http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 20, 2014

Kohudosentti Johan Bäckmanin facebook-tili suljettiin Laajasalon surmakohun takiaKohudosentti Johan Bäckmanin facebook-tili suljettiin, kun hänen facebook seinällään käytiin kiivas keskustelu äskeisen Helsingin, Laajasalossa tapahtuneen henkirikoksen taustoista.

Bäckman ja monet muut kanssakeskustelijat olivat saaneet selville sosiaalisen median kautta, että Kokoomusnuorten Helsingin piirihallinnon pomona toimineen 28 vuotiaan murhaajan kohteeksi joutunut 57-vuotias uhri oli Krimillä syntynyt nainen.Sitten kun tieto kantautui somessa myös muiden korviin, niin viranomaiset saivat toimeksiannon, että Bäckmanin facebook-tili vaarantaisi Suomen sisäistä turvallisuutta. Joten facebook sulki sen johdosta hänen tilinsä.

Kaava on Facebookissa tuttu jo menneiltä vuosilta, että aina siinä vaiheessa kun joku poliittisesti arka tai salattu asia alkaa leviämään somessa (sosiaalinen media). Niin kohun levittäjän facebook-tili pistetään kiinni ilmoittamatta. Tämä on kybersodankäynnin keino yrittää vaijentaa totuus internetin sosiaalisessa mediassa. Tieto kuitenkin leviää ja näiden tiettyjen henkilöiden facebook tilien hävittäminenkään ei sitä estä.


Tämä salainen maailmanhallitus sotilaspoliittisine kätyreineen (NSA, FBI, CIA, DARPA, sotilastiedustelut jne.) kun alunperin yritti facebookin avulla seurata ihmisten elämää. Niin totuuden löytänyt patrioottinen vastapuoli olikin keksinyt hyvän vastakeinon ja ryhynyt käyttämään facebookkia aktivismin työkaluna. Nyt tästä johtuen Britanniassa ollaankin jo kiireellisesi kiristämässä "nettitrolleja" koskevia lakeja. Mutta tällä tarkoitetaankin  nettikirjoittelijoita, joilla on uskallusta paljastaa valtaeliitistä näitä monia salattuja asioita. Eikä näitä perinteisiä internetissä ihmisiä henkilökohtaisesti haukkuvia häiriköitä.

Samat totaalitaariset lait yritetään vielä sulloa täällä Suomessakin läpi, kun aika koittaa. Mutta kansa ei näitä tule nielemään, kuten tämä tuore "viski/viina-kohu" osoitti. 

Mikään aluevalvontavirasto (AVI) ei tässä maassa päätä, että mitä sivistyssanoja saa ja mitä ei saa käyttää internetin yksityisissä blogeissa.

Sananvapaus on jokaiselle Suomen kansalaiselle kuuluva perusoikeus ja sen yli ei mikään EU tule polkemaan minään päivänä. Siitä pidämme me huolen pitämällä puolemme meille kuuluvista perusoikeuksista, joita isoveli-eliitti yrittää meiltä nyt riisua pois. Itsemääräämisoikeus kuuluu valtioille sekä ihmisyksilöille ja millään maailman varallisuudesta yli 90 % omistavalla pienellä pankkiirimafialla ei tähän ole mitään oikeutta kajota.Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=11986

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288753263665.html