http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 12, 2015

Ruotsi harjoitti natsistista rotuoppiaKulttuuriantropologi Tapio Tamminen (FT) julkaisi äsken kohun herättäneen tietokirjan "Kansankodin pimeämpi puoli".


Jo 1990-luvulla dekkarikirjoistaan tunnettu Stieg Larsson oli mukana paljastamassa Ruotsin vaijettua uusnatsi-historiaa. Ruotsissa harjoitettiin jo toisen maailmansodan aikoihin puhdasta natsistista rotuoppia. 

Esimerkiksi viime kevään Eurovaaleissa oikeistopuolueet nostivat kannatustaan, mukaan lukien Ruotsissa. Nyt ensimmäistä kertaa toisen maailmansodan jälkeen radikaalit oikeistopuolueet ovat nousseet monissa Euroopan maissa jopa poliittisesti ratkaisevaan asiaan, toteaa Tamminen kirjassaan.

Tamminen nostaa kirjassaan esille 1900-luvulla Ruotsissa vaikuttaneen eugeniikan ja rotuhygienian. Ruotsissa levisi jo 1800-luvulla skandinaavista mytologiaa tutkiineen kirjailija Viktor Rydbergin ajatus siitä, että Ruotsissa asuisivat kaikkien puhtaimmat arjalaisen rodun edustajat.

Ruotsalaisen salatun rotuopin mukaan esimerkiksi suomalaiset, saamelaiset ja slaavit eivät olleet yhtä puhdasrotuisia ja seka-avioliittoja ei heidän kanssaan suositeltu. 


Näillä keinoin Ruotsissa pidettiin rotu "puhtaana":

– Kallotutkimus: Anders (1796-1860) ja Gustaf Retziuksen (1842-1919) kehittämä rotuoppi korosti ruotsalaisten rotupuhtautta. Esimerkiksi suomalaiset ja saamelaiset eivät olleet yhtä puhdasrotuisia kuin ruotsalaiset. G. Retzius perusteli tätä tutkimalla kallojen muotoa. Hänen mielestään kansojen parhaaseen ryhmään kuuluivat Skandinavian maat ja monet Länsi-Euroopan maat, koska ne olivat myös kaikkein taloudellisemmin kehittyneitä maita.

– Seka-avioliittojen estäminen: Herman Lundborgin (1868–1943) mielestä epäkelpojen ihmisten lisääntyminen pitäisi estää samoin kuin seka-avioliitot esimerkiksi suomalaisten kanssa, jotta rotu pysyisi puhtaana. Rotuhygieniasta löytyi vastaus hänen mielestään kaikkiin yhteiskunnan ongelmiin, kuten köyhyyden ja rikollisuuden torjumiseen.

– Steriloinnit: Ruotsissa harjoitettiin eugeniikkaohjelman mukaan sterilisaatiopolitiikkaa vuodet 1935–1975, jolloin sterilisoitiin 63000 henkilöä. Näistä 93 prosenttia oli naisia, ja he olivat etenkin työväenluokasta. Eugeniikan eli hyväsyntyisyysohjelman mukaan esimerkiksi perinnöllisesti sairaiden ja vajaaälyisten lisääntyminen oli estettävä. Esimerkiksi epileptikoiden avioitumisen ehtona oli sterilointi, kuten jopa erittäinkin lyhyellä ajalla mielisairaalassa olleiden.

– Tiukka maahanmuuttopolitiikka: Ruotsissa kiellettiin romanien maahanmuutto vuonna 1914 ja kielto kesti vuoteen1954 saakka. Toisen maailmansodan aikana Ruotsi oli nihkeä ottamaan juutalaisia pakolaisia maahan aina vuoteen 1942 saakka.Suomen Kokoomuksen ja RKP:n salattu natsi-ideologia on aikakautemme tabu josta ei saisi vieläkään julkisesti puhua. 

Mutta minnekään nämä rotuopin eugeniset aatteet eivät ole suomestakaan hävinneet. Nyt kun Saksasta ollaan taas nostamassa uutta sotilasmahtia ja EU-maita ollaan tuomassa sotilaallisesti yhteen, niin aikakausi tuo mieleen aivan 1930-luvun lopun. 

Mutta tällä kerralla EU-valtioissa onkin valtaeliittiä vastassa tietoisuuden vastarinta, joka kulkee valonnopeudella ja siksi sitä ei pimeydenkään henkivallat pysty enää pysäyttämään. Joten tämän johdosta tämä EU:n natsistinen militarisointi 2.0 tulee täysin epäonnistumaan, koska tähän pankkiirien rahoittamaan äärioikeistolaiseen pelleilyyn ei enää löydy tarpeeksi kannattajia.

Lähde: Tapio Tamminen: Kansankodin pimeämpi puoli (2015)

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kirja-esittelee-kansankodin-pimean-puolen-nain-ruotsin-rotuoppi-kasitteli-suomalaisia/686487/