http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 20, 2014

Britannia haluaa viedä nettibloggaajat vankilaan


Britanniassa aiotaan nyt tiukentaa tuomioita ns. nettitrollauksessa. Maan oikeusministeri  Chis Grayling ehdottaa nyt internetissä tapahtuvasta trollauksesta langetettavien tuomioiden tiukentamista, kertovat brittiläiset tiedotusvälineet.

Juuri tässä Suomessa YLE:llä äskettäin vaahdottiin Venäjän valtion palkkaamista verkkotrolleista, jotka toimivat Suomessa. Kuullostaako tutulta? 
Trolleja... Trollit? 

Trollit ovat internetissä normaalisti verkkokeskusteluissa muita kanssakeskustelijoita henkilökohtaisesti provosoivia häiriköitä, joista monet vielä työskentelevät jopa SUPO:lle. Joten silloin puhutaan jo ammattistalkkeroinnista.

Mutta tämä Britannian nettitrollauksesta langetettava vankeusrangaistus, joka halutaan pidentää jopa maksimissaan kahteen vuoteen. Niin sillä ei ole mitään tekemistä tämän oikean nettihäiriköinnin kanssa. 

Vaan sillä tarkoitetaan internetkirjoittelijoiden sananvapauden rajoittamisesta ja oikeusturvan heikentämisestä.

Bloggaajat jotka kertovat näistä salatuista valtapoliittisista asioista ja toimivat yhteiskunnallisina herättäjinä. Niin kaikki nämä henkilöt tahdottaisiin viedä lukkojen taakse. Joko ihan suoraan vankilaan tai sitten psykiatrian keinoin hiljaiseksi. Tästä on kyse.

Onko siis oikein, että vielä tulevaisuudessa EU-maiden nettikirjoittelijat voidaan tuomita useiksi vuosiksi vankilaan totuuden levittämisestä?


Lähde: http://yle.fi/uutiset/britanniassa_aiotaan_tiukentaa_tuomioita_nettitrollauksesta__kansallista_elamaa_myrkyttavia_pelkureita/7536751