http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 17, 2015

Prinssi Andrew hyväksikäytti alaikäistä tyttöäIso-Britannian hallinnon sisäinen pedofiili kohu sai jatkoa, kun nyt Britannian hovi kiisti jälleen sen, että prinssi Andrew olisi käyttänyt aikanaan seksuaalisesti hyväksi alaikäistä tyttöä.  Tästä on olemassa uhrin todistuslausunnot ja kaikki.

Hyväksikäytetty alaikäinen tyttö on nimeltään Virginia Roberts ja hän toimi hyvin samankaltaisissa tehtävissä, kuin tämä 90-luvulla julkisuuteen tullut Cathy O'Brien, joka myytiin vanhempiensa toimesta USA:n hallinnolle lapsi prostituoiduksi seksiorjaksi.
Pedofiili rinki on pyörinyt lähes aina Washington DC:n tasolla. Mutta tällä kerralla poliittinen kohu alkaa saada jo uusia mittasuhteita. 

Amerikkalainen finanssialalla tunnettu miljardööri Jeffrey Epstein piti Virginia Robertsia henkilökohtaisena seksiorjanaan. Epstein vangittiin vuonna 2008 13 kuukaudeksi nuorten tyttöjen pakottamisesta alaikäisenä prostituutioon. Yli 40 naista on kertonut joutuneensa hyväksikäytön kohteeksi.

Yhdysvaltain presidenttinä 90-luvulla toiminut Bill Clinton oli osallistunut tämän Epsteinin pyörittämän lapsiprostituutio ringin toimintaan. Cathy O'Brien kertoi 90-luvulla, että hän toimi myös Bill Clintonin henkilökohtaisena seksiorjana. Näitä orgioita järjestää Victor Ostrovskyn mukaan myös Israelin tiedustelupalvelu Mossad.Näitä alaikäisiä tyttöjä pidettiin Epsteinin yksityisellä Little St. Jamesin saarella seksiorjina.

Ihan kaikella järjellä ajateltuna jos nämä niljakkeet pystyvät miljardööreinä organisoimaan tämän tason lapsiprostituutiota USA:n hallinnon kulisseihin, niin tämä touhu ei varmasti ole vieläkään loppunut ?

Iso-Britannian lehdistössä asia on syystäkin kuuma aihe, koska Englannin hovi on sekaantunut lapsiprostituutioon. Mutta sanoisin, että vieläkin kovempi aihe olisi jos Englannin hovin sisällä tapahtuneet ihmisuhraukset tuotaisiin julki.  David Icke on niihin enemmän perehtynyt ja syystäkös häntä ollaan kautta vuosien yritetty mustamaalata toistuvasti.
Lähteet: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1420338160317

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=10225

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2584309/Bill-Clinton-identified-lawsuit-against-former-friend-pedophile-Jeffrey-Epstein-regular-orgies-Caribbean-compound-former-president-visited-multiple-times.html