http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 07, 2015

Islanti kieltäytyi jälleen EU jäsenhakemuksesta


Islanti on kieltäytynyt jälleen EU jäsenhakemuksesta. Hakemus on päätetty hylätä, ilmoitti maan pääministeri Sigmundur Davíð Gunnlaugsson Bylgjan radioasemaan haastatelussa. Aiemmin EU tyrkytti jäsenhakemusta Islannille vuonna 2009, jolloin se kieltäytyi jäsenhakemuksesta.


Kuvassa islannin väkivallattoman vallankumouksen pääarkitehti Jón Gnarr, josta tuli myöhemmin Reykjavikin kaupungin pormestari.

Islannin talouskriisin aikana tapahtui jotain, josta länsimedia on miltei vaiennut kokonaan. Syys-lokakuussa 2008 Islannin valtio kansallisti maan suurimmat pankit: Glitnirin, Landsbankin  ja Kaupthingin. Niiden velat olivat moninkertaiset kansantuotteeseen verrattuna. Tämä ajoi islannin suuren velkakriisiin ja kansa lähti osoittamaan mieltään parlamentin ympärille.


Tuolloin yksi islannin suosituimpia koomikkoja Jón Gnarr päätti panna tuumasta toimeen ja alkoi yksin osoittaa mieltään koko tätä velkakuritusta vastaan. Silloisten kunnallisvaalien lähestyessä Gnarr ilmoitti paikallisessa tv-showssa perustavansa parhaan puolueen (Besti Flokkurinn) ja kun Islannin vaalijärjestelmä ei ollut korruptoitunut mm. CIA:n toimesta, niin siinä kävikin niin, että tämä tuore puolue voitti parlamenttivaalit ja koomikosta tehtiin islannin pääkaupungin Reykjavikin pormestari.

Sen jälkeen islannissa äänestettiin uudet lait, jotka mahdollisivat valtion pankin irroittamisen rahanpesupankeista, sekä huijari pankkiireille laitettiin etsintäkuulutukset päälle. Näin Islanti selvisi talouskriisistä ja nykyään heidän työttömyysasteensa on enää 3 % Siis Norjan tasolla.

Miksi sitten EU tyrkyttää yhä uudelleen ja uudelleen EU:n jäsenhakemusta sinne takaisin ? No tietenkin sen takia, että EU:n takana olevat huijarit haluaisivat yrittää Islannin kansallisvarojen ryöstöä uudelleen.


Suomen valtionryöstöä on jo jatkunut 01.01.1995 lähtien ja köyhtymistä on jo nähtävissä. Valtion velka kohoaa jo 100 miljardiin ja kaikki johtuu siitä, että Suomen pankki luovutti valuutanpainamisoikeuden yksityisomisteiselle Euroopan keskuspankille (EKP:lle). 

Kun Suomen valtion, joka on yksityinen yritys OY AB lainaa EKP:ltä rahaa, niin jokaisesta velkasummasta EKP luo aina 90 % uutta rahaa tyhjästä ilmasta.

Jos siis Suomi OY AB tarvitsee 10 miljardia lisälainaa EKP:ltä, niin EKP:llä on vain 10 % tuosta holveissaan. Sitten Suomi OY AB yrityksen veronmaksajat (työväenluokka) raataa oravanpyörässä, että nämä EKP:n takana olevat mm. Goldman Sachsin huumerahapankkien huijarit saisivat ryöstettyä Suomen valtiota kohti pohjoismaista kehitysmaata. Tästä tässä on pohjimmiltaan kysymys. 

Asia on vieläpä huvittavan ajankohtainen, kun teknologiateollisuus julisti juuri äsken, että Suomen julkisia menoja on leikattava 10 miljardia.

 

Ei pankkiireilta leipä lopu pöydästä, vaan kyse on valtapoliittisesta pelistä, joka on kohdistettu ennen taloudellisesti paremmin toimeentuleviin valtioihin ja tätä on teollisuuden nollakasvu, jossa tuottavuus on pidettävä nollan tasolla, kuten ollaan viime-aikoina nähty. 

Tämä kaikki nollakasvu lisää jatkuvasti työttömyyttä ja sosiaalista kurjuutta, koska yhä useampi työntekijä joka joutuu kortistoon on hyvin vaikea alkaa rakentamaan itsetuntoaan uudelleen, jos se aiemmin perustui tuolle työläisen oravanpyörän todellisuudelle. 

Nämä pankkiirit ovat maailman vaarallisimpia rikollisia, joiden poliittinen agenda on eugeniikka. Mitään muuta laajempaa motiivia on vaikea kuvitella sille, että rikkaita teollisuusmaita ollaan köyhdyttämässä kehitysmaiksi. 

Syy tähän globaaliin eugeniikkaan löytyy siinä, että talouseliitin mukaan tällä planeetalla on liikaa ihmisiä ja heitä pitäisi vähentää tuommoinen 90 % vuoteen 2050 mennessä. Tätä he kutsuvat politiikan piirissä "ilmastonmuutokseksi".

Suomi OY AB:n kansallisvarat ovat nyt vaarassa joutua näiden huijareiden käsiin ja suurimmassa vaarassa ovat Suomen pohjavesialueet, jotka ovat maailman rikkaimmat. Täältä on jo n. Tanskan kokoinen alue varattu monikansallisten yhtiöiden käyttöön. Suomen sinisilmäisyyttä vastaan kustaan linssiin nyt oikein kunnolla ja ketkä maksaa laskun, no tulevat sukupolvet. 

Nykyisellä maanpettureiden hallintokaudella asiat menevät koko ajan huonompaan suuntaan ja SUOMI OY AB on ollut koko EU-jäsenyytensä ajan yhdysvaltain hallinnon käsikassara. Valtaeliitti kun haluaisi tehdä myös Suomesta ja EU:sta samanlaisen poliisivaltion kuin yhdysvalloista, joissa olisi täytetty vankilat maailman suurimmilla vankimäärillä, tekemässä orjatyötä monikansallisille yhtiöille. Hajurako yhdysvaltoihin olisi nyt suotavaa, jotta SUOMI OY AB saisi takaisin 01.01.1995 menetetyn itsemääräämisoikeutensa. Me Suomalaiset emme ole mitään pankkiirieliitin velkaorjia, joiden tehtävänä on raataa oravanpyörässä näiden roistojen veroparatiiseihin lisää tuottoa. Mutta sodat ne vasta ovatkin näiden rikollisten suurinta bisnestä ja kaikki Suomenkin aseyhtiöt Patriaa myöten harjoittavat kokoajan pimeää asevientiä ulkomaille. Suomen olisi irtisanouduttava kaikista pimeästä ruutiteollisuudesta. 

Ruotsin pääministeri Olof Palme yritti tulla väliin 80-luvulla Ruotsin valtion harjoittamaan pimeään asekauppaan, mutta Palme sai sitten kuulan kalloonsa. Korruptiota on aina ja tulee olemaan. Suomesta on tulossa varsinainen korruption pesä, kun monikansalliset yhtiöt eivät maksa suomeen edes veroja, vaan kaikki tuotto pumpataan veroparatiisien suojiin.

Euro on rikollisten pankkiirien luoma valuutta ja tulee aina olemaan, sillä ei ole enää Suomen menetetyn itsemääräämisoikeuden kanssa mitään tekemistä. Tämän takia Suomen pankin olisi palautettava Suomen markka takaisin. Koska valtion ryöstämiselle on pistettävä nyt loppu.

http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2010101112471525_ul.shtml 

 http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/311111/Kansanedustajat+panisivat+vankilaan+maksamattomista+sakoista