http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 23, 2014

Suomen tiedotusvälineitä ohjeistettu salaamaan Laajasalon viharikos sekä surmatun kansallisuusLaajasalon rasistinen surma ja 58 vuotiaan naisuhrin kansallisuus (Venäjä) on tälläkin hetkellä Suomen mediassa täysin kielletty puheenaihe.

Kokoomusnuorten pomo Jukka Romppainen, 27 kun syyllistyi rasistiseen murhaan sekä viharikokseen, kun murhasi naapurissa asuneen 58 vuotiaan Irina Kirillovan. 

Poliisi paljasti nyt lisää surmaan liittyviä yksityiskohtia. 

Tapaus sai poliisin mukaan alkunsa siitä, kun Jukka Romppainen oli ulkoiluttamassa koiriaan ja retuutti niitä väkivaltaisesti. Koirien ääntely kantautui aina ulkoa kerrostaloon sisälle asti ja eläinrakkaana ihmisenä ja asukkaana tunnettu Irina Kirillova, 58 päätti mennä ulos puuttumaan asiaan. 

Hän tuli asunnostaan ulos vain pyjamaan pukeutuneena ja venäjänsuomalaisella aksentilla huomautti Romppaista, että kuinka koiria ei tulisi kohdella noin väkivaltaisesti. Tästä sitten Romppainen sai silmittömän raivokohtauksen ja hyökkäsi Kirillovan kimppuun nyrkein ja potki häntä myös maassa aina tajuttomaksi asti. Tämä kaikki tapahtui ilmeisesti vielä SSRI-lääkityksen sekä alkoholin sekakäytön vaikutuksen alaisena.

Sitten Romppainen paniikissa kuljetti tajuttomana olleen naisen autoonsa ja ajoi sen Laajasalon vanhan öljysataman edustalle ja laski ruumiin mereen. Missä vielä todennäköisesti viimeisteli surmatyön. 


Venäjän mediassa tapaus on noussut yhdeksi viikon puhutuimmaksi puheenaiheista ja se on edelleen ykkösuutinen yli 50:llä uutissivustolla Venäjällä.

Kaikki Venäjän valtakunnalliset tv-kanavat ovat lähettäneet toimittajiaan sekä kuvausryhmiään Helsinkiin. Mutta Suomen mediavälineet edelleen vaikenevat uhrin kansallisuudesta ja siitä, että murhaaja on nationalisti. Tämä kun tahrasi jo Kokoomuksen maineen, niin mediassa ohjeistus on ollut seuraava, ettei uhrin kansallisuutta ja murhaajan nationalismista saa kirjoittaa sanaakaan.

Nyt Helsingin-Sanomien informaatiosota vastasi tapaukseen, kun toimittaja Minna Passi kirjoitti, että "Laajasalon murha ei ole tragedia suurelle yleisölle tai kokoomukselle".

Tästä nyt huomaamme tuon, kuinka Suomen valtamedia on käytännössä täysin pienen sionistisen eliitin käsissä. Kun heillä on niin olevinaan kaikki valta vaikuttaa koko kansan ajatteluun, manipuloimalla koko kansan alitajuntaa näillä toistuvilla ja toistettavilla valheilla. Murhaajana toiminut Romppainen oli aivan avoimesti ryssävihasta kärsinyt russofobi ja toi tätä aina omalla Facebook-seinällään esille. Hän oli inspiroitunut mm. kirjailija Jari Tervon maksetuista russofobi artikkeleista mediassa.

 

Totuus on kuitenkin se, että sinä tai minä sekä kaikki muut voimme tehdä jotain ja muuttaa ajatteluamme. Niin seuraavan kerran kun kävelemme tuon roskalehtikasan ohi kaupassa, niin näitä valeotsikoita ei tarvitse edes lukea. Koska kaikki mitä siellä lukee on tuota jokapäiväistä hypnoosia, jolla ohjelmoidaan kansan alitajuntaa ja mieltä. 

Näiden lehtien nimeksi kuuluisi oikeasti vaikka jokua ILTAHYPNOOSI ja PÄIVÄHYPNOOSI, sillä sitä ne oikeasti ovat. Helsingin-Sanomat olisi HELSINGIN HYPNOOSI.

Nämä roskalehdet ovat täynnä vain puhtaita valheita ja pelkoon perustuvia kollektiiviseen hypnoosiin perustuvia suggestioita, joilla uutistenlukijoiden mieli ohjelmoidaan pysymään "silmät kiinni". Eli ei heräämään tästä kollektiivisesta unesta. Tämä on koko tämän maailmanlaajuisen valtamedian salattu agenda, jonka takana vaikuttaa vain n. 6 sionistista mediakorporaatiota ja joiden rahoitus tulee näiltä Illuminati-eliitin häjyimmiltä pankkiireilta (Rothschild, Rockefeller, J.P. Morgan jne.).


Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288754120787.html

http://kohudosentti.blogspot.fi/2014/10/kokoomus-tappaa-venalaisia-kadulle.html