http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 26, 2014

Upseerit pelkäävät Nato-puheitaan, jottei ylennykset vaarantuisiSuomen armeijan upseerit joutuvat varomaan koko ajan enemmän Nato-puheitaan, etteivät vaan suututtaisi päättäjiä. Upseereilla kun ei perinteisesti saa olla halua leimaantua Nato-kysymyksessä. Moni heistä kun pelkää oman urakehityksensäkin puolesta.

Jos sanoo jotain mikä suututtaa päättäjät, siitä voi olla haittaa, kuvaa upseeriliiton pääsihteeri, kapteeniluutnantti Hannu Sipilä Nykypäivän haastattelussa.

Sipilän mukaan huonoimmillaan "väärän" poliittisen mielipiteen on pelätty johtavan siihen, että tärkeä ylennys voisi jäädä saamatta.

Näin kohta 10 vuotta geopoliittisista asioista bloganneena voin todeta, että jos yksikään tämän maan upseeri alkaisi kertomaan Illuminatista keltaiselle lehdistölle, niin potkut tulisivat samantien. Silloin ei enää tarvitisi kenenkään pelätä mitään lakkautettuja ylennyksiä.Suomen armeijan reservit ollaan ajettu viimeisinä vuosina alas ja kaikki viittaa siiten, että Suomi ollaan viemässä lopulta Natoon ja puolustusministeri Carl Haglund viittasi tähän jo rivien välistä, kun hän kuvaili äsken Suomen ja Ruotsin välistä puolustusyhteistyötä avioliitoksi. "Seurustellaan, sitten kihlaus ja avioliitto". 

Tässä vaan ei nyt Naton tapauksessa puhuta mistään Ruotsista, vaan Venäjää vastaan III-maailmansotaan juonittelevasta Natosta.Koko soppaa kulisseista rahoittava pankkiirieliitti yrittää tätä kolmatta maailman suursotaa saada käyntiin nyt keinolla millä hyvänsä ja Soroksenkin oli pakko käyttää sanavaltaansa, jotta Eurooppalaiset saataisiin mukaan tähän ryssävihaan. Mutta mitä jos tällaisen lähes satavuotiaan muumioituneennäköisen eliitti-vanhuksenkaan sanat eivät enää tehoa länsimaalaisiin ?Sillä kaikki tämä käynnissä oleva ryssävihaan tähtäävä russofobinen uutisointi koko länsimediassa on mm. CIA:n organisoimaa. Takana on myös USA:n armeija PSYOP (psykologiset operaatiot = mediassa valehtelua) operaatioineen, jossa Venäjävihaan kohdistuvaa uutisointia levitetään edelleen kaikella voimalla.   

Valkoisen talon PSYOP (Psychological operations) tiimi kuitenkin on jo huomannut, että kuinka heidän infosotansa teho laskee koko ajan vuosi vuodelta. He tietävät sen, että heti jos tämä valheellinen uutisointi loppuisi ja maailma olisi puhdistunut tästä mediapropagandasta, niin tämän varsinaisen satanistisen Illuminati-eliitin valta sortuisi yhdessä yössä kuin korttitalo.


Lähde: http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/nato-keskustelu%20upseerit-27237

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288755417915.html

http://russia-insider.com/en/politics_media_watch/2014/10/25/12-06-35pm/cia_running_defamation_campaign_against_putin