http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 24, 2015

Ranskassa siirryttiin Patriot Act aikakauteenNyt se sitten tapahtui, Ranska julkisti oman Patriot Act -terrorismin vastaisen lakinsa ja kaikki tapahtui välittömästi Charlie Hebdon jälkeen. Tämän terrorisminvastaisen lakialoitteen esitteli ranskan pääministeri Manuel Valls.


Valls kertoi, että tämä Ranskaan sovitettu Patriot Act-laki kehitettiin, jotta voitaisiin ehkäistä jatkossa Charlie Hebdon tyylisiä terrori-iskuja.

Tämä kaikki tulisi Vallsin mukaan kustantamaan ranskalle 425 000 000 EUR (425 miljoonaa euroa). Joka loisi Ranskan armeijalle 2680 miehen vahvuisen tiedustelupohjaisen sotilasjoukon, valvomaan ranskan sisällä ranskan kansalaisten käyttäytymistä. 


Ranskaan ollaan siis luomassa omia Gestapo -joukkoja ja kuten näkyy, niin tämä temppu tehtiin jo Ottawassa. Sitten Sydneyssä ja sen jälkeen Pariisissa.... Seuraavana kohteena ovat tod. Lontoo, Madrid jne. Ei tyranniaa ihannoivalta eliitiltä keinot lopu, kun he näitä psyop -operaatioitaan rahoittavat menemään. Vain että kuvittelevat säilyttävänsä menetetyn valtansa luomalla lisää valtionteria ja psykologisen tason kaaosta median välityksellä miljardien perheiden televisioiden välityksellä.

Nyt Ranskan valtion kansalaisilta viedään heille kuuluvat perusoikeudet pois, tämän lavastetun valtionterrori-iskun johdosta. Se onnistui jälleen kerran tälle sionistiselle Illuminati-eliitille tyypillisellä väestönhallinta kaavalla (Eng. problem-reaction-solution).Luodaan ongelma (Lavastetaan terrori-isku Charlie Hebdonin toimitukseen)

Synnytetään reaktio (Pelotellaan ISIS ja Al-Qaida propagandalla Ranskan väestö hiljaiseksi, etteivät he näe että heidän perusoikeuksiaan ollaan nyt viemässä)

Luodaan keinotekoinen ratkaisu (Ranska luo uudet terrorisminvastaiset lait, jotka vievät taas lisää kansalaisille kuuluvia henkilökohtaiseen vapauksiin liittyviä oikeuksia, kuten itsemääräämisoikeutta jne.)Tällä kaikella lavastetulla valtionterrorismilla on myös toinenkin puoli, että nämä valheet lakkaavat olemasta tosia, niin kauan kuin niihin uskotaan. 

Pankkiirisedät valtakulissien verojen takana vapaamuurariensa kanssa yrittävät pyörittää tätä soppaa tasan niin kauan, kuin heille vielä löytyy siihen yhtää ruutia, sisällissotia, öljymarkkinoiden manipulointia jne. Nyt on tullut aika herätä, sillä Euroopan union on totaalitaristisen natsismin uusi tuleminen.Sillä näiden eliitin piiriin kuuluvien natsien ideologia ei ole kadonnut minnekään, vaan se on vain pyritty salaamaan jälkipolville. Suomen kokoomuksenkin ja RKP:n salainen ideologia on melko natsistinen. Suomen presidenttinä 1956-1981 toiminut Urho Kaleva Kekkonen oli myös natsi ja toimi natsien urheiluliiton puheenjohtajana.Mutta nämä Suomen entisten valtionjohtajien salattu natsimenneisyys ja nykyistenkin puolueiden natsi/fasistinen ideologia on suorastaan pyhäinhäväistys, jos joku uskaltautuu kertomaan totuuden. Suomea ei voi kuitenkaan päästää näiden fasistien käsiin enää ja Kokoomus on viemässä tätä maata kohti kolmatta maailmansotaa. Venäläinen kenraali on jo nyt antanut puolueettomia tietoja, että kuinka Ukrainassa nyt valmistellaan suurempaa sotaprovokaatiota Krimillä, josta tultaisiin jälleen kerran syyttämään Venäjää.

Suomessa käytännössä kenraaleille on annettu jo täysi valta viedä Suomi jälleen kerran kohti uutta maailmansotaa. Nato voi pelkällä sormen heilautuksella tunkea koko sotakalustonsa tänne ja Ruotsiin jos Krimillä lavastettu sotaprovokaatio menee suurpääoman, eli pankkiirien haluamalla tavalla. Eli etenee aina kolmanneksi maailmansodaksi asti.

Eliitin ainoat keinot yrittää pitää vielä tämä kaikki jäljellä heillä oleva valta on rahoittaa ja järjestää sotia, terrori-iskuja, pommi-iskuja, rajoittaa kansalaisoikeuksia EU:n sisällä ja levittää venäjävastaista vihapropagandaa länsimaisessa mediassa. Jolla he uskovat Euroopan unionin maiden valtioidenjohdon lähtevän tuohon suureen ja suunniteltuun III-maailmansotaan mukaan.

Heillä on käytännössä vain tämä nuorista miehistä värvätty tykinruoka pataljoona (USA:n armeija), jota he ovat käyttäneet läpi vuosikymmenten, aina silloin kun joku valtio on uskaltautunut pitämään kiinni taloudellisesta itsemääräämisoikeudestaan. Hurjimpien huhujen mukaan jopa Japani pistettiin polvilleen 2011 Fukushiman ydinkatastrofilla USA:n ja NATO:n hallinnoimalla skalaariaseella (H.A.A.R.P.), joita on ainakin 2 kpl. Toinen Yhdysvaltain, Alaskassa ja toinen Norjan, Trömsassa.HAARP (lyhenne sanoista High Frequency Active Auroral Research Program) osoitus siitä, että kun eliitti huomasi jo 80-luvulla jäävänsä informaatiosodankäynnin jalkoihin. Koska digitaalinen kehitys (internet) alkoi uhkaamaan heitä, niin USA:n armeijan oli jo tuolloin kehiteltävä jotain uutta valtaväestön tietoisuuden tason laskemiseksi.

Tätä virallisesti ilmastontutkimusasemaa ylläpitää Naton armeijat ja varsinkin armeijaa ja sotateollisuutta kiinnostaa varmasti ilmaston tutkiminen ja mustikkapeltojen sekä mansikkapeltojen viljely. Mutta suht. tämänlaisen propagandan alle tämän Naton sotilaallisen skalaariaseen toiminta on salattu.Ehkä kuitenkin yksi salatuimpia HAARP:n teknisiä käyttötarkoituksia on tämän maaplaneetan tietoisuuden tason nousun esto yritykset ja se tapahtuu, kuten kuvasta näkyy. Magneettikentän kautta planeetalle kantautuva valo virtaa tänne yllättäen Pohjolasta ja sotilasliitto Nato yrittää heikentää tällä "ilmastontutkimuskeskuksellaan" sen vaikutuksen meihin ihmisiin.Keravan vesitornin päälle rakennettiin muutamia vuosia sitten vastaava prototyyppilaite, josta vain n. kerran yksi paikallislehti raportoi vain kerran, että sitä hallinnoi Yhdysvaltain armeijan ja Naton sotilastahot.  

Mielenhallinta Suomessakin on ollut jo arkipäivää ja vain he jotka uskaltautuvat katsoa peiliin totuuden edessä heräävät tästä länsimaisten kilpailuyhteiskunnan zombien unesta.

Lähde: http://www.wsws.org/en/articles/2015/01/22/fran-j22.html