http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 23, 2014

Soros pelkää Putinia ja varoittaa siitä
George Soros on unkarilaissyntyinen miljardööri ja Illuminatin -valtaeliitin näkyvimpiä rahamiehiä. 

Nyt hän varoittaa The New York Review of Book julkaisussaan Venäjän Vladimir Putinista, kuinka hänen nationalismi on noussut joidenkin silmissä vaihtoehdoksi eurooppalaiselle tai länsimaiselle demokratian yhteiskuntamallille.

Sorosin mielestä Euroopassa ei ymmärretä, että Vladimir Putinin johtama Venäjä uhkaa liberaalin Euroopan ja etenkin Euroopan unionin olemassaoloa.

Mutta tosiasiassahan jos Putin siunaa Euroopan maille eron EU:sta, niin sehän olisi kertakaikkiaan vuosisadan paras uutinen. Sitten nämä Illuminatin miljardöörit raivoisivat omissa linnoissaan pitkin maailmaa, että kuinka jälleen heidän yrityksensä orjuuttaa Eurooppa epäonnistui.

Soros on pääosin ansainnut omaisuutensa ryöväämällä kokonaisia valtioita lähes itselleen ja käärinyt mijardivoittoja pörssiromahduksissa. Hän on siis toisinsanottuna suuremman luokan talousrikollinen, jolle 100 000 miljoonaakin on pelkkää pörssiin sijoitettavaa viikkorahaa. 

Putin on luonut hyvät suhteet niihin, jotka agitoivat Eurooppaa vastaan, Soros sanoo.

The Guardianin haastattelussa Soros huomauttaa, että Euroopassa vallitsee eurovaluutan kriisi ja velkajärjestelyiden ja taantuman jäljiltä suurta tyytymättömyyttä EU:n toimintaan. Samaan aikaan Venäjän vallankäyttäjät ovat tietyissä asioissa kyenneet tehokkaampaan päätöksentekoon.Nyt kun tässä kulisseissa Euromaiden talous menee entistäkin kuralle ja velkaantuvat kuin kaatuvat dominot, niin Venäjä ei velkaannu, koska sen sisäinen talous ei ole riippuvainen sionistipankkiirien Euroopan keskuspankista (EKP). Vaan se voi itsenäisesti täydellisellä itsemääräämisoikeudellaan määritellä ruplan kurssin. 


Soros ja muut uuden maailmanjärjestystä ajavat miljardöörit kun näkevät Venäjän valtion heille uhkana, koska Venäjä ei suostu pelaamaan NEW WORLD ORDER suunnitelman säännöillä ja antamaan lupaa sionistipankkiireille ja monikansallisille yhtiöille tulla pumppaamaan kyseisestä suurvallasta kaikki arvokaat mineraalit ulos. Venäjän vallan ajama multipolarismi, kun sotii täysin tämän länsieliitin fasistisen uuden maailmanjärjestyksen agendaa vastaan ja tästä syystä Venäjästä on leivottu lännen valtaeliitille uhka ja lehdet/uutismediat ollaan pakotettu kirjoittamaan jatkuvaa venäjävihaista uutisointia päivästä ja viikosta toiseen.

Nyt Ukrainassa toteutettu tulitauon laukeaminen uhkaa vielä sortaa Ukrainan konkursiin, joka taas ajaisi helposti maan jälleen Venäjän vaikutusvallan piiriin. Joten sinnekö sitten upposivat jälleen Rotschildien ja Soroksen sekä USA:n hallinnon miljardit, joilla yritettiin kyseinen maa liittää mukaan Nato koalitioon.

Nyt Soros vielä viimeisesti epätoivoisesti toivoo, että kuinka EU:n jäsenmaat kuvittelisivat olevansa sodassa Venäjää vastaan. 

Tämä suursota (III-maailmansota), jota tämä sionistinen valtaeliitti (Illuminati) on janonnut jo niin pitkään. Mutta mitä ei olla saatu sytytettyä fyysisellä tasolla vieläkään. Se on tuottanut heille suunnattomasti raivoa ja harmaita hiuksia. Koska maaplaneetalle tulvii jatkuvasti lisää valoa tämän globaalin risukasan keskelle, joka rauhoittaa tilannetta ja se ei miellytä näitä eliitin satanisteja ollenkaan.Illuminatin niinkun Sorosin valta perustuu ihan vain mustan magian ja matalampien värähtelyjen voimaan. Rahaa sekä yksityisomistamiaan pankkeja he ovat käyttäneet tämän valtansa välikappaleina, jolla he ovat orjuuttaneet ja orjuuttavat kokonaisia valtioita edelleen. 

Afrikan siirtomaat ovat heidän aikaansaannosta... Massatyöttömyys on heidän aikaansaannosta. Kaikki teollisuuden rappio, nollakasvu sekä YK:n agenda 21 suunnitelma massojenvähennyksesttä (depopulaatio) on heidän suunnitelmansa.

Nyt nämä pirulaiset sitten vielä tuolla yrittävät uskotella, että kuinka EU-maiden olisi syytä pysyä vielä Eurossa ja ottaa lisää velkaa ja ajautua vielä lopulta afrikan siirtomaiden tasoiseen köyhyyskierteeseen.

EU-maat voivat erota EU:sta ja päästä takaisin jaloilleen. Täällä Euroopassa ei tarvitse mitään muuta kuin tehdä sama temppu kuin Islannissa sekä erota Euroopan Unionista.  

Rosvopankkiireille vankilatuomiot ja porttikielto maahan sekä uusi perustuslaki pystyyn, niin johan alkaa 2-3 % työttömyysaste häämöttää muutaman vuoden kuluttua. Tämä kaikki toimisi sijoituspankkeihin kuin tuholaisentorjunta-aine, eli karkottaisi tuholaiset.


Lähde: http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/73375-miljardoori-varoittaa-eurooppaa-putinista-heratkaa