http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 14, 2015

Markus Mustajärvi: Stubb on Suomelle turvallisuusriski

 Kuvassa vasenryhmän Markus Mustajärvi.

Eduskunnassa käytiin tänään  keskustelua Venäjästä ja se oli saanut alkunsa demareiden Johannes Koskisen (sd) aloitteesta. 

Vasenryhmän Markus Mustajärvi käytti päivän väkevimmän puheenvuoron ja sanoi suoraan totuuden pääministeri Alexander Stubista, että hän on suomelle turvallisuusriski. Mustajärvi tarkensi Venäjä-keskustelun jälkeen Iltalehdelle tarkoittavansa riskillä erityisesti pääministeri Stubbin "Nato-vouhkausta", joka vaarantaa Suomen ja Venäjän välit.

Hän sekoittaa tilannetta tehokkaasti ja tarkoituksellisesti, ja unohtaa sen, että hän ei voi koskaan puhua vain kokoomuksen puheenjohtajana tai yksityishenkilönä, vaan hän on aina pääministeri, Mustajärvi moittii.Jos nyt Suomen poliittisen eliitin sisällä katsotaan Suomen turvallisuuspoliittisia suuntamuutoksia, niin Suomen turvallisuuspoliitiikkaa yritetään koko ajan siirtää russofobiseen suuntaan. Sillä tämä venäjä vastainen uutisointi on jo se turvallisuusriski suomen sisäiselle ilmapiirille. Mutta tätä venäjänvastaista uutisointia jatketaan ja jatketaan, koska sionistimediaa ylläpitävillä mediakorporaatioilla on rahaa kuin Roope Ankalla. 

Pankkiirit haluavat sotaa, koska se on heille parasta liikevoittoa. Mutta Suomen kansa ei osta näitä valheita ja sekös tässä hiertääkin näiden eliittitahon maanpetturien mieltä. 
Viime lauantain viihde-ohjelmassa nimeltä Kingi tapahtui mielenkiintoinen tilanne, kun Aku Hirviniemen näyttelemä hahmo alkoi talloa Suomen lippua. Hänen roolihahmonsa sanoi, että "Minä toivon, että Suomen ja Venäjän välille syttyisi sota". Hänen esittämänsä roolihahmo parodioi vielä seksuaalivähemmistöjä.

Sanoisin että tämä edellämainittu komedia shown sisään piilotettu tilanne viestii suomen vapaamuurarien taholta suurta riman alitusta. Jos he yrittävät vielä epätoivoisesti saada Suomi viihteen sisällä läpi tätä venäjävastaista sota propagandaansa. Suomen kansa ei tule minnekään sotakonfliktiin ryhtymään Venäjän kanssa, halusi sitä sitten mikä tahansa okkultistinen salaseura Suomesta tahansa. Näille juonittelijoille kelpaa vain taloudelliset voitot ja he haluaisivat tehdä asekauppaa siitä, että suomen kansalaiset lähtisivät tykin ruoaksi rajalle. Tämä ei kuitenkaan tule koskaan toteutumaan.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015011419021741_uu.shtml

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1420965345708.html