http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 16, 2014

Ex-lapsitähti ja MK ULTRA:n uhri Amanda Bynes pakotettiin tahdonvastaiseen pakkohoitoonHollywoodin ex-lapsitähti Amanda Bynes on komeillut viime vuosina otsikoissa mm. huume/päihdesekoilujen sekä rattijuopumustuomionsa kautta. 

Mutta nyt kun hän syytti ongelmistaan "päässään olevaa mikrosirua", niin hänet passitettiin välittömästi tahdonvastaiseen pakkohoitoon.

Bynes oli myös vuosi sitten laitoshoidossa, kun hänellä oli ongelmia hänen käytöksensä kanssa. Toisinsanoen MK ULTRA kaksoispersoona alkoi hänen kohdalla rakoilemaan ja tämä näyttelijä alkoikin muistamaan, että kuka hän oikeasti alunperin on.

Nyt tuolta Kalifornialaisesta psykiatrisesta sairaalasta on ilmoitettu julkisuuteen, että Bynesin pakkohoito voi kestää kauan.


Ylläolevassa kuvassa näkyy vasemmalla, kun Bynes oli vielä täysin ohjelmoitu oma itsensä. Eli hymyili säteilevänä Hollywoodin parrasvaloissa. Kun taas oikealla näkyy tuo MK ULTRA:n hypnoosista heräämässä oleva nuori nainen, joka on vetänyt päänsä sekasin huumeilla sekä monilla muilla päihteillä.

Siinä on meinaan pieni ero, jota valkokankaalla ei oikein haluta koskaan näyttää. Joten tässä syy, miksi Hollywood tähdet pyritään yksitellen ohjelmoimaan MK ULTRA:n avulla. Mutta myös ihan siinä missä näyttelijät voidaan tuolla ohjelmoida, niin myös poliitikot voidaan ohjelmoida samalla tavalla, jos tarve vaatii.

Kaikki perustuu traumapohjaiseen mielenhallintaan ja siihen, että MK ULTRA:n uhria on kidutettu niin paljon, että heidän mielensä hajoitetaan ja näin heille syntyy tuo kaksoispersoona, jota mm. nämä näyttelijät käyttävät valkokankaalla ja parrasvaloissa.Sanotaan jopa, että Marilyn Monroe oli yksi ensimmäisiä MK ULTRA:n uhreja ja hänenkin mielensä ohjelmoitiin huipputason mielenohjelmointiammattilaisten avulla. Joten kun kerta USA:n hallinnon alaisuudessa työskenteli jo II-maailmansodan jälkeen ties mitä Natsi-Saksastakin Yhdysvaltoihin muuttanutta Natsitiedemiestä. Niin heistä monet työskentelivät myös tämän salaisen MK ULTRA kokeen parissa.

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon02.htm

Englannin Tavistock-instituutti aloitti jo 1921 tutkimaan ihmisen mielen käyttäytymistä ja Natsi-Saksassa aloitettiin 1931 laajat salaiset tutkimusprojektit mm. neuropsykologian, parapsykologian ja okkultismin osa-alueelta. 

SS natsiupseeri Heinrich Himmler vastasi noista lukuisista salaisista Lebersborn-nimisistä mielenhallintakokeista, joita Natsi-Saksa teki jo 30-luvulta lähtien.   
MK ULTRA

1950 Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA aloitti salaisen MK ULTRA ohjelman, jonka nimi tulee MK (mind control), eli mielenhallinta. Kun taas ultralla tarkoitetaan ihmisen aivon vastaanottavia ultra-taajuuksia.

Se käsitti laajoja salaisia kokeita mm. hypnoosin ja huumaamisen sekä mielenohjelmoinnin (mm. hypnoosi) keinoin ja kokeita tehtiin mm. LSD:llä. Jossa hyvin useimmin koehenkilöt eivät tienneet saavan LSD:tä tai muita vaarallisia psykoaktiivisia huumeita.

Ohjelma toimi salaisesti 1950 ja sille myönnettiin salaisilla järjestelyillä 6 % osuus silloisesta CIA:n budjetista. 

MK ULTRA ohjelma sisältää ihmismielen kanssa tehtyjä kokeita mm. seuraavissa ympäristöissä:

- Psykiatria
- Radioaallot
- Psykologia
- Sosiologia
- Antropologia
- LSD kokeet
- Elektroninen ahdistelu ja kidutus


Kuvassa näkyy yksi huippusalaiseksi julistettu MK ULTRA dokumentti.


