http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 31, 2014

Ent. aseteollisuuden työntekijä paljasti kuolinvuoteellaan: Humanoidit ovat todellisia


Maailman suurimpiin kuuluvan aseteteollisuusyhtiö Lockheed Martinin ent. työntekijä Boyd Bushman tunnusti julkisesti, että kuinka humanoidit ovat todellisia ja kuinka he ovat vierailleet täällä jo pitkän aikaa.Bushman teki 33-minuutin mittaisen videotunnustuksensa kuolinvuoteellaan elokuussa 2014 ja hän kuoli 7. elokuuta 2014.

Hän sanoo heti videon alussa, kuinka hänellä henkilökohtaisesti on turvaluokitukset näihin huippusalaisiin tietoihin, joita USA:n armeijan salaisemmat osastot käyttävät. Huhutaanhan jopa, että kuinka Yhdysvaltain presidentilläkään ei olisi tarvittavia turvaluokituksia näihin UFO/humanoidi -tietoihin.

Bushman kertoo tuolla 33 minuutin videolla, kuinka esim. Roswellin onnettomuus todellakin tapahtui vuonna 1947 ja kuinka USA:n armeija salasi koko tapahtuman ja valehteli, että sen takana oli vain säähavaintopallo. Samalla hän myös myöntää salaisen Area 51 utkimuskeskuksen olemassaolon ja kertoo, kuinka sen sisällä säilytetään lukuisia USA:n hallinnon rakentamia UFO-aluksia.

Bushmanin mukaan on olemassa vain kahdenlaisia humanoidirotuja. Jotkut ovat hänen mukansa jopa 230 vuotiaita. Hän myös kertoo, että kuinka tämä toisen tyyppinen rotu tulee paremmin ihmisten kanssa toimeen.

Bushman väittää vielä, että kuinka olisi olemassa sellainen planeetta kuin Quintumnia, joka on n. 68 valovuoden päässä maapallosta ja kuinka sikäläisillä humanoideilla kestää sinne matkustaa vain n. 45 minuuttia. Siellä paikallisilla olennoilla kommunikointi tapahtuu telepatian avulla. Tämä osoittaa jälleen sen, että kun joku entinen USA:n armeijan UFO-tietokantoihin turvaluokituksen saavuttanut virkamies on kuolemansairas, niin he eivät enää pelkää henkensä puolesta, jos alkaisivat paljastamaan näitä asioista. Tapaus ei ole todellakaan ainoa, jossa joku vastaava USA:n hallinnolle aiemmin työskennellyt uskaltaa kuolemansairaana tuoda julki näitä asioita.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde on todennut, että kuinka ufot ja humanoidit ovat sellainen aihe-alue mielenhallinnan lisäksi, jota yritetään salata kaikilla keinoilla maailmassa ja varsinkin jos joku uskaltaa näistä alkaa luennoimaan Englanninkielellä, niin joutuu ennen pitkää vaikeuksiin. 

Rauni-Leenan mukaan suurin syy siihen miksi ufojen olemassaoloa ei olla vieläkään uskallettu tuoda julki maailmalla johtuu siitä, että sitten kaikkien mm. uskontojen aivopesun vaikutus lakkaisi. Sen jälkeen kun ihminen ei voisi enää kuvitella olevansa maailmankaikkeuden napa, kuinka meille ollaan aiemmin uskoteltu.