http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 17, 2015

CNN:llä oli koko tv-kameraryhmä Pariisissa, kun Charlie Hebdo lavastettiin

 

Charlie Hebdon tapauksesta kuuluu nettiin koko ajan uutta tietoa, mitä mukaan internetin tutkivan journalismin harrastajat ehtivät analysoida näitä silminnäkijä videoita. 

Mutta ehkä päräyttävin todistusaineisto, joka viestii false-flag in Paris -teemasta on se, että CNN:n koko kameraryhmä sattui olemaan kuin ihmeen kaupalla toimittajineen Pariisissa, kun tämä koko juttu tapahtui.

CNN:n Toimittaja Anderson Cooper ei mitenkään olisi voinut ehtiä lentämään paikalle yhdysvalloista asti. Mutta koko CNN:n kameratyhmä oli Pariisissa paikalla toimittajineen, kun kaikki tämä verilöyly tapahtui. Tietenkin koska heillä oli tästä terrori-isku lavastuksesta etukäteistä tietoa.Vuonna 1990 CNN lähetti suoran lähetyksen Persianlahden sodasta. Mutta lähetys kuvattiin tv-studiossa Yhdysvalloissa. Se ei johtunut siitä, etteikö kanavajohdolla olisi ollut rahaa lähettää toimittajiaan lähi-itään. Vaan puhtaasti sen vuoksi, että CNN uutiskanava on propagandan lähettämö ja sen tarkoitus on välittää vääriä tietoja ja raportoida niitä julkisena totuutena.Pariisin Charlie Hebdon tapaus ja Bostonin maratonilla 2012 keväällä lavastettu pommi-isku muistuttavat psyop -käsikirjoitukseltaan toisiaan, että niillä täytyy olla sama käsikirjoitustiimi. Identtisyyden näkee jo juonesta:

1.) Bostonin maratonin pommi-iskujen pääsyntipukit olivat veljeskaksikko.

Charlie Hebdon iskun pääsyntipukit olivat myös veljeskaksikko.

2.) Bostonissa tuotiin suurinpiirtein 5000-10 000 vahvuinen armeija kadulle, kun kaksikkoa jahdattiin kissojen ja koirien kera.

Myös Pariisissa yli 10 000 sotilasta tuotiin kaduille, kun tätä pääsyntipukki kaksikkoa etsittiin.

3.) Bostonin maratonin epäillyt paikannettiin paikallisella huoltoasemalla.

Charlie Hebdon epäillyt paikannettiin myös paikallisella huoltoasemalla.

4.) FBI oli salakuunnellut Bostonin pommi-iskujen pääepäiltyjen puhelimia.

Charlie Hebdon pääepäiltyjen puhelinta oltiin myös salakuunneltu Ranskan salaisen palvelun toimesta.False-flag psyop -operaatiot ovat psykologisen sodankäynnin keinoin toteutettuja valehyökkäyksiä väärän lipun alla. Nimitys tulee siitä, että terrori-iskujen tekijäksi ilmoitetaan aina jokin muu taho, kuin itse niiden alkuperäinen toteuttaja. 

Jo 1970-luvulla Italiassa Natolla maanalainen armeija, joka tunnettiin salanimellä operaatio Gladio. Silloin Naton salaiset armeijat lavastivat pommi-iskuja räjäyttäen linja-auto ja juna-asemia sekä syyttivät niistä mm. poliittisia vastatahoja kuten kommunisteja. 

Nyt nämä tämän aikakauden false-flag iskut lavastetaan miltei kokonaan mm. islamistien kädenjäljeksi ja sitä varten tiedustelupalveluiden (mm. CIA, Mossad, Mi5, Mi6) organisoima ISIS on olemassa, että se voi myös saman tahon alullepaneman valeterrorijärjestö Al-Qaidan kanssa uskotella olevansa aina näiden eripuolilla maailmaa lavastettujen terrori-iskujen takana. Tämän psykologisen sodankäynnin, eli informaatiosodan voima mitataan kuitenkin vain kollektiivisen tietoisuuden tasolla. Eli mitä vähemmän siihen enää kukaan uskoo, niin sen teho lakkaa vaikuttamasta enää meidän kollektiivisiin mieliimme. 


Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=3DpGuGfLfw8 

https://www.youtube.com/watch?v=98JDKB-Qmxs