http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 20, 2014

USA:lainen feikkisivusto julistaa: Ebola rokotukset sisältävät RFID mikrosirunYhdysvaltalainen feikkisivusto ja satiirisiin uutisointeihin perhentynyt National Report julistaa sivuillaan, että kuinka nyt  Yhdysvaltain sairauksien valvonnasta ja ehkäisystä vastaavan CDC:n (Centers for Disease Control and Prevention) entinen urakoitsija on vuotanut julkisuuteen, että tulevat Ebola-rokotteet sisältävät RFID-mikrosirun.

Brent Hopskins on miehen nimi, joka työskenteli ennen CDC:n urakoitsijana. 

Hänen mukaansa Ebola-rokotukset ollaan jo valmistettu kulisseissa ja niiden tarkoituksena on siruttaa valtaväestö. 

Joskus sikainfluenssa-epidemian aikoihin samalla feikkiuutisiin keskittyvällä pilasivuilla oli muistaakseni samanlainen uutisointi.

Mikäli tuo olisi valtamedian uutinen, niin kohu olisi silloin paljon suurempi.  Mutta selvähän se on, että rokotteisiin liittyvät mahdolliset nano-implantit ovat huippusalaista tietoa, josta ei suostuta antamaan julkisuuteen tietoja.


Entinen Lapin lääninlääkäri ja kirjailijana sekä räväkkänä luennoitsijanakin tunnettu Rauni-Leena Luukanen-Kilde totesi kuitenkin aikanaan sikainfluenssa rokotteista jo vuonna 2009 Suomen televisiossa, että kuinka kyseiset sikainfluenssa rokotteet olisivat vaarallisia ja sisältäisivät todennäköisesti jopa ihmisiin laitettavan mikrosirun.

Hän on kirjoissaan tuonut toistuvasti ilmi sen, että kuinka ihmisiin istutetaan jo mikrosiruja, joiden tarkoitus on hallita ja valvoa heidän käyttäytymistään.Ruotsalainen Magnus Olsson on perehtynyt tähän aiheeseen vieläkin syvemmin, koska hän on omienkin sanojensa mukaan yksi mielenhallinnan uhri.

http://www.mindcontrol.se/?page_id=623

Nano-implantteja on jo olemassa ja niitä pääosin ollaan tähän mennessä asenneltu mielenhallinnan uhrien kehoihin. .start

Olsson selittää nettisivuillaan tarkemmin, että mitä ihmisiin laitetuilla nanoimplanteilla pyritään tekemään:

1) Monitoroida ja seurata mielenhallinan uhrin liikkeitä

2) Kuulla ja nauhoittaa mielenhallinnan uhrin sekä muiden kanssa, että yksin käytyjä keskusteluja. (Tosin myös kännykkälinjaa käytetään tehokkaana salakuunteluvälineenä, jos vain on akku kiinni, niin linja voi olla aina auki NSA:llekin päin.)

3) Nanoimplantilla pystyy myös skannaamaan ihmisen koko kehon, myös hänen nukkuessaan. 

4) Nanoimplanteilla pystyy myös aiheuttamaan lukuisia kipuja uhreille, kuten lähettämään kipuja mm. naaman, olkapäiden, kyynärpäiden, alueelle.

5) Lukemaan ajatuksia 

 


Maailman terveysjärjestö (Worlds Health Organization / WHO) yrittää julistaa lopulta pandemian Ebolasta, kun heille näytetään ruutulippua valtaeliitin kulisseista. 

Mutta tämä koko suunnitelma on nyt näyttämässä ottavan takapakkia, kun monet valtiot suhtautuvat jälleen nyrpeästi WHO:n ehdottamiin pakkorokotuksiin.

Suomen valtion SOTE-uuditus vuodelle 2015 käsittää mahdolliset koko Suomen väestöön kohdistetut pakkorokotukset.


