http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 21, 2014

Ruotsin puolustusvoimien informaatiosodankäynnin operaatio laajeni mantereelle


Ruotsin puolustusvoimien informaatiosodankäynnin operaatio laajeni jo mantereelle asti.

Ruotsin merivoimien kontra-amiraali Anders Grenstad kertoi tiedoitustilaisuudessa, että nyt saariston maa-alueita tutkitaan merijalkaväen voimin.


Mitä sionistiset mediakorporaatiot tekevät nyt, kun heidän omistamat valtamediatahot toistavat mediassa yhä uudelleen ja uudelleen tuota valheellista viestiä tuosta Ruotsissa käynnissä olevasta sukellusvene jahdista ? 

Se on mieleen kohdistettua suggestointia, joka suunnataan nyt satojen miljoonien skandinavian asukkaiden alitajuntaan.

Vain median hypnoosista herännyt ihminen voi nähdä tämän suggestion läpi. Ilman, että se vaikuttaa enää hänenkin alitajuntaansa sillä vanhalla kaavalla. Jolloin vanginvartijatietoisuus piti huolen siitä, ettei tietoinen mieli päässyt ns. kuskin paikalle.

Valtamedian uutisista suurin osa on täysiä valheita ja jos niiden antaa vaikuttaa teidän alitajuntaanne sitä huomaamatta, niin tällöin kuskin paikan ottaa sionistinen valtamedia valheineen. Silloin uutistenlukija on pelkkä sionistisen valtaeliitin renki ja tähän heidän kontrolloimansa valtamedian valta ja salainen poliittinen agenda perustuu. Kukaan ei ole kuitenkaan pakottanut uskomaan näihin heidän uutisoimiin jokapäiväisiin valheisiin. Ellei ehkä peruskoulun aivopesuohjelmat siihen suuntaan nuoria ohjelmoinut, kuinka ulkoisia auktoriteetteja (esim. peruskoulussa opettaja) ei tulisi kyseenalaistaa.