http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 20, 2014

Ruotsin ja Suomen media jatkaa lavastettua jeesustelua venäläis-sukellusveneestä


Ruotsin ja Suomen media on viime ajat jauhanut toistuvasti tietoja siitä, että kuinka Tukholman saaristossa oltaisiin nähty mahdollisesti venäläisille kuuluva sukellusvene.

Kaikki havainnot mahdollisesta sukellusveneestä tehtiin ns. mutu-pohjalla. 

 

Suomi ja Ruotsi kun ovat nyt jo solmineet sotilasliitto Naton kanssa ns. isäntämaasopimuksen, joka velvoittaa kummankin valtion mahdollisen suuremman kriisin tai konfliktin aikana, luovuttamaan kaikki satamat, lentokentät sekä maa-alueensa Naton alaisuuteen. 

Silloin komennon ottaisi Naton sotilasjohto ja jos mahdollisesta suursodasta puhutaan, niin minne täältä nyt oikein hyökättäisiin Suomen ja Ruotsin kautta, ei ainakaan Norjaan. Koska se taas on jo täysi Nato-maa.

Suomi ja Ruotsi kun tekivät tässä samanlaisen Barbarosa-sopimuksen Naton kanssa, kuin Natsi-Saksa Suomen kanssa 1939.

Naton toimesta suunniteltu Venäjälle hyökkäys operaatio Norjan, Ruotsin ja Suomen kautta on jo salaisesti olemassa sotasuunnitelmana ja sitä suursota skenaariota ajetaan Washingtonin suunnalta.

Suunnitelmaan kuuluu myös jatkuva Venäjän demonisointi Ruotsin sekä Suomen mediassa ja se mitä olemme saaneet kuulla viime aikoina Venäjästä täällä. On ollut vain ja ainoastaan russofobian lietsontaa, jossa erityisesti YLE on kunnostautunut muiden iltapäivälehtien ohella.Poliisiylijohtaja Mikko Paatero taas on kertonut, että kuinka heillä on nyt vielä salainen lista, jossa on yli 200 000 nimeä.

Tähän salaiseen listaan ovat päässeet kaikki ne Suomalaiset, jotka ovat ns. tarkkailulistalla. Sinne pääsemiseksi riittää jo se, että vaikka on tietoinen mitä maailmalla suuremmin tapahtuu kulisseissa ja informoi näistä asioista vaikka vain omalle lähipiirilleen.

Suomessa on lisäksi useiden ulkomaalaisten tiedustelupalveluiden kuten CIA, NSA, Mossad tarkkailutoimintaa. 

Suojelupoliisi SUPO (ent. Suopo) sekä Suomen armeija tekevät paljon verkkoprofilointeja pelkistä suomen kansalaisista ja näitä raportteja tilataan mm. NSA:lta.

Yhdysvaltain suurlähetystössä Helsingin kaivopuistossa USA:n turvallisuusvirasto NSA:lla on jo useita vakoojia työskentelemässä sinne 2014 vuonna valmistuneen innovaatiokeskuksen kautta.

Suomen armeijallakin on oma salainen vakoiluyksikkö, joka toimii nimellä viestokoelaitos (VKoel.)

Sen esikunta sijaitsee Luonetjärven varuskunnassa Keski-Suomen Tikkakoskella, lähellä Jyväskylää. Varsinaiset tilat ovat maan alla.
Sen vuotuinen budjetti on n. 15 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 150-200. Kaikki muu tieto on julistettu salaiseksi. 

Toisin kuin Ruotsin vakoiluorganisaatio FRA:lla. Viestikoelaitoksella ei ole nettisivuja, eikä siitä muutenkaan löydy juuri tietoja.

Oman ilmoituksensa mukaan Viestikoelaitos seuraa vain ulkomaisia sotilaskohteita. Mikää ulkopuolinen taho ei valvo viestikoelaitoksen toimintaa. Sen työntekijöillä on myös elinikäinen vaikenemisvelvollisuus.

Kerran eräs yleisradion toimittaja yritti saada laitoksen toimintaan liittyviä tietoja oikeusteitse. Korkein hallinto-oikeus päätti vuonna 2007, ettei pääesikunnan tarvitse luovuttaa tietoja, jotka voivat vaarantaa työntekijöiden ja valtakunnan turvallisuutta.


Historiasta tämän synnystä tiedetään kuitenkin sen verran, että kuinka amerikkalaiset myötävaikuttivat sen syntyyn. Viestikoelaitos kun sijaitsi silloisen Neuvostoliiton naapurissa ja näin mahdollisti vihollisen radioliikenteen ja tutka-asemien kuuntelun. 

Kesällä 2013 Virolahdelle, kilometrin päähän Venäjän rajalta nousi 138 metriä korkea tutka- ja linkkimasto, jolle ei näyttänyt löytyvän omistajaa. "Ei se meidän ole", vastasi puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Helsingin Sanomien kysyessä tuolloin asiasta.
Lopulta kuitenkin puolustusvoimat myönsi, että kyse oli heidän viestintäverkkoon kuuluvasta asemasta.