http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 25, 2014

Putin: Yhdysvallat käyttäytyy maailmassa kuin moukkamainen uusrikasVenäjän presidentti Vladimir Putin piti äsken puheen Sotšissa, jossa hän toi ilmi kuinka Yhdysvallat käyttäytyy maailmassa nyt kuin moukkamainen uursrikas. Sen takana oleva valtaeliitti luulee edelleen olevansa kylmän sodan voittaja. 

Yhdysvallat ruokkii hölmöyksissään vielä uusfasisteja ja ääri-islamiseja, joita CIA rahoittaa.

Yhdysvallat on vielä syöksenyt maailmanjärjestyksen raiteiltaan tällä arkitodellisuudesta vieraantuneella geopolitiikallaan.

Putin kertoi, että "Kun kylmä sota päättyi, mutta se ei päättynyt rauhansopimukseen. Tämä sitten synnytti vaikutelman, että kylmän sodan niin kutsutut 'voittajat' päättivät muokata maailman omien tarpeidensa ja etujensa mukaisesti."

"Konfliktien ratkaisemisen sijaan tämä johtaa niiden kärjistymiseen, suvereenien ja vakaiden valtioiden sijasta näemme kaaoksen aina vain leviävän, demokratian sijasta näemme tukea hyvin kyseenalaisille tahoille uusfasisteista islamilaisiin radikaaleihin."Lähi-idän sodat, ääri-islamilaineen terrorismi sekä kaikkialla maailmalla rehottava huumekauppa - Yhdysvallat on kaiken tämän toiminnan takana. Samoin Ukrainan konflikti: "Me emme tätä aloittanee."

Putinin puhe oli suora täyslaidallinen valkoisen talon suuntaan ja Venäjän sekä Yhdysvaltojen välit menivät pysyvästi Ukrainan sodan johdosta, jonka sytyttämisen valkoinen talo rahoitti 5 miljardilla. Mutta pisti sitten valtamedian valehtelemaan koko maidaninaukion tapahtumista, että sen takana olisivat olleet Ukrainan hallinto, vaikka CIA:n kautta organisoidut tarkka-ampujat eivät olleet edes hallinnon erikoisjoukkoja, jotka lahtasivat mielenosoittajia maidanin aukiolla alkukeväästä 2014.Ukrainan sisällissota oli täysin Illuminati-eliitin puolelta järjestetty, koska Ukraina petti heidät kieltäytymällä EU:n assosiaatiosopimuksesta 2013 vuoden lopussa. Talous ja valtaeliitille kun ei ole yhdelläkään taloudellisesti heikoilla valtioilla oikeutta kieltäytyä mistään valtiollisesta orjasopimuksesta ja nyt Ukrainassa nähtiin, että mihin se johti. Kun tämä syöksi maan lopulta sisällissotaan, kun valkoinen talo nosti ensin uusnatsit valtaan ja alkoi rahoittamaan pankkiensa kautta sisällissotaa.


Lähde: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1414129560560