http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 09, 2015

Ranskassa alkoi kaikkien aikojen suurin kissa-hiirijahti


Propaganda taas kiihtyi kun nyt ranskasta kuuluu kun tämän Pariisissa lavastetun terrori-iskun syntipukkeja aletaan jahtaamaan 88 000 vahvuisella militarisoidulla joukolla. 

Heistä yli 50 000 on poliiseja, yli 30 000 santarmeja. Lisäksi mukana on 1 150 sotilasta. 

Muistuuko mieleen mitään ? Boston toukokuussa 2012.

Silloin Bostonin maratonilla lavastettiin pommi-isku, jonka syylliseksi lavastettiin kaksi tšetšenialaislähtöistä veljestä. Džohar Tsarnajevin veli taas murhattiin, ettei päässyt todistamaan veljensä syyttömyyden puolesta.

 

Bostonin pommi-iskujen ihmisjahtiin käytettiin yli 5000 sotilasta ja ne toimivat samalla USA:n poikkeustilan harjoituksena, jossa aseistetut sotilaat kiersivät talolta taloille, muka etsien näitä pommi-iskuun lavastettuja syyllisiä. Siinä kun myös katsottiin myös mitenkä Bostonin väestöön vaikutti tämä psykologinen terrorisminvastaisen sodan operaatio.Nyt Pariisissa käydään läpi samanlaista psykologisen sodankäynnin operaatiota, jossa koko kansa altistetaan poliisivaltion fasistisen ihmisjahdin uutisoinnille ja sillä haetaan sellainen tunne, että kansa kokisi olevansa vasta sen jälkeen turvassa, kun tuhannet aseistetut sotilaalliset joukot ovat kaduilla.