http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 20, 2014

Valkoinen talo vaatii lisää rahaa ebola-informaatiosotaan


Yhdysvaltain valkoinen talo vaatii lisää rahaa ebolalla käytävään informaatiosotaan. Virallisesti se uskottelee, että rahoitus on tarkoitettu Ebolan vastaiseen taisteluun. Mutta kuten tämän Illuminati-eliitin retoriikalla, kaikki mitä he sanovat joudutaan kääntämään toiseen suuntaan.

Sota ebolaa vastaan = Informaatio sotaa ebolasta

Sota terrorismia vastaan = Sotaa heränneitä ihmisiä vastaan. Jos olet valtiovallan fasismia vastaan, niin silloin olet "terroristi" mm. NSA:n tai CIA:n toimesta.

ISIS on lisäksi CIA:n alullepanema ja ylläpitämä valheellinen terroristijärjestö, jolla ei oikeasti ole mitään resursseja uhata Illuminatin eliittiä. 

Vaan tätä Isis-järjestöä käytetään valtaväestön pelottelutarkoitukseen, jotta ihmiset luovuttaisivat itsemääräämisoikeutensa pois valtiolliselle isoveli/valtontayhteiskunnan fasismille.

Sota huumeita vastaan = Sotaa huumetuottoja tekeviä mm. Etelä-Amerikan huumekenraaleja vastaan... Jota käydään, ettei vain eliitin huumeparonit jäisi vähemmille tuotoille.Mitä informaatio sota on

Informaatiosota on mediassa jatkuvasti käytävää propagandanlevitystä, eli väärää tietoa, jota syötetään valtamediassa ihmisten mieliin. Joilla pyritään estämään ihmisten herääminen, eli oman todellisen itsensä löytäminen ja kohtaaminen.

Valkoisen talon ja Pentagonin propagandantuottajien toimesta pääosin säädetty propagandan tulee olla jatkuvaa ja sitä täytyy toistaa uudelleen ja uudelleen. Muuten ihmiset unohtavat sen, mitä heidän alitajuntaansa oikein toistuvasti syötetään.

Propagandan tarkoitus ei siis ole suinkaan rohkaista kriittistä ajattelijaa. Vaan pikemminkin se on tekosyy antaa moraalittomille pelkureille olla ajattelematta lainkaan.

Ebola- uutisoinnin suhteen tämä on tuota jatkuvaa pelkoon perustuvaa uutisointia, että missä oli seuraava Ebola-epäily. Nyt kun rokoteyhtiöt ovat jo tehneet valtaväestön immuniteetin heikentävät Ebola-rokotteet, niin on hyvin tärkeää pitää pelkoa yllä.

Informaatiosotaan kuuluu jatkuva valtaväestön alitajuntaan kohdistettu pelottelu. Mutta tämän Ebola-uutisoinnin osalta ABC News mokasi jo todella pahasti, kun se päästi tuon ylläolevan uutiskuvanauhan julkisuuteen.

Phoenix Air teki emämunauksen, kun yksi mieshenkilö ei muistanut pistää Ebola-suojapukua päälleen. Hänen rooliinsa kun ei tuo asuste kuulunut.

Koko tuo tilanne oli täysin lavastettu alusta alkaen ja tarkoitus välittää maailmalle näitä uhkakuvia Ebolasta. Kuinka tuohon kuvassa vilahtavan lentokoneeseen liittyisi hengenvaarallisen Ebola-viruksen riski.

Kun normaalisti nuo Ebola-virukselta suojaavien suojapukumiesten näkeminen tuottaa jo tutkitusti pelkoa uutismedian lukijoiden alitajuntaan. Niin tämä suojapuvuton mies paljasti jo tämän Ebolan todellisen laidan. Että tuota massavirusta ei olla vielä laitettu oikeasti eteenpäin missään päin maailmassa. Koska tämä vaihe on vasta informaatiosotaa, eli massaväestöön kohdistettua pelottelua, jolla on tarkoitus saada hyväksymään tulevat WHO:n toimesta alulle laitettavat pakkorokotukset.

Meidän ei kuitenkaan mitään pakkorokotuksia tarvitse ottaa, jos me sitä tarpeeksi suurella enemmistöllä vastustamme. 

Maailman terveysjärjestö WHO kun on todellisuudessa yksi YK:N Agenda 21 (depopulaatio) hanketta ajava pahan isoveli-eliitin käsikassara, joka sikainfluenssalla pelottelun aikaan yritti myös saada lukuisissa valtioissa pakkorokotuksia aikaan. 