Illuminati-eliitillä kun on kiire saada maailman väestöä vähennettyä näillä Ebola-piikeillä ja pelotella jatkuvasti mediassa, kuinka vaara kohdistuisi ilmateitse leviävään Ebola-virukseen.
Meitä on huijattu tähänkin päivään asti ja kaikki nämä mediassa toistettavat Ebola-uutisoinnit on pääosin näyteltyjä, näyttelijöiden voimin. 


Mutta se mitä jo opimme viime kertaisesta sikainfluenssarokotushysteriasta oli se, että tällä kerralla ei ole enää syytä nielemään pelolla näitä lukuisia pelkoon perustuvan uutisoinnin iltapäivälehtien hysterisointi-lööppejä.

Siellä tälläkin hetkellä tuon Kokoomusnuorten pomon murhaa peitellään "VENÄJÄN SUKELLUSVENE" lööpeillä, ettei vaan Kokoomuksen maine tahraantuisi.

Vaikka maailmassa on vain n. 6 maailman suurinta sionistien pyörittämää media ja uutiskorporaatiota. Niin jokainen meistä kuitenkin on vastuussa omista ajatuksistaan ja siitä miten ajattelee tämän koko maailman menon ja siihen sionistinen eliitti yrittää vaikuttaa tämän propagandastisen Hasbaran voimalla. Eli valehtelemalla jatkuvasti valtamedian uutisoinnin kautta mitä meidän tulisi ajatella päivittäin. 

ISIS terroristijärjestö on CIA:n luoma valejärjestö, joka on yksi valtaeliitin käyttämä mörkö, jolla pelotellaan ihmiset ruotuun.


Rokotehysteria sekä Ebola-virus on myös toinen mörkö, jolla valtaväestö yritetään saada ottamaan pakkopiikki ja siruttamaan itsensä illuminati-eliitin seurannan alle.

Sionistinen valtaeliitti tietää sen, että nämä mediassa käytetyt vale-möröt tehoavat aina massoihin ja sillä heidät saadaan pelkäämään. Jonka avulla sitten kokonaisilta valtioilta yritetään viedä loputkin itsemääräämisoikeuden rippeet. 


Maailman rikkaimpiin pankkisukuihin kuuluva David Rockefeller totesi jo aikanaan näin; 

"Emme tarvitse kuin vain yhden maailmanlaajuisen keinotekoisen kriisin ja sitten kaikki valtiot hyväksyvät uuden maailmanjärjestyksen."

                                              - David Rockefeller 


 

 
Mutta kun nyt kuitenkin tietoisuuden evoluutio etenee ja lukuisia valon verkostoon kuuluvia ihmisiä herää tästä unestaan, niin heränneiden joukko kasvaa ja se luo materian pimeiden voimien puolelle lisää painetta.

Illuminati-eliitti koostuu pääosin satanisteista ja heidän käyttämä voima on vain tuota matalavärähteisempää materian pimeiden voimien aikaansaannosta. Jossain vaiheessa materian pimeiden voimien valta loppuu tällä planeetalla ja se on ennustettu loppuvan joskus vuoden 2026 nurkilla.

Planeettamme tellus kun on vielä eräänlaisen Luciferin kirouksen alla ollut n. yli 13 000 vuotta jo ja tässä planeetan tulevaisuus on täysin siitä kiinni, että mitenkä mm. tietoisuuden valo saa lopulta pimeyttä edustavista materian pimeistä voimista niskalenkin. 

2012 vuoden lopussa alkoi jo uusi aikakausi ja globaalinen heräämisprosessi laajeni huomattavasti. Jotkut ihmiset saivat tuolloin sen voimakkaan henkisen sysäyksen ja alkoivat löytää oman sielullisen alkuperänsä, josta tässä henkisessä ja kosmisessa heräämisprosessissa on perimmiltään kyse.

Maaplaneetta tellus on vaarassa edelleen suistua kaaokseen ja kaksi suurvaltaa aloittaa keskenään kolmannen maailmansodan. 

