http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 27, 2015

Yhdysvaltain sotilas ei halunnut tulla tv-kuvaan MariupolissaMariupolissa äsken tapahtunut tykistö-isku kohdistettiin siviileihin. Syylliseksi epäiltiin länsimedian toimesta heti kapinallisia, mutta RT:n toimittaja paikansi alueella myös jenkkisotilaan, joka ei ollut kovin halukas näyttämään naamaansa tv-kameroille. 

Jenkkisotilas sanoi pelokkaana kameralle vain "Out of my face, out of my face please", eli ota naamani pois kuvasta kiitos. Oliko hän kenties tämän Academin mies, joka toimi ennen mm. Blackwater -nimellä.

 

Monsanto joka on maailman suurimpia maatalous- ja muiden kemikaalien tuottajia osti pari vuotta sitten tämän yksityisen armeijan itselleen. Mitä Monsanto tekee jenkkiläisellä palkka-armeijalla ? 

Monsanton yksi päätavoite olisi saada lähitulevaisuudessa pakotettua maailmassa maanviljelijät eri puolilla maailman luopumaan puhtaan ruoan, eli luomun tuotannosta. Eliitin mukaan kansakunnat eivät saisi nauttia puhtaasta ruoasta ja elää näin terveemmin ja pidempään. 

Geenimanipuloidulla ruoalla he saisivat väestöt steriileiksi, jolla he tavoittelevat YK Agenda 21 suunnitelmia. Yhdysvaltain ja EU:n väliset vapaakauppasopimusneuvottelut eivät oikein ole menneet nappiin, koska siellä tätä geenimanipulaatiota (GMO) ollaan nyt pakottamassa lakimiesarmeijan uhkaamana EU-maihin.

Lähteet: http://www.mitavittua.fi/2015/01/26/out-of-my-face-please-mita-yhdysvaltojen-sotilaat-tekevat-mariupolissa/

http://www.whatdaafuck.com/out-of-my-face-please-why-are-us-soldiers-in-mariupol/#sthash.bR6VD64t.dpbs  

http://politicalblindspot.com/yes-monsanto-actually-did-buy-the-blackwater-mercenary-group/

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54093-perhe-ei-sallittu-agenda-21