http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 16, 2015

Valkoisen talon aidan yli hypännyt uskoo olevansa mielenhallinnan uhriViime syksynä valkoisen talon aidan yli hypännyt mies  uskoo olevansa mielenhallinnan uhri. Dominic Adesanya niminen mies hyppäsi valkoisen talon aidan yli viime syksynä ja valkoisen talon salainen palvelu otti hänet kiinni nurmikolta.

Mies kertoi hypänneensä aidan yli sen takia, että halusi päästä kertomaan aina USA:n presidentille asti, että minkälaisia oireita häneen oli kohdistettu etä-mielenhallinnalla. kuten hän sanoi medialle "I'm a targetted individual", joka tarkoittaa mielenhallinnan uhria.

Media julisti miehen välittömästi mielenterveysongelmista kärsiväksi ja painoi jutun villaisella.


Jostain syystä valtamediassa ei näistä mielenhallintaan liittyvistä asioista ei puhuta edelleenkään, koska ne ovat armeijan sisällä salattu korkeilla turvaluokituksilla. 

Internetistä kuitenkin löytyy yksi äärimmäisen mielenkiintoinen kolmisivuinen dokumentti MK ULTRA:sta, joka on vuodelta 1960. Se on MK ULTRA:n sivuprojekti numero 119. Se löytyy osoitteesta: http://www.icomw.org/documents/mkultra.pdf (pdf-muodossa).

Dokumentti on kirjattu 17. elokuuta 1960 ja se käsittelee armeijan salaisen MK ULTRA projektiin liittyviä mielenhallintakeinoja.

Yhdysvaltain hallinto silti edelleen kiistää, että MK ULTRA -mielenhallintaprojekti toimisi enää armeijan toimesta missään muodossa. 

Siltikin targetted individuals -ryhmiä on Facebokissa ja lukuisia etä-mielenhallinan kohteiksi joutuneita henkilöitä on alkanut puhumaan kokemuksistaan julkisesti.

Internetistä löytyy lukuisia sivustoja, joissa on listattu mielenhallinnan käyttötarkoituksia. Esim. tämä yksi activist -postin artikkeli paljastaa 10 tehokkainta mielenhallinan keinoa (koulutusjärjestelmä, televisio, elokuvateollisuus, mainosteollisuus, urheiluteollisuus, uskonnot, huumeet jne.). Kuitenkin mitä suurin voima on edelleen valtamedialla mitä kollektiiviseen mielenhallintaan tulee. Koska siinä näitä Pentagonissa käsikirjoitettuja valheita toistetaan lukuisia kertoja päivästä ja viikosta toiseen. Vain siksi, että sinut saataisiin pidettyä kollektiivisessa unessa. Jottet vain heräisi ja alkaisi ajattelemaan aivan itse.

"Propagandan tarkoituksena ei ole tarkoitus rohkaista kriittistä ajattelijaa, vaan sen tarkoitus on antaa moraalittomille pelkureille tekosyy olla ajattelematta lainkaan."


Lähde: http://www.washingtonpost.com/local/crime/latest-white-house-jumper-had-similar-incident-in-july-had-mental-evaluation/2014/10/23/c4f28df0-5ac0-11e4-8264-deed989ae9a2_story.html