http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 29, 2015

Eliitti etsii nyt suojapaikkoja itselleen maailmalta


Yhdysvaltain, Fergusonin mellakat saivat huhujen mukaan talous ja rahaeliitin etsimään nyt itselleen suojapaikkoja maailmalta. Äsken Davosissa, Sveitsissä järjestetty maailman talousfoorumi keräsi maailman talous ja valtaeliitin yhteen keskustelemaan mm. ilmastonmuutoksesta. Joka tarkoittaa maailmanväestön mielipiteenmuutosta (siitä tämä ilmastonmuutos sana tulee). 

Fergusonin mellakat kuitenkin oli huhujen mukaan suursijoittaja George Sorosin rahoittama, joten tällä organisoidulla kaaoksella on joku poliittinen motiivi takana. Mitä enemmän näitä suuria mellakoita on seurannut, niin huomaa että näillä organisoiduilla mellakoilla on tarkoitus viedä yhteiskunnat kohti poliisivaltiota.


Kuva: Dulcen maanalainen USA:n armeijan tukikohta New Meksikosta.

Yhdysvalloissa hallinto on jo 70-luvulla kaivanut salaisia bunkkereita maan alle, joista yksi sijaitsee yhdysvaltain Dulcessa, Uudessa Meksikossa.Yhdysvaltalainen Phil Schneider työskenteli 70-luvulla USA:n armeijalle näissä salaisissa tunneliprojekteissa ja alkoi pitämään luentoja näistä salaisista asioista, mitä tuolla tunneleiden sisällä oikein tapahtui.Phil Schneiderin isä Oscar Schneider työskenteli myös USA:n armeijalle ja oli mm. USS Eldridgen aluksella lääkintähuollossa. Kyseinen alus on sama, jonka väitettiin olleen osa 40-luvulla tapahtunutta salaista USA:n armeijan aikakojetta (Philadeplhia Experiment).Phil Schineiderin mukaan Dulcen tukikohdassa oli löytynyt humanoideja ja hän väitti 70-luvulla yksikkönsä joutuneen taisteluun yhden humanoidirodun kanssa. Nämä hänen luennot ovat varsin korkealentoisia. 

Schneider löydettiin asunnoltaan vuonna 1996 kuristettuna ja monet uskovat, että hänet murhattiin, koska hän oli uskaltanut puhua entisen työnantajansa (USA:n armeijan) salaisesti luokiteltuja ufo-juttuja. Sillä jenkkiarmeijassa ufo-dokumentit pistetään TOP SECRET -mappeihin ja salataan tietyn tasoisilla turvaluokituksilla, joihin ei huhujen mukaan edes USA:n presidentilläkään ole valtaa nähdä, että mitä ne sisältävät. Eli näin paljon USA:n hallinto ja maailman salainen valtaeliitti pelkää avaruuden ulkopuolista älyä. 


Kuva: USA:n armeija ampui huhujen mukaan Venäjän, Sverdlovskiin ydinohjuksen,
joka kuitenkin napattiin talteen, ennen räjähtämistään toispaikkakuntalaisten toimesta.
Tapauksesta uutisoi myös Suomen Iltalehti pienellä viiveellä, mutta ei sanottu sanallakaan
ydinohjuksesta.

Itseasiassa USA:n armeija on menettänyt jo lukuisia ydinohjuksiaan, kun avaruuden toispaikkakuntalaiset ovat napanneet ne talteen mm. Venäjän, Sverdlovskisssa viime marraskuussa, jolloin sotateollisuuden valtaeliitti yritti sytyttää jälleen ydinsotaa.