Mutta Suomenkin osalta tuo juoni meni täysin mönkään, kun suomen tartuntalakia saatiin juuri ja juuri muutettua. Jolla koko kansan pakkorokotukset saatiin estettyä.

Puolan valtionjohto salamurhattiin 2010 alkukeväällä kostoksi siitä, ettei Puola suostunut tilaamaan yhtään sikainfluenssarokotusta. Smolenskiin matkalla ollut valtionjohdon suihkukone räjäytettiin alas n. 3.5 km päässä Smolenskin sotilaslentokentän läheisyydessä. 

Koneen hylyssä olleet eloonjääneet käytiin vielä joidenkin paikalla olleiden sotilashenkilöiden toimesta teloittamassa paikalle. 

Tämän ylläolevan kännykkäkameralla kuvatun videon kuvaaja vielä kuoli vain muutaman viikon päästä tuosta puukotuksen uhrina.

Maailman salainen valtaeliitti (Illuminati) käyttää massaväestölle tyrkytettyjä rokotuksia globaalin depopulaatio hankkeen edistämiseen. 

Mutta esim. roskaruokateollisuus McDonaldseineen on tässä hankkeessa myös tiiviisti mukana, jotta väestö saataisiin pidettyä sairaana.

Vesijohtovesi taas fluorataan, jotta saataisiin kalkeutettua ihmisten käpyrauhanen, joka säätelee mm. tietoisuutta. 

Natriumfluoridi ei ole mikään terveystuote, vaan myrkky, joka on alumiiniteollisuuden jätettä. Sitä käytetään sitten hammastahnoissa.
Mikä sitten saa Washington DC:n käymään yhä enemmän informaatiosotaa maailmanlaajuisesti?

Tämä kaikki johtuu siitä, että kuinka suuri voima on ihan pelkällä kirjoitetulla tekstillä.

Washington DC sekä Pentagon hyödyntää sitä sionistisen Reuters-AP:n avulla jatkuvasti väärän tiedon levittämiseen, eli propagandaan. Kun taas me vastakkaisen informaatiosodan lähettiläät kerromme totuuden, josta taas isoveli-eliitti ei pidä ollenkaan.

Tästä on sitten laajamittaisesti syntynyt yhä kiihtyvämpi informaatiosota, jossa koko planeetan tietoisuus-asteet ovat suuren taistelun alla. Herääkö ihmiskunta millä nopeudella, vai pysyykö valtaväestö edelleen unessa. Siihen voi meistä jokainen omalla tasollaan vaikuttaa, koska kaikki lähtee ensin ajatuksen tasolta.

Ihminen on yksilö, jolla on luontaisesti mahdollisuus luoda ajatuksia itsestään ja ympäristöstään. Mutta jos hänen tietoisuustasonsa on onnistuttu laittamaan ruotuun jo esikoulussa, uskottelemalla kuinka ulkoisia auktoriteetteja ei tule kyseenalaistaa. Niin näistä kilpailuyhteiskuntamme uhrilampaista tulee yleensä niitä työelämän oravanpyörässä juoksevia nukkuvia (eng. sleeper). Jotka eivät ole onnistuneet heräämään tästä suuresta valtaväestön yhteiseen kollektiiviseen mieleen kohdistetusta massahypnoosista.

Viihde, media, elintarvike ja lääketeollisuus pitää sitten huolen siitä, että heräämisprosessia ei tapahdu suuremmalla rintamalla. Vaikka yksilöitä herää joka päivä tästä Illuminati-eliitin luomasta massahypnoosinkaltaisesta unesta.

Materian pimeät voimat menettävät koko ajan otettaan tämän planeetan tietoisuuden evoluution edessä ja jokainen meistä voimme tehdä sen eteen jotain. Toinen kirjoittaa blogia, kun taas toinen löytää jonkun muun tavan vaikuttaa tähän kokonaiseen muutosprosessiin. 

Mutta joillekin ihmisille taas tämä tietoisuuden evoluution muutos tekee enemmän kipeää. Kun materian pimeiden voimien alaisuudesta joutuu kohtamaan enemmän tietoisuuden valoa, niin oman todellisen itsensä kohtaaminen on siksi ehkä yksiä pelottavimpia asioita monille ihmisille. 

Työelämässä esiintyvät YT-neuvottelut kun potkaisevat jonkun kortistoon, niin sellainen tilanne voi olla tämän globaalin heräämisprosessin kannalta tärkeä henkisen kasvun paikka monelle. Mutta kaikki on kuitenkin loppupeleissä omasta itsestä kiinni, että uskaltaako tätä prosessia käydä omassa itsessään läpi.