http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 07, 2015

Pariisin lavastetun ampumavälikohtauksen syntipukit on ilmoitettu julkisuuteen


Pariisissa äsken lavastettu ampumavälikohtaus on saanut uuden käänteen, kun siihen valikoidut syntipukit on nyt esitelty ranskan mediassa ja kas kummaa jihadisti -yhteydet ollaan käsikirjoitettu mukaan tämän pariisin ammuskelun psyop -juoneen, jottei vain kook jutun poliittinen motiivi (ääri-islamiin kohdistettu viha) pääsisi keneltäkään uutisenlukijalta unohtumaan.


Pariisin keskustassa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa poliisinkin brutaali kuolema oli näyteltyä ja tämä kaikki on Israelissa lisensoidun Hasbaran, eli väärän tiedon levittämisen ydinasia. Siinä valheita uutisoidaan maailmanlaajuisesti Sionistien hallinnoimien mediayhtiöiden kautta. 

Mutta tämän Hasbaran oppii kyllä tunnistamaan aika helposti, jos vähänkään seuraa valtamediaa laajemmin, niin aina silloin kun CNN:n ja muiden suurien  mediakorporaatioiden televisiokamerat ovat välittämässä suoraa lähetystä kuten äsken Australiasta, jossa tapahtui tämä Sydneyn kahvilassa tapahtunut ampumavälikohtausta. Nämä kaikki tapahtumat ovat olleet Hasbaraa, eli disinformaatiota. Ollaan lavastettu ampumavälikohtauksia milloin missä päin maailmaa ja aina lavastuksen poliittinen motiivi on kyseisen valtion sisäisen sanavapauden kaventaminen laillisin keinoin.