http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 24, 2015

Valtionjohtajat marssivat omissa norsunluutorneissaan Ranskan miljoonan marssillaÄskettäin Pariisissa järjestetty lehdissäkin uutisoitu yli miljoonan osallistujan marssi terrorismia vastaan oli poliittiselle eliitille jotain aivan muuta. Nämä Euroopan valtioidenjohtajat marssitettiin vain muutama minuutti kävelemään ja poseeraamaan REUTERS-AP:n toimittajille ja sitten kotiin. Jonka jälkeen mm. Sorosin rahoilla organisoidut ihmiset päästettiin kaduille osoittamaan mieltään.

Mutta tuota alempaa kuvaa ei yllättäen näytetty länsimaisissa uutiskuvissa, jottei vain se totuus tulisi julki että kuinka poliittinen eliitti ei oikeasti uskaltaisi lähteä miljoonan Ranskalaisen kanssa samaan aikaan marssimaan minnekkään. 

Mutta sionistisen median täytyy silti valehdella, että Merkel ja muut valtionjohtajat olisivat yli miljoonan ranskalaisen johdolla marssineet Pariisin keskustassa terrorismia vastaan.

Näin se sionistisen median Hasbaralla tuotettu PR-hoituu muutamassa minuutissa. Hymyillään vähän ensin ohjatusti sinne missä tv-kamerat on ja sitten kotiin.