http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 21, 2014

Ruotsin armeijalla käynnissä laaja infosota-operaatioSuomenkin mediassa on viime päivät toitotettu tästä Ruotsin sukellusvene-skandaalista useita sivuja. Jos nämä kaikki uutiset koottaisiin yhteen pohjoismaisten uutistoimistojen puolelta, niin niistä saisi kohta jo nidottua kokonaisen pienen romaanin.

Ruotsin armeijalla kun on käynnissa infosota-operaatio, jolla nyt Ruotsia painostetaan menemään kohti Natoa. 

Siellä ollaan etsivinään edelleen jotain mystistä tummiin pukeutunutta miestä sekä sukellusvenettä, pitkin saaristoja kissojen ja koirien sekä Ruotsin armeijan kanssa. 

Tämä kaikki on kuitenkin vain pelkkää harhautusta, jolla halutaan kääntää massojen huomio pois jostain muusta. Suomessa tämä huomio yritetään lakaista pois selvästi tästä Laajasalon murhasta, jonka poliittinen skandaali syntyy jo tuosta ulkomaalaiseen naiseen kohdistetusta viha/henkirikoksesta. Mutta ulkomailla poliittisen harhautuksen motiivit pyörivät Ruotsin Nato-vastaisuuden areenalla.

Mutta mikä saa sitten koko Ruotsin armeijan järjestämään tällaisen mediasirkuksen jostain sukellusveneestä tai mysteerimiehestä, jota etsitään kissojen ja koirien kera pitkin saaristoja? 
No tietenkin NATO-kiimaiset tahot aina Washingtonin, jotka painostavat ja kiehuvat raivosta, kun Ruotsin valtionpäivien vaalit voittaneet sosiaalidemokraatit ilmoittivat aiemmin, että kuinka Ruotsi ei tule hakemaan Nato-jäsenyyttä. Ruotsi kun tulisi näiden konnien mielestä saada Natoon mukaan hinnalla millä hyvänsä ja pysymään mahdollisen III-maailmansodan aikana NATO-liittoutumassa.

Tämä Ruotsin hallituksen Nato-kielteisyys on sitten saanut todellakin valkoisen talon aina raivon partaalle asti ja sieltä käsin ollaan valmiita tekemään mitä vain, jotta Ruotsi saataisiin vaikka peloteltua Natoon. Vaikka lavastamalla terrori-iskuja Ruotsin maaperällä, jos siihen tarve vaatii. 

Naton historiasta tiedetään jo mitä he tekivät Etelä-Euroopassa "Operaatio Gladion" aikana vielä 80-luvulla  räjäyttäen linja-autoasemia ihmisineen taivaan tuuliin ja lavasti niitä poliittisten vihollisten, kuten vasemmistolaisten tekemiksi.


Vielä viime keväänä Suomen ulkopoliittisen instituutin Charly Salonius-Palsternak huuteli jo, että kuinka Ruotsin Nato-jäsenyys on jo kulman takana.

Tämä kuvastaa hyvin sen, että miten vieraantuneita tuolla Suomen russofobisen instituutin (Suomen ulkopoliittinen instituutti) puolella ollaan.