http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 16, 2014

Suomen maaseutuvirasto jäädyttää maanviljelijöiltä 2015 vuoden maataloustuetAiemmin tänä vuonna suomen valtio ilmoitti, että se pistää valtiolliset viljojen varmuusvarastot lihoiksi seuraavan kahden vuoden 2015-2016 sisällä.

Nyt sitten suomen maaseutuvirasto pudotti pommin ja ilmoitti, että kaikkien suomalaisten maanviljelijöiden tuet jäädytetään vuodeksi 2015 ja maksetaan vasta vuonna 2016. Tämä perustellaan mm. ELY-keskuksen väenvähennyksillä.

Mutta jos nyt järjellä ajattelee asiaa, niin ei tämä kovinkaan järkevältä perusteelta vaikuta, että onko tässä nyt tarkoitus tappaa suomalaiset nälkään vuonna 2015. Vai suursotaako sinne ollaan jo suunniteltu ? Sillä joku tässä nyt haisee ja pahasti.

Virallisten selvitysten mukaan EU:n maatalouspolitiikka muuttuu radikaalisti ensi vuonna, ja se vie hallinnon resursseja niin paljon, että tämän takia ei kuulemma pystytä enää hoitamaan maanviljelijöiden tukimaksuja ajallaan.

Tämähän on suorastaan jo täyttä puolisuoraa eugeniikkaa. Eli oikein koko kansan nälkäpeli (Hunger Games) vielä luvassa tätä menoa ja mitähän tuo EU sitten seuraavaksi meiltä kansalaisilta kieltää... Syömisen ?
Kaikki tämä EU:n takana oleva maatalouspolitiikka ei ole minkään EU:n päättämää, vaan sen takana hengittää jälleen tämä pahamaineinen Monsanto-yhtymä ja sitä kontrolloiva salainen maailmaneliitti.

Tämä Monsanto on elintarviketeollisuuden piirissä mafian keinoin toimiva suuryhtiö, jonka päätarkoitus on myrkyttää valtaväestöä elintarviketeollisuuden kautta mm. geenimuuntelulla, dioksiinilla, aspartaamilla, PCB:llä, lisäämällä naudoille kasvuhormoonia, myrkyttämällä kasveja eri myrkyillä kuten Vietnamin sodassa käytetty Agent Orange.

Eli käytännössä tämä kaikki Monsanton elintarviketeollisuuden pääagenda on täyttä tämän maaplaneetan valtaväestön depopulaatioon tähtäävää eugeniikkaa, jolla 90 % pitäisi saada siivottua pois keinolla millä hyvänsä n. vuoteen 2050 mennessä. 
"Se kuka kontrolloi ruokateollisuutta, kontrolloi ihmisiä

Se kuka kontrolloi energiateollisuutta, voi kontrolloida kaikkea tätä

Se kuka kontrolloi rahajärjestelmää, hallitsee koko maailmaa

                                                                            - Henry Kissinger "

 Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/heidat+jatetaan+vuodeksi+ilman+tuloja++yle+maksajan+kiireilla+ja+vaenvahennyksilla+radikaalit+seuraukset/a2271301

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/07/valtio-pistamassa-viljojen.html 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014070218456270_uu.shtml