http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 11, 2015

Charlie Hebdonin katolla oli luotiliiveihin varustautunut mies

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/fi_FI/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script> <div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/video.php?v=938395642838380" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/video.php?v=938395642838380">Julkaisu</a> käyttäjältä <a href="https://www.facebook.com/Mobachir.tetouan">MOBACHIR Min TETOUAN</a>.</div></div>

Internetissä jo vuosia toiminut tutkiva journalisti ja dutchsinse Youtube-kanavastaan tunnettu internet-aktivisti analysoi Charlie Hedbonin toimituksen katolla kuvatun videon. 

Videosta löytyy monenlaisia kummallisuuksia kuten se, että yhdellä videolla näkyvällä miehellä on päällään luotiliivit, jota dutchsinse epäilee poliisiksi.

Lisäksi kun videota analysoi hieman kauemmin ja hidastaa sen kuvaa, niin videon keskikohdasta huomaa kuinka videota on editoitu ja sihen on tehty leikkauskohta. Kadulla näkee vielä poliisien juoksevan yhdessä kohdassa ja videon editointi on ilmeisesti tehty vain sitä varten, että poliisit ehtivät tulla pois katolta.

Kyseinen dutchsinsen tekemä videoanalyysi poistui aika pian Youtubesta, koska siinä katsottiin olevan muille haitallista sisältöä. Mutta se kuitenkin on edelleen facebookissa toistaiseksi nähtävillä osoitteesta: https://www.facebook.com/video.php?v=938395642838380


 
Kuvassa Dutchsinsen youtube-kanavan takana oleva mies.


Dutchsinsen youtube -kanava poistettiin jo kertaalleen Youtubesta vuonna 2011. Mutta tuolla kerralla tapauksesta tuli liikaa hälyä julkisuudessa ja kanava jouduttiin palauttamaan takaisin. Pistää myös ihmettelemään, että miksi näistä tiedustelupalveluiden lavastamista terrori-iskuista jää näin paljon todisteaineistoa julkisuuteen ? Sillä joko nämä vallanpitäjät pitävät meitä medialla hallittavia ihmisiä todella tyhminä, tai sitten näitä todisteaineistoja päästetään tarkoituksella nettiin läpi.

Perus propaganda on kuitenkin aina mitoitettu ns. tyhmimmän kadunmiehen mukaan. Koska propagandan tarkoitus ei ole suinkaan tukea kriittistä ajattelijaa, vaan pikemminkin antaa tekosyy moraalittomille pelkureille olla ajattelematta lainkaan.

Internet-aktivistit käyttävätkin jo omia aivojaan ja pystyvät selvittämään näitä Euroopassa lavastettuja verilöylyjä, joten syystäkös korruptoitunut eliitti yrittää nyt epätoivoisesti saada riisuttua internetin sanavapautta. Kas kummaa miten tämä sotilastietokanta tuotiin ihmisten ulottuville.


Internetin keksijänä pidetty Tim Berners-Lee on vaatinut julkisuudessa, että internetille laadittaisiin kansainväliset pelisäännöt. Hänen mukaansa internetin sanavapaus on nyt suuressa vaarassa.

Näitä verisiä terrori-iskuja järjestetään vain sen takia, että eliitti saisi murrettua mm. internetin sananvapautta. Se ei todellakaan ole sattumaa, että nyt yhdysvaltain oikeusministeri Eric Holden kutsui koolle Pariisin terrorismia pohtineen työryhmän, jossa pohditaan internet oikeuksien kaventamista. 

Netti kun täytyisi korruptoituneen eliitin mielestä saada samanlaiseksi sillisalaatiksi, kuin televisio. Jonka jälkeen vain tämä korruptoitunut eliitti päättäisi, että mitä soopaa siitä saisi internetistä ihmiset selata. Mutta tässä epätoivoisessa yrityksessään murtaa internetin sananvapaus eivät tule nämä pankkiirit koskaan onnistumaan, koska tietoisuuden evoluutio on jo käynnissä ja tätä henkistä kehitystä mikään voima ei voi pysäyttää. Koska totuus ei pala tulessakaan.