http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 07, 2014

NSA:n Helsingin vakoilukeskus sijaitsee Suomen USA:n suurlähetystön innovaatiokeskuksessaHelsingissä sijaitseva Yhdysvaltain suurlähetystö rakennutti valmiiksi innovaatiokeskuksen, joka rakennettiin heidän tontille Helsingin, kaivopuistossa. Se mitä media ei kerro tästä innovaatiokeskuksesta on se, että mihin käyttötarkoitukseen se on tehty.

Muutama päivä sitten ulkomaalainen asiantuntija James Bamford arvioi, että Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA (National Security Agency) vakoilee jo Helsingissä.

Paikka jossa NSA:n vakoojat työskentelevät Suomessa on Yhdysvaltain Helsingissä sijaitsevan suurlähetystön innovaatiokeskus. 


Normaalistihan tällaisen vakoiluskandaalin luulisi heikentävän Suomen ja Yhdysvaltain välisiä suhteita. Mutta ne jotka ovat vähänkään seuranneet viime vuosina Suomen ulkopolitiikkaa, niin tietävät sen, että tätä Suomea ollaan käytännössä enää johdettu valkoisesta talosta tulleiden ohjeiden mukaan.

Kokoomuksen Alexander Stubb ei näin ollen edusta Suomea, vaan hän edustaa Yhdysvaltain hallinnon ajamaa globalistien valtaeliitin uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävää poliittista agendaa.

Tähän suunnitelmaan kuuluu kaikki nämä käynnissä olevat Suomen teollisuuden alasajo. Sitten kun Suomeen on tehtailtu nollakasvulla yli miljoona työtöntä, niin tilanne heikkenee lopulta niin huonoksi, että vastikkeellinen työttömyys ja sosiaaliturva otetaan peliin. Jotta porvareille riittää lisää halpatyön orjia.

Todellisuudessa mitkään Suomen porvariston orjamarkkinat eivät tätä Suomen kuralle ajettua taloutta pelasta. Vaan Suomen pankki pitäisi palauttaa takaisin ja Suomen valtion irtaantua EU:sta. Jonka jälkeen emme olisi enää riippuvaisia yksityisomisteisten pankkien kuten Euroopan Keskuspankki (EKP) lainoista. Koska sen jälkeen Suomen valtiolla olisi jälleen valta alkaa painamaan omaa valuuttaa.

Kaikki valtiolliset keskuspankit, jotka on yksityistetty näille hämäräperäisille suursijoituspankeille (mm. Goldman Sachs jne.), ovat todellisuudessa Rothschildien ja Rockefellerien suvun pääomistuksessa. Eli silloin kun pari maailman rikkainta sukua hallinnoi maailman varallisuudesta yli 80 %, niin jotain on pahasti vialla tässä maailmassa.

Raha ei heille merkkaa yhtään mitään, sillä he ovat tämän paperilappusen itse luoneet ja laittaneet niitä tietyn määrän liikkeelle.

Tämä maailmanlaajuinen pankkijärjestelmä, joka on luotu tällä valtaeliitin pyramidihuijauksella. On niin häijy juoni, että jos kaikki maailman velka maksettaisiin pois, niin lopulta liikkeellä ei olisi enää yhtään rahaa.Tämä koko valtaeliitin itse luoma pankkijärjestelmä on siis täysi huijaus ja se pitäisi opettaa jo vihdoin peruskoulussa. 

Mutta mitä se eräs maailmanpankin setä sanoi muutama vuosi sitten, että kuinka ihmisten ei tulisi tietää miten pankkijärjestelmä oikeasti toimii. 


"Jos ihmiset tietäisivät totuuden pankkijärjestelmästä, niin uskoisin että vallankumous tapahtuisi yhdessä yössä.    
                                                                                  - Henry Ford"  

Tuo lause kertoo jo sen, että kyllä tämän pankkihuijauksen tiesivät nuo teollisuuden suurmiehet kuten Henry Ford aikanaan. Mutta nyt olisi kuitenkin jo korkea aika myös muiden ihmisten herätä ja nähdä totuus ensimmäistä kertaa. Se kun muuttaa kaikki käsitykset ja uskomukset tästä maailmasta, silloin kun se tapahtuu.


Lähteet: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/asiantuntija-nsa-todennakoisesti-vakoilee-helsingissa/4383736

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/12/tiedustelupalvelu-cia-rakentaa.html

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=6974