Kuitenkin vuonna 1975 MK ULTRA ohjelma vuoti julkisuuteen ja aiheutti laajan kohun maailmalla ja tämän jälkeen ohjelma oli pakko CIA:n toimesta salata jatkossa. Joten USA:n keskustiedustelupalvelu valehteli julkisuuteen sen jälkeen, että kyseinen mielenhallintaan keskittynyt ohjelma MK ULTRA olisi lopetettu. Vaikka se pyörii edelleen tänäkin päivänä myös Suomessa. Sillä näitä implantoituja ihmisiä on maailmalla todella paljon nykyään.

Jokaiselle implantoinnille vain on omat syynsä ja tälle MK ULTRA:lla toteutetulle hypnoosille. Hollywood näyttelijöillä MK ULTRA ohjelmoinnilla tuotetut kaksoispersoonat ovat tärkeitä valkokankaalla näyttelijän persoonassa. 

Musiikkiteollisuudessa tähtiartistien kaksoispersoonat ovat myös hyvin tärkeitä viihdeteollisuuden mafialle, jotteivat ne vain voisi olla siellä omia todellisia itsejään.

Mutta sitten kun mennään tähän vieläkin vaijetumpaan aiheeseen, eli sotilasabduktioihin (Milab/Military Abductions). Niin mitä nämä sitten ovat tarkemmin: Monilla MK ULTRA:n uhreilla saattaa olla hämäriä muistoja siitä, kuinka heidät ollaan tultu yöllä sieppaamaan ja kuljetettu energiaruumiissa jonnekin alusta muistuttavaan paikkaan, jossa humanoidien näköiset pelottavat olennot ovat tehneet tieteellisiä kokeita. 

Eräs jo edesmennyt suomalainen ufokontaktihenkilö oli joutunut n. kymmenen vuotta sitten ns. sotilasabduktion kohteeksi ja kirjoitti tästä ilmiöstä mm. blogiinsa.

Tämä sotilasabduktion kohteeksi joutunut mies uskaltautui jopa puhumaan kokemuksistaan n. 7 vuotta sitten Lautsiassa järjestetyssä ufo-konferenssissa sekä yhdellä suomalaisella radiokanavalla. 

Hän kertoi, että sotilasabduktiot ovat siis ufosieppauksia, joissa sieppaajana eivät suinkaan ole nuo munapäiset ja itsekkäiden tarkoitusperäiset humanoidit. Vaan niiden takana on USA:n tai Iso-Britannian armeija. Mutta armeijalla on käytössään aitojen harmaiden alieneiden näköisiä klooneja, jotka tekevät mm. implanttien fyysiset asennustyöt.

Teknologia sieppausten toteuttamiseen on ollut jo yli 30-vuotta niin korkealla, että uhrit voidaan lennättää irti kehoistaan ja siepata astraalitasolta. Eli fyysistä ruumista ei silloin tarvitse kuljettaa minnekään, vaan ainoastaan astraalikeho siepataan. 

Monilla siepatuilla on jo 3-vuotiaasta pelottavia muistoja unien takaa näistä sieppauskokemuksista.

Syy näihin sieppauksiin on mm. se, että kuinka USA:n armeija myös pystyy jo satelliitista skannaamaan vastasyntyneen lapsen energiakentän, eli auran. Sieltä pystytään erilaisilla jopa nanoteknisillä laitteilla näkemään, että minkälaiseksi lapsi tulee mm. aikuisena kehittymään. Joten kaikki potentiaaliset internetaktivistit pyrittiin jo 80-luvun alussa implantoimaan ja laittamaan näillä keinoilla ruotuun. 

Heidän käyttämänsä tekniikka oli aika pitkälti MK ULTRA mielenohjelmointiin liittyvää jo 80-luvulla. Mutta nyt kun puhutaan vaikka suomen kansalaisista, niin tässä ei tultu implantoimaan ketään Hollywood tähteä. Vaan ihan joku vaikka skandinaavi oli saattanut päästä implantoinnin ja sieppauksen kohteeksi aivan muilla syillä.Mistä ohjelmoidun mielen tunnistaa  

Eräs yksi Ruotsin tunnetuimpia mielenohjelmoinnin uhreja on Magnus Olsson, joka on kohta jo 10 vuotta jaksanut tiedottaa asiasta Englanniksikin omilla nettivisuillaan.

