http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 14, 2015

Ukrainan armeija hyökkäsi aseellisesti siviilejä kuljettaneeseen bussiin tappaen 10



Ukrainan armeijan joukot hyökkäsivät ihmisiä kuljettaneeseen bussiin ja tappoivat matkustajista 10 ja 13 matkustajaa loukkaantui. Tähän Ukraina tarvitsee nyt lisää rahaa EU:lta. Mutta täällä Euroopassa jeesustellaan vaan Charlie Hebdon -toimituksen joukkomurhalla. Sekä hallinnot ovat tuomassa internettiä syvempään syyniin.


George Soros ja muut pankkiiri-eliitin sisäpiiriin kuuluvat suursijoittajat neuvovat, että silloin kannattaa sijoittaa kun kaduilla virtaa veri.

Jostain syystä ei vaan Iltalehti, YLE, Helsingin-Sanomat  näitä kuvia meille näytä. Ettei vaan tulisi kenellekään Suomaiselle ilmi se totuus, minkälaista sairautta tämä pankkiirien haluama sota todellisuudessa on. 

Sota on näille eliitin pankkiireille liiketoimintaa ja USA:n valtion 19 000 miljardin dollarin velkataloutta ei voida enää millään muulla tavalla pyörittää. Kuin sotimalla koko ajan kiväärinpiiput ojossa milloin missä seuraavaksi. 



Petrodollari-sodan seuraukset alkavat nyt näkyä öljyn hinnan laskuna. Suomenkin talous on edennyt jo deflaatio tasolle, kun ostovoima on heikentynyt liikaa. Pitäisikö Suomessakin kohta alkaa sotimaan jos talous menee Ukrainan tasolle? Sillä jos katsoo tätä suomen sisäisen valtamedian syöttämää venäjä-viha uutisointia, niin tuntuu yhä enemmän siltä, että sen poliittinen agenda olisi syöstä Suomi jälleen sotilaalliseen konfliktiin Venäjän kanssa ja saada kolmas maailmansota käyntiin.

Suomen kansa vastustaa Suomen pakkoliittämistä Natoon ja yleinen mielipide tästä natsien kyhäämästä hyökkäysliitosta on selvä. Mutta Kokoomus lupasi viedä Suomen Natoon vuonna 2006, kun se kävi salaisia neuvotteluja USA:n suurlähetystön kanssa. 

Vaalit järjestettiin ja Kokoomuksen vaalivoitto oli huijaus näillä kahdella edellisellä kerralla. Suomen vaalisirkus on ollut näin ollen jokainen kerta täysin kansan kusetusta. Joten on aivan sama mikä pelle sinne valitaan, kun se on joka tapauksessa CIA:n marionetti. Jota suuremmat kihot vetelee naruista, kuin nukketeatterin puunukkea. 

Suomen tulisi ehdottomasti ottaa vihdoin hajurako pysyvästi tämän korruptoituneen valtaeliitin sotadoktriineihin ja viedä Suomi ensin pois EU:sta. Sekä sen jälkeen irtaantua tästä kaikesta Ukrainan sisällissotaa sponsoroivasta toiminnasta, koska se ei edesauta SUOMI OY AB:n taloutta millään mitalla. Valtio velkaantuu nyt jo yli 100 miljardin summiin ja kaikki tämä on pumpattu ilmaan tyhjästä ilmasta EKP:n toimesta. 



Näiden kahden kuvassa näkyvän sedän sukujen yhteenlaskettu omaisuus ylittää koko maailman yhteenlasketusta varallisuudesta miltei yli 90 % Joten kannattaako enää ihmetellä, että miksi muilla on sitten perseet ns. auki. 

Nämä pankkiiri veijarit David Rockefeller ja Jacob de Rothschild pitävät huolen siitä, että tämän koko planeetan rahajärjestelmä pysyy velkaan perustuvana, niin kauan kuin me sen hyväksymme.

Sillä tähän tilalle on jo luotu paljon parempia ja toimivampia valuuttajärjestelmiä, kuten kryptovaluutta, jota eivät yksityisomisteiset keskuspankit pysty hallinnoimaan. Kuuluisin kryptovaluutoista lienee bitcoin.

Siinä vaiheessa kun kryptovaluutat syrjäyttävät koko entisen keskuspankkeihin sidotun rahajärjestelmän. Niin David sedän ja Jacob sedän sukujen pankkien harjoittama kolonisaatio tulee näkemään loppunsa. Kaikki tämä tulee riippumaan pitkälti siitä, että aletaanko tulevaisuuden sodankäyntiä käymään kryptovaluutoilla. Sillä ei sotia olla koskaan käyty ilmaiseksi ja tämäkin Ukrainan käynnissä oleva sisällissota on tämän Illuminatiksi kutsuvan eliitin epätoivoinen keino yrittää hajoittaa Itä-Ukrainan separatisti-liikkeet. 

