http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 25, 2014

Pennsylvanian tosielämän Rambon ihmisjahti on lavastettu PSYOP operaatio

Pennsylvaniassa väitetään, että poliisi jahtaa Eric Frein nimistä tosielämän Ramboa, joka kuulemma nyt pakoilee poliisia metsässä. Hänen väitetään olevan epäilty yhden poliisin surmaamisesta ja toisen haavoittamisesta.


 

Freinistä ollaan näytetty mediassa vain yhtä valokuvaa. Youtubessa tapausta on alettu jo tutkimaan monien "tutkivien" blogistien/journalistien toimesta ja saatu selville jo se, että Frein on näyttelijä. Hän on näytellyt yhdessä sotaelokuvassa II-maailmansodan sotilasta.

Nyt tuo tarina jota meille yritetään syöttää mm. Yhdysvaltalaisen ABC Newsin taholta, että Freiniä on jahdattu kissojen ja koirien kanssa yli 1000 poliisin voimin tuloksetta ja kuinka epäilty on asentanut jo kaksi putkipommia metsään aselangalla. 

Voisiko todellakin Hollywoodin vähän työllistetty näyttelijä olla näinkin yhteiskunnallisesti vaarallinen, että hän saa näinkin paljon jakamatonta mediahuomiota.

PSYOP 

Tämän kaltaisista paljon maailmalla huomiota herättävistä uutisista, joissa jotain vaarallisia miehiä jahdataan useiden tuhansien poliisien johdosta (mm. Bostonin pommi-iskut, Christopher Dorner ajojahti jne.) käytetään armeijan uutismedian rahoittajien puolella nimitystä PSYOP (Psychological operations/psykologiset operaatiot).

Media

PSYOPs convey messages via visual, audio, and audiovisual media. Military psychological operations, at the tactical level, are usually delivered by loudspeaker, and face to face communication. For more deliberate campaigns, they may use leaflets, radio or television. Strategic operations may use radio or television broadcasts, various publications, airdropped leaflets, or, as part of a covert operation, with material placed in foreign news media.

Lähde: Wikipedia

PSYOP on siis median ja mm. USA:n armeijan kautta valtaväestön alitajuntaan syötettyä väärää tietoa, jolla pyritään muokkaamaan ihmisten tietoisuutta väärään suuntaan.

Eric Frein ei oikeasti ole lähtenyt linnoittautumaan yhteenkään Pennsylvanian metsiin pakoilemaan tuhansia poliiseja. Vaan hän on näyttelijä, joka työskentelee mediakorporaatioiden ja armeijan kontrolloimalle PSYOP tiimille, näytellen tämän tosielämän rambon roolin. Jolla nyt ilmiselvästi halutaan viestittää monille tosielämän survivalisteille, että kuinka poliisilla on olevinaan yliote. Kun täytyy oikein lähteä kohta koko osavaltion armeijan voimin jahtaamaan kissojen ja koirien kanssa yhtä miestä Pennsylvanian metsistä.

PSYOP propagandateho perustuu valheisiin ja sitten kun näihin satuihin uskotaan, niin niiden alitajuntaan vaikuttavat viestit menevät tiettyyn väestöön läpi ja muokkaa näin hereillä nukkuvien ihmisten vanginvartijatietoisuutta.


Tuo kuva josta Freinin naamakuva on otettu sionistimediaan on napsattu tästä ylemmästä kuvasta. Siinä Frein poseeraa jonkun tod. toisen näyttelijän kanssa ja heillä on päällään Venäjän armeijan Spetsnaz-erikoisjoukkojen uniformut.


Eric Frein on siis pelkkä näyttelijä ja hänen kuvaansa käytetään mediassa PSYOP informaatiosodassa, jotta maailmalla saataisiin uskomaan, että hän olisi hyvin vaarallinen survivalisti jota jahtaa tällä hetkellä yli 1000 poliisia Pennsylvanian metsissä.

Tulevien kuukausien aikana Freinin pidätys tai tod. lavastettu tappo-operaatio tullaan myös näyttämään maailmalle lavastettuna spektaakkelina. Kuten Christopher Dornerin ajojahti sai päätöksen, jossa metsämökki tuikattiin tuleen poliisien toimesta. Sinne mökin sisään ei kuitenkaan tod. kuollut ketään, koska myös Dorner oli PSYOP näyttelijä.

Tämä kaikki myös mitä tulemme näkemään Eric Freinin jahdissa on puhdasta B-luokan Hollywood teatteria, jota valitettavasti myös CNN on lupautunut kuvaamaan. Koska heille maksetaan vuosittain miljardeja tämän valheellisen PSYOP uutisoinnin johdosta. 

Äskeinen Ottawan parlamenttitalossa uutisoitu ampumavälikohtaus oli myös sellainen, että CNN:ltä oli jo rakennuksen sisällä melkein kokonaisen Hollywoodelokuvan studiollisen verran kameramiehiä.

Tästä PSYOP aiheesta löytyy myös todella hyvä englanninkielinen dokumentti PSYWAR. Joka löytyy netistä osoitteesta: http://thearcanefront.com/psywar-documentary-video/  
Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288745776888.html

http://abcnews.go.com/US/eric-frein-manhunt-finds-fully-functional-pipe-bombs/story?id=25865819 

http://www.imdb.com/name/nm2950570/ 

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1034280/pg1