http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 31, 2014

USA tappanut jo yli tuhat siviiliä miehittämättömillä lennokeillaUSA on tappanut jo yli tuhat siviiliä miehittämättömillä lennokeilla (Drones) Pakistanissa. 

Miehittämättömät USA:n armeijan lennokit ilmestyivät kuvioihin tammikuussa 2006, kun yksi Drone ilmestyi lentelemään yhden pakistanilaiskylän yläpuolella. Yksi kyläläinen Ayman Zawahiri muistaa yhä nuo vuosien aikana tapahtuneet kauheudet. Hän on yhä elossa mutta 76 lasta ja 26 aikuista on jo kuollut kyläläisiä USA:n armeijan miehittämättömien lennokkien iskuissa.

Virallisten tietojen mukaan Pakistanissa on targetoitu vain 41 miestä tapettavaksi miehittämättömillä lennokeilla, mutta uhriluku on kuitenkin päässyt jo kasvamaan yli tuhannella.


Kuitenkin yhdysvaltain kansalle näiden miehittämättömien tappolennokkien olemassaolo on jo perusteltu, kuinka ne parantaisivat tämän maailmanpoliisivaltion sisäistä turvallisuutta.
Sanoisin kuitenkin, että kyseiset pienemmätkin lenävät härvelit ovat suuri uhka ihmiskunnan tulevaisuuden kehitykselle. Koska ne ovat olemassa vain, jotta eliitti saisi kokea suorittaneensa lisää kansalaisiin kohdistuvaa vainoa ja seurantaa. Suomestakin on tullut jo täysi pallokamera yhteiskunta viimeisen kymmenen vuoden sisällä ja vain harva näyttää kyseenalaistavan tämän huolestuttavan kehityksen, joka vie kansalaisilta pois lisää perusoikeuksia.


Se että tästä siviilien tappamisesta on tehty varsinkin yhdysvaltain kansalaisille arkipäivää jota vielä uutismediat näyttävät televisiossa. Niin mikä sitä estää vielä jonainpäivänä, että jenkkien televisiokanavat alkaisivat näyttämään suorana, kuinka heidän hallintonsa alkaisi teurastamaan näillä droneilla oman maansa kansalaisia keskellä päivää. Siviilien tappamisesta on jo Hollywoodissa tehty toiminta viihdettä ja nyt se on siirtymässä median kautta esitettäväksi uutisviihteeksi. joka on ihmiskunnalle vaarallista kehitystä.

Isis terroristijärjestöä tuetaan suoraan Israelista, Saudi-Arabiasta ja yhdysvalloista CIA:n kautta. Joten tästä näkee miten koko terroristijärjestö on CIA:n kautta operoitu verkosto, kuten aiemmallakin nimellä toiminut Al-Qaida.Yhdysvaltain armeija tarvitsee jatkuvasti jonkin ulkoisen vihollisen, jotta se saisi pitää asetehtaiden liikevaihdon kovana. Mutta näitä keksittyjä ulkoisia vihollisia käytetään jatkuvasti sionistien omistaman valtamedian kautta psykologisten operaatioiden (psyop) pelottelemaan valtaväestöä. Sillä sellainen uutistenlukija, joka ei ole vielä kyennyt ajattelemaan omilla aivoillaan, niin pelkää jo tätä pelkkää ISIS-sanaa. 

Tähän jatkuvaan ISIS terrorismi propagandaan ja muslimeihin sekä arabeihin kohdistuvaan psyop- uutisointiin liittyy vahvasti kyseisiin uskontokuntiin liittyvän vihan lietsonnan lisääminen. Näin Sionisti-eliitti saa sitä mitä se haluaa, eli lisättyä muukalaisvihaa eripuolilla maailmaa. Sionistit ovat myös koko humanitaarisen maahanmuuton takana ja pyrkivät tällä hajoittamaan mm. Euroopassa eri maiden kansalliset identiteetit. Mutta Israeliin ei taas päästetä ketään muita, kuin vain Juutalaisia.


Lähteet: http://www.theguardian.com/us-news/2014/nov/24/-sp-us-drone-strikes-kill-1147

http://www.liveleak.com/view?i=57b_1419153907 

http://www.globalresearch.ca/the-isis-islamic-terrorists-are-supported-by-the-us-israel-and-saudi-arabia/5396171