http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 19, 2015

Madame Rothschildilta vuodettu sähköposti: Charlie Hebdossa toimineet poliisit olivat Mossadin agenttejaYournews.com sivusto pisti ilmaan kunnon pommin, kun siellä väitetään Madame Rothschildilta vuotaneen sähköpostin sisällön paljastavan, että Pariisin Charlie Hebdon -iskussa toimineet poliisit olisivatkin Israelin salaisen tiedustelupalvelu Mossadin agentteja.

Vuodettu sähköposti oli lähetetty alunperin www.darkmoon.me sivuston ylläpitäjälle 11 .tammikuuta 5:56 AM
 
Madame Rothschild kertoo sähköpostissa, että Pariisin keskustassa Charlie Hebdon -toimitukseen tehdyssä verilöylyssä mukana olleet kaksi poliisia olisivat olleetkin Mossadin agentteja.

Toinen heistä Ahmed Merabetin väitettiin saaneen surmansa. Mutta itseasiassa hän ei ole edes muslimi, koska hänen oikea nimensä on Avigdor ja hänen veljensä nimi on Maloch. Mutta hän muutti äskettäin nimensä Melekiksi ja kummatkin heistä työskentelevät Israelin salaiselle tiedustelupalvelu Mossadille.

Avigdor on tällä hetkellä Buenos Airesissa ja palaa kuuden vuoden päästä Israelin tiedustelupalvelun suorittamiin psyop -operaatioihin mukaan. 

Sähköpostiviestin lopussa vielä muistutetaan, että Pariisin lavastetun terrori-iskun lavastukseen osallistuneet tiedustelupalvelun agentit kuittasivat n. 666 000 dollarin palkkiot (huomatkaa okkultistinen luku 666, ihmisen luku tai pedon merkki... miten sitten tulkitaan).


Jos kerta nämä Charlie Hebdon -toimituksen ampumavälikohtaukseen liittyneet kaksi poliisia olivatkin Mossadin agentteja. Niin se hyvin selittää sen, miksi heidän kuolemansakin oli osana psyop -operaation lavastusta.


Lisäksi näillä Mossadin naamioituneilla asemiehillä ei näyttänyt olevan mikään kiire minnekään. Silminnäkijän kuvaamalla videolla näkyy, kuinka toinen hyökkääjistä vaihtaa tod. paukkupatruuna lippaan rynnäkkökivääriinsä. Koska eihän nyt poliisiksi naamioitunutta kolleegaa voi ampua kovilla.

Tämän videon kuvanneet jopa toteavat ääneen, että kaksikko ovat Mossadista.

Yhden Youtube -kanavan ylläpitäjä oli alkanut leikkimään etsivä Columboa ja tosiaan selville Google Mapsin avulla, että kaapparien autoa siirrettiin jonkun toisen toimesta monia metrejä, ennen teknistä tutkimusta. 

Toisaalta kun ajattelee näiden psyop -operaatioiden tarinan kerrontaa, joka on mitoitettu tyhmimmän kadunmiehen mukaan. "Toisen hyökkääjän henkilöpaperit jäivät vahingossa autoon jne". Ei tiedustelupalvelut, kuten Mossad tee tämän tason virheitä, elleivät ne kuulu alkuperäiseen psyop -operaation suunnitelmaan.

 
Hyökkääjien auto löytyi Rue de Meauxin kaupunginosasta. Mutta tämä ensimmäinen silminnäkijän ottama valokuva herättää kiinnostusta.Google mapsin valokuva tuosta alueesta selvittää aluetta laajemmin.

Huomatkaa tuo sinisen värinen Body Minute à myymälä, jonka vierestä hyökkääjien auto oli pysäköity lehtikuvissa.

Kuitenkin tässä silminnäkijän valokuvaamassa versiossa hyökkääjien auto onkin pysäköity tuon toisen liikkeen eteen ja google mapsin mukaan siinä on mm. konditoria -liike.

Onkin siis todella suuri mysteeri, että mikä siirsi epäiltyjen auton useita metrejä vasemmalle ?


Epäiltyjen auto oli ensin täällä.Mutta siirtyi myöhemmin tänne.

 Hylätty auto siirtyi siis Body Minute á myymälän eteen, jonkun toisen kuskin toimesta, joka tuo ilmi sen, että tämä tapaus oli lavastettu.