http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 28, 2015

TTIP-sopimuksen salattu puoli: USA aikoo puuttua EU:n lakeihinSaksan media sen paljasti, että USA aikoo puuttua EU:n lakeihin TTIP-sopimuksen avulla. Nyt se siis tuli julki, kuinka tämä EU:n näkymätön käsi, joka hallitsee on peräisin yhdysvalloista. 

 
Saksalainen Frankfurter Allgemeine Zeitung -lehti vuoti asian julki äsken. 

EU:n on annettava siis USA:lle lista, johon on listattuna kaikki tulevat laki- ja direktiivi ehdotukset, joista tullaan neuvottelemaan USA:n kanssa. 

Eli maailmanpoliisivaltio USA määrää jatkossa, että mitä lakeja EU saa säätää ja mitä ei. Käytännössä tähänkin mennessä suurimman osan EU:n päätöksistä on junailtu Brysselin ulkopuolella. 

 

Yli 99.9 % koko maailman varallisuudesta omistava rikas eliitti on tämän TTIP -sopimuksen takana ja heitä kiinnostaa vain EU -valtioiden talouden tuhoaminen ja henkisen hyvinvoinnin rappion aiheuttaminen.

TTIP -sopimus voidaan vielä kaataa ja siihen tarvitaan meidän kaikkien tukea. TTIP:stä kun on olemassa internetissä oleva kansalaisadressi, johon kannattaa laittaa nimensä. Koska tässä pelataan nyt meidän kaikkien EU -maiden kansalaisten itsemääräämisoikeudella, jota valtaeliitti on ottamassa pois. 


- TTIP -sopimus ei toteudu jos me tahdomme niin
- Suomi eroaa EU:sta, jos me tahdomme niin
- Markka tulee takaisin, jos me näin tahdomme

Positiivisella ajattelulla pysty tekemään ihmeitä.