http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 17, 2014

Illuminati-eliitti on huolissaan siitä, että Ebolaa ei pelätä tarpeeksi maailmallaMaailman salainen valtaeliitti (Illuminati) on osoittanut syvän huolensa siitä, että kuinka Ebola-virusta ei pelätä tarpeeksi maailmalla. Tämä tuli ilmi, kun USA:n presidentti Barack Obama piti tiukkasanaisen puheen, jossa se kritisoi, että YK:n jäsenmaat eivät ole tehneet riittävästi toimenpiteitä ebola-kriisin taltuttamiseksi.

Nyt Yhdysvalloissa myös tuoreet gallup-lukemat kertovat, että yli puolet USA:n väestöstä epäilee, että hallinto salailee jotain Ebolaan liittyen. Joten tämä kertoo hyvin siitä, että kuinka kansa ei oikein luota näihin vallanpitäjiin enää. Mutta sama homma on myös yleisesti maailmalla.  

Tämän Ebolankin tapauksessa käynnissä kun on Yhdysvaltain, Washingtonista päin johtettu maailmanlaajuinen informaatiosota, jossa nyt pääroolia näyttelee tämä Ebola. Niin Illuminati-eliitti yrittää nyt tehdä kaikkensa, jotta tätä Ebola-virusta pelättäisiin mahdollisimman paljon maailmalla. 


Mutta esim. heränneet ihmiset, joita on koko maaplaneetan väestöstä n. 10 % Niin tämä porukka on sitä, jota ei onnistuta enää pelottelemaan millään Ebolalla ja sekös sapettaa näitä uuden maailmanjärjestyksen juonittelijoita.

Yhdysvaltain presidenttikin puhuu kuin suoraan Illuminatin suulla ja kaikki hänen puheensa ajavat vain tämän yhden pienen raha ja talouseliitin intressejä. 


Kaikki muut yksittäiset veronmaksajat ovat vain tässä globaalissa palapeleissä tärkeitä joukkosuggestoituja uhreja, jotka tietämättään juoksevat tässä oravanpyörässä. Mutta todellisuudessa he painavat niska limassa töitä tälle Illuminati-eliitille, koska nehän ne kollektiivisen työn hedelmät lopulta korjaavat pois orjuuttamalla valtiot yksityisen pankkimonopolitoiminnan avulla.


Kuvassa maailman rikkain Illuminati-eliitin rahamies Jacob de Rothschild.Pankkijärjestelmä kun ei ole enää Suomenkaan valtiolla omavarainen. Eli Suomen valtio ei voi enää hallinnoida omaa valutaansa mm. devalvoimalla, jos tulee tiukkaa. Vaan nykyään kaikki raha mitä tänne Suomeen valtiolle lainataan, joudutaan lainaamaan yksityisomisteiselta EKP:lta (Euroopan Keskuspankki), jonka omistaa pääosin maailman rikkain Rothschildien pankkiirisuku.

Eli siis todellisuudessa Rothschildien pankkisuku omistaa käytännössä koko Suomen. Mutta salattuna historiana vielä sellainenkin pieni juttu, että Suomen talvisodan rahoitti pääosin samainen Rothschildien pankkisuku. 

Koska Suomen talvisodalla oli tärkeitä II-maailmansodan alkuun liittyviä geopoliittisia tekijöitä. Mutta näistä asioista ei edelleenkään saisi puhua ja siihen liittyviä dokumentteja on salattu mm. vuoteen 2017 asti.

Tästä johtuen sitten Marsalkka Mannerheim joutui valehtelemaan muistelmissaan suuria osia, koska suomen historiaan liittyviä vaiettuja salaisuuksia ei tahdottu pääsevän julki.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288751068339.html
 

http://www.prisonplanet.com/poll-half-of-americans-believe-government-hiding-truth-about-ebola.html