Hän on kertonut, että hänen mieltään yritetään hallita kokoajan etäältä lähettämällä hänen päässäänkin oleviin implantteihin kaikenmaailman ajatuksia mm. radio-aalloilla.

Hän on kertonut, että kuinka ohjelmoijat voivat myös aiheuttaa uhreilleen mm. seksuaalitraumoja, joista suurin osa tapahtuu uhrien nukkuessa. Koska silloin ohjelmointi on helpompaa, kun uhrien aivojen taajuus on nukkumisen aikana eri, kuin mitä valveilla. 

Olsson joutui useita vuosia sitten ongelmiin joutumalla psykiatriseen pakkohoitoon ja hänen elämänsä meni totaalisesti tuon vapaudenriiston jälkeen sekaisin. Kun hän toimi sitä ennen Ruotsissa liikemiehenä. Hän yhtäkkiä alkoi tunnistaa itsessään, että hän olikin yksi näitä mielenhallinnan uhreja ja ryhtyi sitten vastatoimiin. Eli perusti nykyiset internet sivunsa http://www.mindcontrol.se  Hän esiintyi jonkin aika sitten Venäläisen RT kanavan esittämässä Espanjan kielisessä ohjelmassa, jossa kerrottiin mielenhallinnasta laajemmin sekä biohakkeroinnista. Ohjelma oli tuotettu Espanjan kielellä, koska kyseisen jakson tuottaja ja Bilderbergistäkin kirjastaankin tuttu Daniel Estulin on puoliksi espanjalainen.

Olsson on kertonut myös sitä, kuinka tärkeää on tunnistaa se, että jos kuulee päässään ääniä. Etteivät ne ole peräisin sinun omasta päästäsi. 

Kun lääketeollisuuden monet psykotrooppiset lääkkeet kuten SSRI:t, eli serotoiinin takaisinestäjät ovat tutkitusti jo sellaisia, että silloin ihmisten aivot alkavat vastaanottaa mm. aivoaaltoihin lähetettyjä viestejä. Eli näitä väestöntuhoamiseen tarkoitettujen skalaariaseiden kautta lähetettyjä ääniä, joiden itsetuhoiset viestit menevät joillein käyttäjilleen perille. 

Sitten voidaan vain psykiatrian keinoin todeta, että nämä ihmiset ovat sairaita, kun he kuulevat ääniä vain noiden lääkkeiden vaikutuksen alaisena ja eivät vielä muista mitään noiden lääkkeiden käytön aikana. Mutta myös samalla tavalla kuin kovassa humalassakin voi filmi katketa ja mennä muisti, niin lääketeollisuuden mafialla on tähänkin tarkoitukseen patentoidut psyykepillerit olemassa.Olsson on niin sirutettu mies, että häneltä löytyy jopa aivoimplantit. Eli mikä saa jonkun suurvaltain armeijan tekemään jotain tällaista? 

Eiköhän tämä jo suoraan kerro sen, että kuinka paljon he meitä oikein pelkäävät, kun me uskallamme täällä internetin syövereissä kertoa totuuden näistä asioista. Niin keho tullaan sitten asentamaan metallia täyteen keskellä yötä.

Kun näillä implanteilla he yrittävät pitää implantoituja ruodussa ja hallita heidän ajatuksiaan. Kuten Olsson sanoo implanteista, että niillä pystyy armeija lukemaan mm. verbaalisia ajatuksia. Niin Motorola on jo tällä hetkellä patentoinut sellaisen patentin, että laastarin muotoinen juttu lukee vielä ajatuksia jonainpäivänä ja Googlelta tulee myös ajatustenlukuteknologiaa ulos tulevina vuosina.

Koko informaatioteknologian kehitys viedään vielä älyttömyyksien tasolle ja isovelillä on niin suuri tarve päästä lukemaan maaplaneetan väestön ajatuksia. Mutta heidän suurin huolenaiheensa on kuitenkin edelleen se, että mitäs sitten jos koko valtaväestö herää.

Siinähän käy lopulta niin, että Illuminatin valta loppuu ja psykopaatti-tiimi joutuu lopulta nöyrtymään tämän planeetan luonnonlakeihin myös itse. Lähtekööt vaikka kuuhun pakoon sitten, kun kerta rahaa heillä kyllä on vieläkin koko maailman varallisuudesta yli 90 % hallussaan mm. kultaan sidottuna. Nälänhädänkin aikana sen syöminen on aika hankalaa.