http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 07, 2014

HPV-rokotteesta ilmeni jo outo sairausKolumbiassa on ilmennyt, että HPV-rokotteet ovat aiheuttaneet tyttöjen ja naisten terveydessä suuria ongelmia. Kuvioihin kun on astunut mystinen ja outo sairaus, joka aiheuttaa mm. käsien ja polvien liikuntakyvyttömyyttä. Jotkut kouristelevat ja kaatuilevat lattialle. 

Lähellä Cartagenan satamaa El Carmen de Bolivarissa kymmenet teini-ikäiset tytöt ovat saaneet myös samanlaisia oireita. Jotkut ovat jopa menettäneet tajuntansa. 
Japanissa ilmeni samanlaisia oireita vuosi sitten ja tuolloin Cervarix ja Gardasil nimisistä HPV-rokotteista vammautuneet teini-ikäiset tytöt yrittivät saada Japanin hallinnon lopettamaan noiden vaarallisten HPV-rokotteiden rokotusohjelman.

Suomessa on jo n. 80 % 15-vuotiaista tytöistä rokotettu näillä samoilla HPV-rokotuksilla.

20 vuotta rokotetehdas Sanofi-Pasteur MSD:n palveluksessa ollut ranskalainen lääkäri Bernard Dalbergue julkaisi aikanaan kirjan "Omerta sur les labos pharmaceutiques". Joka on suomennettuna Lääketeollisuuden laboratorioiden omerta.

Sana "omerta" tarkoittaa italiaksi mafian perinnettä vaikenemisesta kuoleman uhalla.

Dalberquen mukaan tämä HPV-rokote Gardasil tulee paljastumaan vielä kaikkien aikojen suurimmaksi lääketieteelliseksi skandaaliksi ja lopulta lisääntynyt tieto tulee kertomaan, ettei rokotteesta ole mitään hyötyä, vaan se onkin pilannut monen nuoren naisen elämän, joista moni on vielä kuollut rokotteeseen.

Tavallisimpia Gardasil -rokotteeseen liittyviä sairauksia ovat mm. eriasteiset keskushermostoon liittyvät oireet kuten tajuttomuuskohtaukset ja kouristelutaipumus. Guillan-Barré, kasvohermohalvaus, lihas-tulehdukset, haimatulehdus, keuhkoveritulppa, eriasteiset autoimmuunisairaudet kuten MS, krooninen väsymysoireisto jne.HPV-rokotteiden haitat ovat herättäneet laajaa keskustelua Ranskassa, jossa vihreiden meppi Michéle Rivasi järjesti jopa 4. huhtikuuta 2014 Pariisissa lehdistötilaisuuden Gardasil -rokotteen haitoista. 
Tilaisuudessa oli mukana myös Océane Bourguinon vanhempiensa kanssa. Océane sai Gardasl HPV-rokotteen 15-vuotiaana ja vain parin kuukauden sisällä hän sairastui siitä MS-tautiin, jonka alku oli hyvin dramaattinen. Koska Océane menetti tilapäisesti kävelykykynsä sekä myös näkönsä.

Rivasin mukaan tällä hetkellä Ranskassa on rokotettu n. 2 miljoonaa nuorta tyttöä.Gardasil rokote on virallisesti markkinoitu ehkäisemään kohdunkaulansyöpää. Papiloomaviruksia tunnetaan n. 100 eri kantaa, joista ainakin 18 eri tyyppiä voivat aiheuttaa syövän. 

Gardasil taas sisältää vain muutamia antigeenejä tyyppejä 6, 11, 16 ja 18 ja Cevrarix-rokote sisältää vain kaksi antigeeniä tyypit 16 ja 18.

On vielä erikoisinta tässä se, että antigeeni tyyppejä 16 ja 18 ei juuri olla tavattu Euroopassa.

Pelkästään Ranskan kohdalla HPV-rokotteiden tulonsiirrot lääketeollisuudelle ovat olleet yksi päämotiivi näiden rokotteiden valmistajien kohdalla. 

Yksi rokoteannos Ranskassa maksaa 123,44 EUR ja suositeltu kolmen rokoteannoksen sarja tekee silloin 370,32 EUR. 

On arvioitu, että koko rokoteohjelma tulee maksamaan Ranskalle n. 926 000 000 euroa (926 miljoonaa EUR).

Lääketeollisuuden mafia BIG PHARMA on aina erikoistunut siihen, että se osaa tuottaa lääkkeitä joista tulee käyttäjilleen suurta haittaa. Mutta ostajilleen suurta kustannusta, hyödyttäen aina lääkevalmistajaa miljardivoittojen kotiutuksilla. 

Näiden HPV-rokotteiden salajuoni kuitenkin on pakkosteriloida tuo teini-ikäinen väestö (nuoret tytöt). Jotta he eivät pystyisi tulevaisuudessa enää synnyttämään lisää väestöä tänne, kun meitä on tämän maailman salaisen valtaeliitin mukaan liikaa ihmisiä tällä pallolla. Tämä on osa YK:n agenda 21 suunnitelmaa.

