http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 24, 2014

Ottawan ampumavälikohtaus lavastettu täysinKanadassa Ottawan parlamenttitalolla lavastettiin ampumavälikohtaus pari päivää sitten 22.10.2014, kun väitettiin poliisin toimesta kuinka sotamuistomerkillä ollutta vartiomiestä ammuttiin. Sotilaan väitettiin haavoittuneen vakavasti.

Päätekijäksi väitettiin vain kaksi päivää aiemmin muslimiksi kääntynyttä kanadalaismiestä, jonka väitetään ajaneen autolla kahden sotilaan ylitse, joista toinen kuoli. Poliisi ampui miehen tämän jälkeen.

Tapahtuneesta syötettiin julkisuuteen heti lukuista väärää tietoa, mm. sellaista, että kuinka ampuja olisi saattanut paeta parlamenttitalon katolle.

Mutta lopulta sitten parlamenttitalon sisälle joukko poliiseja lähti räiskimään paukkupatruunoilla ja esittämään tv-kameroille hieman halpaa viihdettä.


Kuitenkin kun internetistä tuon parlamenttitalon sisällä kuvatun televisiokameran videon analysoi, niin parlamenttitalon sisällä kuvattiin muka tällainen dramaattinen jenkki/Hollywood toimintaelokuvista tuttu kohtaus. 

Siinä parlamenttirakennukseen juoksee sisälle yli parikymmentä pistoolein varustautunutta poliisia ja ampuu sisällä useita laukauksia (tod. paukkupatruunoilla).

Yhtäkkiä tv-kamera vahingossa kuvaa toista tv-kuvaajaa ja myöhemmin näkyy, että näitä tv-kameramiehiä on melkein kokonaisen elokuvatuotannon verran jo valmiiksi sisällä tuon parlamenttirakennuksen sisällä ? 

Jos tässä olisi ollut kyse oikeasta vaaratilanteesta ja ysimillisen luoteja lentänyt siellä täällä, niin oikeassa tilanteessa tv-kuvaajat eivät ryhmittyisi tuolla tavalla rakennuksen sisälle, kuin jonkun elokuvan lavaste/tuotanto ammattilaiset.

Sillä koko CNN-uutiskanavan tuotantoporukka oli jo onnistunut päästä parlamenttirakennuksen sisälle tv-kameramiehineen, ennen kuin yhtään laukausta oli ehditty vaihtaa.