http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 13, 2015

Englannin parlamentti WhatsApp:n kimpussa

 


Iso-Britanniassa on jo käynnissä täysi vaahtoilu internetin sanavapauden kaventamisesta, kun nyt pääministeri David Cameronin hallinto aikoisi hyökätä WhatsApp ja SnapChat viestintä sovelluksien kimppuun "terrorismin vastaisten" lakien avulla. Tämä toteutuisi jos konservatiivit voittaisivat seuraavat vaalit.

Englannin hallinto yrittää The Independent -sanomalehden mukaan lakkauttaa internetin kryptatut palvelut englannissa.


Siltikin Englanti ei ole suinkaan ainoa EU maa, jossa yritetään rajoittaa internetin tiedonhakua. Koska tämä internet sensuroinnin olisi määrä toteutua koko EU:n sisällä. 

Lavastettu valtionterrorismi on tälle maailman vallassa olevalle eliitille epätoivoinen keino saada rajoitettua internetin vapaata tiedonhakua. Esim. google tiedonhakuyhtiön sisäiset kiistat tiettyjen valtatahojen kanssa käsittävät kiistoja kyberturvallisuudesta ja mitä ovat nämä "kyberuhat". Julkisuudessa media kertoo kokoajan hakkerien tekemistä tietoturva uhista, mutta pankkiirien valtaeliitille kyberuhat ovat yleensä aivan jotain muuta.Vaikka Google, Facebook ja muut vastaavat internet-palvelut ovat mm. vieraan valtion tiedustelupalveluille sekä yhdysvaltain urkintavirasto NSA:lle oiva keino vakoilla yksittäisiä internetin käyttäjiä, niin tiedonvapaus on edelleen Euroopassa EU-valtioiden sisällä rajoittamatonta, niin kauan kuin EU-valtioiden kansalaiset uskaltavat puolustaa perusoikeuksiaan.  Fasistinen vastapuoli koostuu kasvottomista suuryhtiöistä, jotka käyvät vain salaisia neuvotteluja valtioiden korruptoitujen edustajien kanssa. Eivät nämä isot kihot uskalla näyttää julkisesti naamaa ja kertoa esimerkiksi mikä on tämän TTIP:n vapaakauppasopimuksen juoni (sterilaatio).

Informaatiosodankäynti perustuu aina valtaväestöön syötetyille valheille ja tämä yhä kiihtynyt informaatiosota on luonut nyt näille suurille valtaapitäville valtatahoille suuren apinan niskaan. He nimittäin haluaisivat niin epätoivoisesti saada kaadettua internetin avoimen tiedonhaun ja ulkoistaa sen mm. takaisin armeijalle. Sinne minne internet alunperin kuuluikin, koska tämähän oli alunperin sotilastietokanta. 

Nyt Seagate -yhtiö on kuitenkin päästänyt valtamediassa ilmoille propaganda uutisen, että maailmasta uhkaisi loppua tallennustila vuonna 2016. 

Uhkaakohan pankkiirit lopettaa kovalevyjä valmistavien yhtiöiden tukemisen ?

Tässä vain yksi esimerkki siitä, että minkälaista soopaa mediaan laitetaan eteenpäin. Vaikka se kaikki sonta mitä Hollywood -tason CNN -propagandan käsikirjoittajat sinne tuottavat, vaikuttavat vain hetken sen muutaman miljardin ihmisen alitajuntaan. 

Mutta sionistisen eliitin ongelma on, että tuo käsikirjoitettu hevonpaska mediassa ei ole totta ja valheet eivät oikein myy. Mutta eivät myöskään pysy kenenkään ihmisen/uutistenlukijan päässä, kuin vain sen pienen hetken. Joten sen takia tämä valtamedian sionistinen sontatehdas Hollywood B-tason käsikirjoittajineen tuottavat näitä valheita viikosta toiseen, jotta valtaväestö pysyisi edelleen tässä kollektiivisen tason unessa ja tämä on sitä aitoa informaatiosotaa.Mutta siinä vaiheessa kun yksilö herää ja tajuaakin, että tämä valtamedia uutisineen onkin pelkkää valheellista propagandaa. Niin tekee usein mieli alkaa myös kertomaan siitä myös läheisilleen. Sillä tuon valhemedian orja ei kenenkään meistä tarvitse olla ja se, että kuinka Pentagonin sotilastiedusteluineen vie päivittäin miljardien ihmisten alitajuntaa, kuin litran mittaa on käytännössä rikos ihmisyyttä vastaan. Mutta se toteutetaan hiuksen hienolla tavalla, että kukaan kollektiivisessa unessa oleva uutistenlukija/tv-uutisten katsoja huomaa, koska ovat vielä unessa. Kollektiivisesta unesta heräämisen jälkeen tämä entinen kolmiulotteinen tietoisuus muuntuu neljänteen ulottuvuuteen, joka eroaa graafisesti kolmannesta ulottuvuudesta varsin laajasti (kuten näkyy). Se vaikuttaa ajatuksien tasolla sekä fyysisellä tasolla. 

Ja jos nyt mennään vielä siihen salaisuuteen, niin näillä Euroopassa lavastetuilla terrori-iskuilla haetaan psykologisella tasolla mahdollisimman paljon Euroopan väestön pelko reaktiota. Niin sillä valtaeliitti yrittää tukahduttaa tämän korkeamman tietoisuuden tason, eli neljännen ulottuvuuden leviämisen. Mutta kuten tietoisuuden tason nousuun vaikuttaa mm. solaarisen tason energiat (muutokset auringossa), niin kollektiivinen heräämisprosessi ja koko tellus planeetan kohoaminen neljänteen ulottuvuuteen on jo käynnissä ja mikään ISIS tai teleskoopipamppuja heiluttavat poliisit eivät sitä voi estää. Kaduilla partioiva kyberturvallisuuspoliisikaan ei muuttaisi tilannetta, koska tietoisuus nousee koko ajan ja tieto on valtaa.

Googlenkin yhtiö kehittyy koko ajan huimasti vaan parempaan suuntaan ja kutenkin myös tukee tämän tietoisuuden evoluution kasvua, koska se ei ole täysin tämän satanistisen eliitin käsissä. 

Näin ollen tämä koko uusi maailmanjärjestys on täysin meistä ihmisistä kiinni, että minkälaisen järjestyksen me hyväksymme. Kun tämä satanistinen valtaeliitti haluaa vain kaaosta ja orjuuttaa väestön väkivallalla, kun tämä myös ns. eliitin sisäpiiriin kuuluva poliittinen vastapuoli haluaa rakentaa kultaiseen aikakauteen perustuvan uuden systeemin, jota tietoisuuden evoluutio täysin tukee ja siellä ei tarvita internet sensuuria tai mitään muuta tietoisuuden tason rajoitteita.


Lähde: http://rt.com/uk/221879-surveillance-whatsapp-facebook-snowden/

http://www.theguardian.com/uk-news/2015/jan/12/uk-spy-agencies-need-more-powers-says-cameron-paris-attacks

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/david-cameron-pledges-new-snoopers-charter-if-he-wins-election-9971379.html

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/auringon-toiminnassa-outo-muutos/2388320