Ebola on myös suunniteltu valtaväestön depopulaatioon, eli väestön vähennykseen. Mutta nämä vielä tällä hetkellä mediassa uutisoitavat tuoreet ja yksittäiset Ebola-tapaukset ovat enemmän tai vähemmän vielä psykologista pelottelua (informaatiosotaa).

Lääkkeitä kun ei mene muuten kaupaksi tarpeeksi, ellei niiden markkinoinnin kohderyhmää ole tarpeeksi ensin peloteltu mm. Suomenkin terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) taholta.

On siis hyvin tärkeää lakata pelkäämästä näitä uutisointeja ja pikemminkin tehdä jotain asialle, kuin vain niellä tätä psykologiseen mieleen kohdistettua pelkopropagandaa, mitä median kerrotuissa uutisissa meidän mieliin jatkuvasti syötetään. Sillä uutis-propagandan tarkoituksena on saada ihmiset pelkäämään ja sitä kautta luopumaan heille jokaiselle luonnostaan kuuluvasta itsetietoisuudestaan (omilla aivoillaan itsenäisesti ajattelu).

Tämä kun on onnistuttu toteuttamaan sionistisen valtamediakoneiston avulla, niin kaikki uutispropagandalla ohjelmoidut ihmiset, jotka eivät kykene itsenäiseen ajatteluun muistuttavat enemmän tai vähemmän eläviä zombeja. Nyt on kuitenkin tullut aika herätä tästä massaunesta ja lakata uskomasta näihin pelkopropagandaa kylväviin uutisiin. Koskivat ne tiedotukset sitten Ukrainan sotaa, Isis-terroristien juonia tai HPV-rokotuksia.

CIA:n rahoittaman Isisin palkkaterroristit hikoilevat aavikolla lähi-idässä keskustiedustelupalvelun kouluttajien kanssa. Eivät ne sinne meidän olohuoneisiin tule riehumaan. Mutta sionistien omistama vain 6:n mediakorporaation kautta toimiva uutismedia pyrkii pelottelemaan tällä Isisillä (ent. Al-Qaida), että kohta nämä rättipäät iskevät täällä Euroopassa, joten antakaa nyt jo vihdoin vapautenne pois.

Kaikki tuo pelkoa lietsovan uutispropagandan tarkoituksena on saada suuret ihmisväestöt luopumaan heille kuuluvasta itsemääräämisoikeudestaan. Mutta illuminati-eliitin mukaan myöskään yhdellekään valtiolle ei kuulu itsemääräämisoikeus, vaan vallassa tulee olla vain ja ainoastaan heidän pienen eliitin itsensä ja heillä on sitten mielestään oikeus ryöstää Euroopankin teollisuusmaat ja pumpata ne kuiviin, kuin Afrikan Senegalissa.Minkälainen ihminen sitten harjoittaa tämänkaltaista haamu-kolonisaatiota pankkijärjestelmän kautta. Vastaus on, että täydellinen psykopaatti jolta puuttuu 100 % kyky mm. empatiaan.

Tämä selittää sitten sen, että miksi tämä maailman salainen eliitti (mm. Illuminati) koostuu pitkälti kokonaan satanisteista ja mustanmagian miehistä. He siis saavat voimaa siitä kun me täällä maailmassa pelkäämme mm. heidän tuottamiaan propagandauutisia. 

Mutta myös viihdetollisuuden (mm. Hollywood) yhä kiihtyvä toimintaelokuvien tuotanto on myös vahvasti tekemisissä saman asian kanssa ja sitten vielä lukuisat väkivaltapelit.

- Väkitaltaviihde
- Pornoteollisuus
- Pelkoon perustuva uutisointi (propaganda)
- Feministiliikkeet
- Lääketeollisuus
- Populaarimusiikkiteollisuus henkilö ja bändi-kultteineen

Tuossa nyt pientä osviittaa siitä, että minkä takana on tämä salainen Illuminati-eliitti tuottajana käärimässä voitot taskuunsa.
Lähteet: http://preventdisease.com/news/14/091814_Mysterious-Illness-Plaguing-Girls-Who-Received-HPV-Vaccine.shtml
http://www.magneettimedia.com/hpv-rokotteen-saaneita-tyttoja-vaivaa-outo-sairaus/ 

http://www.anttiheikkila.com/blogi/hpv-rokotus-gardasil-seuraava-skandaali/ 

http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2014/09/80-15-vuotiaista-suomalaistytoista.html 

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/259542-valtuutettu-tytot-aiotaan-rokottaa-ilman-vanhempien-lupaa 

http://www.hs.fi/kotimaa/a1411966666907?jako=996189953285449fa50d42a21c0a43b8&ref=fb-share