Ukrainan sisällissota on rahoitettu mm. vaatimalla EU-mailta Ukrainalle rahoitusta. Suomi joutuu nyt tukemaan tätä veristä Ukrainan sisällissotaa 6,4 miljoonalla eurolla. 




Kaikki tämä verenvuodatus Ukrainassa on sattunut vain siksi, että heidän edellinen presidentti Viktor Janukovits uskalsi haistattaa pitkät näille pankkiireille, jotka tyrkyttivät sinne EU:n assossiaatiosopimusta. 





Mutta kun Janukovits ei suostunut EKP:n huijaripankkien vaatimuksiin, niin tästä syystä syntyi Ukrainan kriisi. Joka alkoi CIA:n ja Naton lavastamilla lähtölaukauksilla, kun tiedustelupalvelun organisoimat tarkka-ampujat ottivat tähtäimeen mieltään osoittaneet mielenosoittajat Kiovan, Maidanin aukiolla. Tästä taas sionistien omistama uutistoimisto REUTERS kertoi täysin väärän kuvan ja ilmoitti Janukovitsin hallinnon alkaneen ampua mielenosoittajia. Näin sitten saatiin Janukovits pakenemaan maasta ja Ukrainassa nostettiin uusnatseista koostuva fastisinen Svoboda-puolue valtaan.




 

Lopulta sitten CIA:n organisoiman vallankaappauksen jälkeen Ukrainassa kaduille tuotiin fasistisen Svoboda-puolueen uusnatsit. Yhdysvaltain hallintokin tukee näitä Kiovan uusnatseja ja USA:n senaattori John McCain kävi jopa vierailulla Ukrainassa viime vuoden puolella.



McCain poseerasi tämän Ukrainan uusnatsijohtaja Oleh Tyahnybokin kanssa.  



CIA:n organisoiman vallankaappauksen jälkeen on tuoreen
laittoman pääministerinkin hyvä tervehtiä kansaa. Heil Ukraina...
Tämä kuva olisi niin hienoa nähdä vaikka Iltalehdessä, mutta
IL-IS-HS lehdillä kun on sionistinen poliittinen agenda. Niin
Ukrainan kriisin totuus peitetään viimeiseen asti.




Svoboda-puolueella on paljon yhteistä erään II-maailmansodan aikaisen saksalaisen puolueen kanssa. Hihamerkitkin käytössä.

Jos kerta EKP:n pankkiirit tukevat natsivaltaa Ukrainassa, niin mieleen tulee että EU:n liittovaltiokehitys on vaarassa kehittyä kohti fasismia. Jolloin uusnatsit pystyttäisiin pankkiirien rahoilla nostamaan valtaan missä päin tahansa Eurooppaa. Saksassa tämä toteutettiin Rothschildien pankkisuvun avustuksella, koska Saksan 30-luvun valtiontalouden katsottiin olevan jo liian vahva. Koska Rothschildien suvun keskuspankit kokivat ne itselleen liian suureksi uhaksi. 

Yhdysvaltain sisällissota oli myös Rothschildien pankkisuvun aikaansaama ja se syntyi, kun Britit ajettiin ulos Yhdysvalloista. 


USA:n presidenteistä peräti 4 on jo salamurhattu ja miltei aina syynä oli Rothschildien keskuspankkitoiminnan lakkauttaminen.

James Garfield ammuttiin rautatieasemalla.

Abraham Lincoln murhattiin hänen ollessaan katsomassa teatteriesitystä. 

William KcKinley ammuttiin teollisuusnäyttelyssä. 

John F. Kennedy kuoli tarkka-ampujan luoteihin Dallasissa 1962.


Yhdysvaltain keskuspankki on täysi huijaus ollut sen perustamisesta lähtien. Vuonna 1913 perustettu USA:n keskuspankki on vain pienen pankkiirieliitin yksityisomisteisissa käsissä ja näille talousrikollisille USA:n kansalaiset ovat velkaa miltei 19 000 miljardia dollaria.




USA:n presidentti Thomas Jefferson (1743-1826) totesi jo aikanaan näin:

"Jos amerikkalaiset joskus sallivat pankkiensa hallinnoida valuutan määrää, ensin inflaation, sitten deflaation kautta. Pankit ja korporaatiot niiden ympärillä anastavat ihmisiltä lopulta heidän kaiken omaisuuden, kunnes heidän lapsensa heräävät kodittomina maanosissa, jotka heidän isänsä miehittivät".