Kuitenkin kaikki tämä on vältettävissä, koska valo tulee pohjolasta ja materian pimeät voimat eivät voi sitä valoa tukahduttaa. Natsi-Saksakin joutui perääntymään tämän valon edessä II-maailmansodan aikana ja Suomen itsemääräämisoikeus säästyi tuolloin. Mutta nyt se valtiollinen itsemääräämisoikeus on suuremman uhan alla, kun neofasistinen valtaeliitti USA:n ja EU:n vapaakauppasopimuksen turvin, yrittää ottaa koko Euroopan unionin maat hallintaansa.

Suomen luonnonvarat ovat olleet jo useita vuosia globalisteille lähes vapaata riistaa ja nyt valtionyhtiöitä yksityistetään ja myydään ulkomaille kilpaa. Tämä on tuonut aikaan suurta nollakasvua, jolla sitten lopulta mahdollistetaan Suomeen miljoonien työttömien ilmaistyön armeija. 

Valtiovalta ja sen takana oleva pankkiirimafia sitten uskottelee edelleen, että tämä työttömiksi ajettu kansa ei ole minkään arvoinen ja kuinka heidän elättäminen olisi niin suuri lovi valtion budjetista. 

Todellisuudessa valtion budjetista riistetään Suomestakin veronmaksajien rahoja kymmeniä miljardeja veroparatiiseihin ja niillä ei hoideta Suomen valtion hyvinvointia. Kaiken lisäksi valtiollinen hyvinvointi ei ole sitä, että kansa voi hyvin. Vaan se on sitä, että muutamat riistäjät voivat hyvin. Kansa pyritään pitämään köyhänä, että valtio voi hyvin.

Mutta kuitenkin loppupeleissä sinä ja minä voimme jokainen tehdä oman panoksemme tämän Suomen eteen ja lähes tärkein asia siinä on oman todellisen itsensä kohtaaminen, eli herääminen tästä kilpailuyhteiskunnan unesta. Sillä me emme tarvitse enää tätä matalavärähteistä köyhien ja vähäosaisten riistoon perustuvaa kilpailuyhteiskuntaa. 

Vaikka koneet ovatkin jo tekemässä yhä suuremman osan työstä, niin senkin ihmistyövoiman siirtäminen kortistoon ei paranna kenenkään kilpailuyhteiskunnan uhrilampaan teollista hyvinvointia.

Tulevaisuudessa tullaankin käymään suurta kamppailua mm. perustulon kanssa, että missä vaiheessa se tänne Suomeen saadaan voimaan. Ensin täytyy odottaa sen verran, että nämä omanedun tavoittelijat ja HYVÄ VELI-verkostolla köyhältä kansalta riistävä sakki on siirtynyt pois vallasta. Tämä kansallinen Kokoomus muistuttaa muutenkin kuin rikollisjärjestöä vallanhimoisine psykopaatteineen.


 


A CDC whistleblower has recently gone on record to expose nefarious government plans which would use the impending US Ebola pandemic as an opportunity to implant RFID technology in American citizens.
Brent Hopskins was a CDC contractor before coming forward with serious allegations against his former employer. Hopskins claims that an Ebola vaccine has been prepared for the general public in the form of disposable, one-use syringes. The downside, however, is that each of these syringes will contain not only the vaccine, but a micro RFID chip as well.
CDC officials intend to issue these syringe packages to over 200, 000 households by December 1st. Consumers will also be able to request the Ebola vaccine at their local drug store.
Hopskins also indicates that the RFID chip will work toward more easily identifying and separating those who have been inoculated and those who have not. Individuals who refuse to receive the Ebola vaccination will face serious hurdles in gaining employment, visiting public places, obtaining future medical care, and even potential prison time.

