http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 13, 2015

BBC:n uutistoimittajaa uhkaa potkut Israelin kritisoimisesta suorassa lähetyksessäBBC:n uutistoimittaja Tim Wilcox erehtyi kritisoimaan Israelin valtiota suorassa lähetyksessä. Hän haastatteli erästä ranskalaista naista, joka sattui olemaan juutalainen. Nainen oli sitä mieltä, että juutalaiset ovat seuraava vainonnan kohde Charlie Hebdonin -toimitukseen hyökkäyksen jälkeen. 

Tähän toimittaja Wilcox lisäsi henkilökohtaisena mielipiteenä, että "eikös myös palestiinalaiset ole kärsineet israelilaisten käsissä myös yhtä lailla." 

Nyt Wilcoxia uhkaa erottaminen BBC:ltä, koska sionistien omistamalla televisiokanavalla ei ole yhdelläkään uutistoimittajalla oikeutta kritisoida Israelin valtiota.Nyt uutistoimittaja Tim Wilcox ilmoitti julkiset pahoittelut kaikesta siitä, mitä hän sai aikaan suorassa lähetyksessä.BBC:llä aiemmin työskennellyt toimittaja Max Keiser ilmoitti aiemmin jo, että hän joutui lopettamaan koko ohjelmansa BBC:llä. Koska häntä kiellettiin mainitsemasta mitään Israelista. Vapaata mediaa ei siis ole BBC:llä, koska tämä kanava on Sionistien omistuksessa ja siellä vallitsee sionistinen poliittinen agenda.Entinen israelilainen ministeri Shulamit Aloni kertoi eräässä yhdysvaltalaisessa radio-ohjelmassa, kuinka he sionistit tuovat aina Holokausti-kortin pöytään, jos Euroopassa aletaan kritisoimaan Israelia. Aloni kertoo tämän olevan yleisesti käytetty kikka, jolla pyritään vaijentamaan israeliin tai sionismiin liitetty kritiikki.
  
Onkin nyt erittäin mielenkiintoista seurata, että miten käy BBC:n toimittaja Tim Wilcoxin työsuhteen. Hänen kohdallaan ei taida enää auttaa edes jonkun juutalais-oligarkin jalkojen suuteleminen, kuten edesmennyt kuuluisa näyttelijä Marlon Brando joutui huhujen mukaan anelemaan armoa joltain erittäin vaikutusvaltaiselta Hollywood mogulilta. Koska oli kritisoinut aiemmin Hollywoodin elokuvateollisuuden takana olevia juutalaisia tahoja USA:n katsotuimmassa talk showssa. 

Lähde tähän edellämainittuun Brandon tapaukseen löytyy  David Duken kirjasta "Juutalainen ylivalta".Max Keiser joutui jo lähtemään BBC:ltä 2014 syksyllä, koska siellä ei saanut sanallakaan kritisoida Israelin valtiota. Keiser siirtyi sitten RT:lle vetämään omaa showtaan. Tekeeköhän Wilcox samoin ? 

RT:stä on tulossa yhä enemmän totuudellisen median näyttämö. Koska se kanava kun ei ole sionistien käsissä. Joten sieltä löytyy paljon enemmän totuutta, kuin yhdestäkään näistä sionististen pankkiirien pyörittämistä korporaatio-valhemedioista.


Lähteet: http://yournewswire.com/bbc-reporter-faces-resignation-for-criticising-israel-on-air/

 http://www.independent.co.uk/news/world/jewish-leaders-rage-at-antisemitic-brando-1303943.html

http://davidduke.com/jewish-tribalism-manipulates-bbc/