http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 10, 2014

CIA lahjoo toimittajia NATO-lobbauksesta
Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA lahjoo saksalaistoimittajia, jotta nämä kirjoittaisivat juttunsa USA:n intrenssien mukaisesti. Tähän kuuluu myös olennaisesti NATO:n rankka lobbaaminen. Tieto on peräisin erään saksalaisen entisen saksan suurimman sanomalehden Frankfurter Allgemeine Zeitung toimittaja Udo Ulfkotten uudesta kirjasta.Ulfkotte on yksi saksan näkyvimpiä toimittajia oli myös mukana eräässä saksalaisessa poliittisessa talk show ohjelmassa muutama vuosi sitten. Hänen uusin kirjansa on nyt saksan myydyimpien listalla sijalla #7 (seitsemänneksi myydyin kirja). 

 Ja Suomen media Yleisradioa myöten varoitteli Venäjän armeijan trolleista, jotka levittävät täällä sosiaalisessa mediassa Venäjän valtiollista propagandaa. Sanoisin kyllä, että tämä CIA:n harjoittama toimittajien lahjonta vihdoin paljastaa sen, että minkälaisesta massatrollaamisesta tässä NATO-lobbauksessa ja Russofobian lietsonnassa on kyse. Sillä Saksa ei ole ainoa maa, jossa tätä samaa ilmiötä esiintyy.Sillä tämä maailmalla käytävä informaatiosota on lähinnä Yhdysvaltain valkoisesta talosta ja Pentagonista maailmalle syötettyä väärää tietoa, jolla pyritään aina pelottelemaan uutistenlukijaa, koski se sitten nyt Ebolaa tai Isisiä. Mutta aina uutisen teemana on pelko ja alitajuntaan heijastuvan pelkoperäisen uutispropagandan tuottaminen, jotta uutistenlukijat luovuttaisivat itsemääräämisoikeutensa varjohallinnon käsiin. 

 Mutta jos olet jo herännyt median aivopestusta ja tästä Matrixista, etkä enää suostu uskomaan näihin Washingtonissa käsikirjoitettuihin iltasatuihin, niin sitten olet terroristi jos USA:n hallintoa on uskominen. 

Sillä koko tämä ”terroristi” termi tarkoittaa alunperin sellaista ihmistä tai henkilöä, joka vastustaa nykyistä hallintojärjestelmää. Mutta median aivopesulla ollaan uskoteltu, että kyseessä olisi aina radikaalimuslimi tai Arabi, joka on valmis räjäyttämään itsensä, päästäkseen Allahin luo paratiisiin. 
 
Tämä maailma on paljon hienompi ja kauniimpi paikka mitä media antaa ymmärtää. Mutta kun sionistisen propagandan sisältö on vuoronperään pelottelua Ebolalla ja Isiksellä, niin loppu uutisvirta keskittyy sitten joidenkin no-life turhimoiden viihteellistettyihin uutisiin, tyyliin pop-tähti Katy Perry oli taas rannalla rintsikoissa, katso kuvat.


Valtaväestön hallinta viihdeteollisuuden kautta tarvitsee koko ajan lisää näitä henkilökultteja, joilla sitten hämätään massoja kiinnittämään heihin huomio. Oli se sitten Cameron Diaz vaiko joku Suomalainen julkkis, niin kultista miltei aina on kyse.