During correspondence with National Report, Brent Hopskins is quoted as saying,  “I cannot sit idly by as these atrocities unfold… The American government wants to implant RFID chips in every man, woman and child. They are now using the threat of Ebola to push this nefarious plot. The public is forced to make a decision between the horrible demise that Ebola offers, or relinquish every ounce of their privacy by getting an RFID chip implanted under their skin.
Many Americans have expressed concern that the CDC officials are collaborating with the government to use this new system as a way to introduce martial law. Others, such as popular radio host, Alex Jones, insist that the deadly virus was deliberately planted on US soil to thin the ever-growing population. As Hopskins puts it, “This is a baby step towards complete control of the masses who have grown increasingly frustrated and distrustful of the powers that be. The ultimate goal of the United States Government is to enslave all people who fall bellow a particular tax bracket and Ebola is how they’re going to do it.”
- See more at: http://nationalreport.net/cdc-whistleblower-exposes-ebola-vaccinations-containing-rfid-chips/#sthash.0QlzvKcx.dpuf
A CDC whistleblower has recently gone on record to expose nefarious government plans which would use the impending US Ebola pandemic as an opportunity to implant RFID technology in American citizens.
Brent Hopskins was a CDC contractor before coming forward with serious allegations against his former employer. Hopskins claims that an Ebola vaccine has been prepared for the general public in the form of disposable, one-use syringes. The downside, however, is that each of these syringes will contain not only the vaccine, but a micro RFID chip as well.
CDC officials intend to issue these syringe packages to over 200, 000 households by December 1st. Consumers will also be able to request the Ebola vaccine at their local drug store.
Hopskins also indicates that the RFID chip will work toward more easily identifying and separating those who have been inoculated and those who have not. Individuals who refuse to receive the Ebola vaccination will face serious hurdles in gaining employment, visiting public places, obtaining future medical care, and even potential prison time.

During correspondence with National Report, Brent Hopskins is quoted as saying,  “I cannot sit idly by as these atrocities unfold… The American government wants to implant RFID chips in every man, woman and child. They are now using the threat of Ebola to push this nefarious plot. The public is forced to make a decision between the horrible demise that Ebola offers, or relinquish every ounce of their privacy by getting an RFID chip implanted under their skin.
Many Americans have expressed concern that the CDC officials are collaborating with the government to use this new system as a way to introduce martial law. Others, such as popular radio host, Alex Jones, insist that the deadly virus was deliberately planted on US soil to thin the ever-growing population. As Hopskins puts it, “This is a baby step towards complete control of the masses who have grown increasingly frustrated and distrustful of the powers that be. The ultimate goal of the United States Government is to enslave all people who fall bellow a particular tax bracket and Ebola is how they’re going to do it.”
- See more at: http://nationalreport.net/cdc-whistleblower-exposes-ebola-vaccinations-containing-rfid-chips/#sthash.0QlzvKcx.dpuf
A CDC whistleblower has recently gone on record to expose nefarious government plans which would use the impending US Ebola pandemic as an opportunity to implant RFID technology in American citizens.
Brent Hopskins was a CDC contractor before coming forward with serious allegations against his former employer. Hopskins claims that an Ebola vaccine has been prepared for the general public in the form of disposable, one-use syringes. The downside, however, is that each of these syringes will contain not only the vaccine, but a micro RFID chip as well.
CDC officials intend to issue these syringe packages to over 200, 000 households by December 1st. Consumers will also be able to request the Ebola vaccine at their local drug store.
Hopskins also indicates that the RFID chip will work toward more easily identifying and separating those who have been inoculated and those who have not. Individuals who refuse to receive the Ebola vaccination will face serious hurdles in gaining employment, visiting public places, obtaining future medical care, and even potential prison time.

