http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 17, 2014

Ebola uutisoinnissa tapahtui jo emämunausYhdysvaltalainen uutiskanava ABC News teki jo suurimman luokan emämunauksen, kun yhdessä heidän uutiskuvassaan näkyy lentokentällä virkailija, ilman mitään Ebola suojia. 

Nyt kohua on yritetty peitellä lentoyhtiö Phoenix Airin taholta. Tämä oli heidän virallinen selvitys ABC:lle, miksi lentoaseman virkailija ei käyttänyt mitään suojia Ebola-virusta vastaan:

"Meidän lääketieteen riskiryhmiin kuuluvia pukuja on vain rajattu määrä ja lentokenttähenkilökunnan on määrä antaa heille suullisia ohjeita, jottei turvallisuusmääreitä rikottaisi"
                                                           
                                                     - Phoenix Airin tiedottaja

  

Että näin meitä kusetetaan tuon Illuminati-eliitin toimesta jälleen. Että oikein näin vaarallinen Ebola-virus, johon ei löydy mitään parannuskeinoa eikä rokotetta.

Kappas kun yksi mies voi seisoa näiden Ebola-ammattilaisten vieressä ilman mitään maskia. Hänellä on varmaan supermiesgeenit, ettei hän sen takia tarvitse mitään maskeja.

Siis tämähän todistaa jo viimein sen,  että nämä maailmallakin nähtävät Ebola-uutisoinni ovat kaikki täyttä huijausta. Mutta Ebola-rokotteet ovat tuloillaan ja niitä ollaan jo salaisesti tilattu Suomeen vuodeksi 2015.

Depopulaatiopiikit toisinsanoen heikentämään koko Suomenkin väestön immuniteetin, koska isoveli-eliitti näin haluaa.

Kaikki tämä mediassa nähtävä Ebola sirkus on täyttä valhtetta päivästä toiseen. Nuo valkoisissa puvuissa nähtävät muka "lääketieteen ammattilaiset" ovat täysiä näyttelijöitä, jotka kusettavat miljardeja ihmisiä tuolla uutiskameroiden edessä. Tämä se informaatiosodankäynti on Ebolan suhteen.

Suomalaisten tulisi nyt kuitenkin jo olla paljon viisaampia ja muistaa, että millainen suuri kusetus oli tämä aiempi sikainfluenssa-epidemia, kun sekin perustui suurelle valheelle. Vain jotta rokoteyhtiöt saisivat kääräistyä miljardinsa taskuihinsa sekä heikentää valtaväestön immuniteetin.


Lopulta tämä Phoenixin lentokentällä häärännyt mies meni vielä sisään tuonne koneeseen, jossa oli tämä Ebola-vaara. On siinä rohkea kaveri, kun ei tarvinnut itselleen yhtään maskia. Mutta vieläkin suurempi emämunaus, että ABC News vahingossa päästi koko uutiskuvan ulos maailmalle. 

Katsos kun ei nämä sionisti-eliitin media-alan kätyritkään ole täydellisä propagandan tuottajia. Sattuu heillekin virheitä, kuin ihan tavallisillekin ammattinäyttelijöille.

Lähteet:  http://abcnews.go.com/Health/clipboard-man-hazmat-suit/story?id=26235850

http://www.zerohedge.com/news/2014-10-16/idiotic-explanation-why-idiot-clipboard-was-unprotected