdellä vanhalla videokasetilla. Kului vain n. vuorokausi, niin mies kuoli myrkytyksen uhrina.