During correspondence with National Report, Brent Hopskins is quoted as saying,  “I cannot sit idly by as these atrocities unfold… The American government wants to implant RFID chips in every man, woman and child. They are now using the threat of Ebola to push this nefarious plot. The public is forced to make a decision between the horrible demise that Ebola offers, or relinquish every ounce of their privacy by getting an RFID chip implanted under their skin.
Many Americans have expressed concern that the CDC officials are collaborating with the government to use this new system as a way to introduce martial law. Others, such as popular radio host, Alex Jones, insist that the deadly virus was deliberately planted on US soil to thin the ever-growing population. As Hopskins puts it, “This is a baby step towards complete control of the masses who have grown increasingly frustrated and distrustful of the powers that be. The ultimate goal of the United States Government is to enslave all people who fall bellow a particular tax bracket and Ebola is how they’re going to do it.”
- See more at: http://nationalreport.net/cdc-whistleblower-exposes-ebola-vaccinations-containing-rfid-chips/#sthash.0QlzvKcx.dpuf
A CDC whistleblower has recently gone on record to expose nefarious government plans which would use the impending US Ebola pandemic as an opportunity to implant RFID technology in American citizens.
Brent Hopskins was a CDC contractor before coming forward with serious allegations against his former employer. Hopskins claims that an Ebola vaccine has been prepared for the general public in the form of disposable, one-use syringes. The downside, however, is that each of these syringes will contain not only the vaccine, but a micro RFID chip as well.
CDC officials intend to issue these syringe packages to over 200, 000 households by December 1st. Consumers will also be able to request the Ebola vaccine at their local drug store.
Hopskins also indicates that the RFID chip will work toward more easily identifying and separating those who have been inoculated and those who have not. Individuals who refuse to receive the Ebola vaccination will face serious hurdles in gaining employment, visiting public places, obtaining future medical care, and even potential prison time.

During correspondence with National Report, Brent Hopskins is quoted as saying,  “I cannot sit idly by as these atrocities unfold… The American government wants to implant RFID chips in every man, woman and child. They are now using the threat of Ebola to push this nefarious plot. The public is forced to make a decision between the horrible demise that Ebola offers, or relinquish every ounce of their privacy by getting an RFID chip implanted under their skin.
Many Americans have expressed concern that the CDC officials are collaborating with the government to use this new system as a way to introduce martial law. Others, such as popular radio host, Alex Jones, insist that the deadly virus was deliberately planted on US soil to thin the ever-growing population. As Hopskins puts it, “This is a baby step towards complete control of the masses who have grown increasingly frustrated and distrustful of the powers that be. The ultimate goal of the United States Government is to enslave all people who fall bellow a particular tax bracket and Ebola is how they’re going to do it.”
- See more at: http://nationalreport.net/cdc-whistleblower-exposes-ebola-vaccinations-containing-rfid-chips/#sthash.0QlzvKcx.dpuf

A CDC whistleblower has recently gone on record to expose nefarious government plans which would use the impending US Ebola pandemic as an opportunity to implant RFID technology in American citizens.
Brent Hopskins was a CDC contractor before coming forward with serious allegations against his former employer. Hopskins claims that an Ebola vaccine has been prepared for the general public in the form of disposable, one-use syringes. The downside, however, is that each of these syringes will contain not only the vaccine, but a micro RFID chip as well.
CDC officials intend to issue these syringe packages to over 200, 000 households by December 1st. Consumers will also be able to request the Ebola vaccine at their local drug store.
Hopskins also indicates that the RFID chip will work toward more easily identifying and separating those who have been inoculated and those who have not. Individuals who refuse to receive the Ebola vaccination will face serious hurdles in gaining employment, visiting public places, obtaining future medical care, and even potential prison time.

During correspondence with National Report, Brent Hopskins is quoted as saying,  “I cannot sit idly by as these atrocities unfold… The American government wants to implant RFID chips in every man, woman and child. They are now using the threat of Ebola to push this nefarious plot. The public is forced to make a decision between the horrible demise that Ebola offers, or relinquish every ounce of their privacy by getting an RFID chip implanted under their skin.
Many Americans have expressed concern that the CDC officials are collaborating with the government to use this new system as a way to introduce martial law. Others, such as popular radio host, Alex Jones, insist that the deadly virus was deliberately planted on US soil to thin the ever-growing population. As Hopskins puts it, “This is a baby step towards complete control of the masses who have grown increasingly frustrated and distrustful of the powers that be. The ultimate goal of the United States Government is to enslave all people who fall bellow a particular tax bracket and Ebola is how they’re going to do it.”
- See more at: http://nationalreport.net/cdc-whistleblower-exposes-ebola-vaccinations-containing-rfid-chips/#sthash.0QlzvKcx.dpuf