http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 28, 2014

Poliisin salaisessa DDR-listassa yli 9000 syytöntä ihmistä


Suomen poliisilla on salaisessa rekisterissä yli 9000 suomalaisen syyttömän ihmisen nimet. Kaikkiaan rekisterissä on yli 180 000 suomalaista ihmistä.

2013 keväällä MTV 3 uutiset vuoti julisuuteen sen, että kuinka Venäjän presidentti Vladimir Putin oli tällä kyseisellä listalla kanssa.

Virallisesti tämä rekisteri on olemassa henkilöistä, joiden on syytä epäillä

1) Syyllistyvän tai syyllistyneen rikokseen, josta saattaa seurata vankeutta (tiedä vaikka olisi ajatusrikos/poliittisista arkaluontoisista asioista nettikirjoittelu)

2)  Myötävaikuttavan tai myötävaikuttaneen rikokseen, josta saattaa seurata enemmän kuin kuusi kuukautta vankeutta, tai huumausaineen käyttörikokseen


Kohudosentti Johan Bäckman toi ilmi keväällä kantansa, kuinka Putinin nimen yhdistäminen tähän poliisin salaiseen rekisteriin olisi ulkomaalaisten tiedustelupalveluiden operaatio heikentää lisää Suomen ja Venäjän välisiä suhteita.

On miltei selvää, että jos kerta poliisi ei salli kenenkään suomen kansalaisen saavan tietää, että ovatko he päässeet tälle salaiselle poliisin DDR-listalle. Eli jotain salattavaa siellä silloin täytyy olla ja jos nyt tehtäisiin ihan pieni ajatusleikki, että minkälaiset 9000 Suomalaista kiinnostavat poliisia, jotka eivät ole syyllistyneet mihinkään rikokseen. Mutta saattaisivat olla tulevaisuudessa syyllistyneitä vaikkapa ajatusrikokseen  ?

Olisivatko nämä ihmiset kenties näitä työelämässä vaikuttavia vanginvartijatietoisuuden alla eläviä nukkuvia (eng. sleeper). Vain kenties näitä jo vanginvartijatietoisuuden ulkopuolelle tietoisuutensa saaneita aitoja kriittisiä ajattelijoita.


Maailman rikkaimpiin kuuluvan pankkisuvun John D. Rockefeller totesi aikanaan n. sata vuotta sitten, kuinka yhteiskunnassa ei tarvita yhtään itsenäisesti ajattelevaa kansalaista. Vaan kuinka täällä tarvittaisiin vain ei ajattelevia työmiehiä, jotka vain uurastavat työelämässä pienellä palkalla ja pitävät tietoisuustasonsa epätietoisuudessa mm. uutispropagandan, alkoholin sekä viihdeteollisuuden ansiosta.

"I don't want a nation of thinkers, I want a nation of workers."
                                                          - John D. Rockefeller

Se olisi siis tälle uutta maailmanjärjestystä ajavalle pankkiirieliitille myrkkyä, jos kansakunnat ajattelisivat itsenäisesti. Mutta sorvin ääressä ei saisi valaistua jos kuunnellaan eliitin ohjeita ja määräyksiä työmiehille. Vaikka poliisin salainen DDR-rekisteri sen kuin kasvaa ja väestö herää poliittisesti internetin avulla, niin tämä aiheuttaa yhä enemmän suurta huolta ns. sotateollisuuden koneiston (Eng. military industrual complex) taholla. Miksi tämä tietää sitten lisää määrärahoja mm. Suomen sisällä tapahtuvaan yksityishenkilöiden seurantaan ja vakoiluun.

Suomen armeijallakin on toiminut jo useita vuosia kuin Suomen oma NSA ja toiminut nimellä Suomen viestikoelaitos. Maan alla toimiva salainen vakoilukeskus työllistää tuon n. 200 ihmistä ja virka on salainen.

Suomen suojelupoliisi SUPO taas tekee myös profilointeja Suomen kansalaisista ja heidänkin tarkkailulistallaan on useita henkilöitä, jotka eivät ole syyllistyneet vielä mihinkään rikokseen. Mutta joita voidaan tulevaisuudessa jopa syyttää ajatusrikoksista.

NSA:lla toimii jo Helsingin kaivopuistossa oma pieni vakoilukeskus, joka sijaitsee USA:n suurlähetystön tontilla.

Suomalainen tutkija Juha Kotakallio on tutkinut mm. Brittiläisten Mi5 ja Mi6 agenttien historiaa, jotka ovat ulottuneet aina Suomeen. Kuitenkin melkein kaikista näihin liittyvistä asiakirjoista kaikista olennaisimmat dokumentit oltiin revitty pois. Tiedustelupalvelu Mi6:n arkistoa ei suostuttu kuitenkaan luovuttamaan eteenpäin.

Suomen tämänhetkinen poliittinen ilmapiiri ei kuitenkaan edelleenkään tuntuisi kestävän sitä kohua, minkä Tiitisen-lista saisi aikaan ja kun Paavo Lipponenkin yrittää HYVÄ VELI -kytköksillään suojella, ettei saisi KGB:n agentti leimaa itselleen. Tuossa Tiitisen listalla kun on niin monta Suomen politiikassa jopa viimeisinä vuosikymmeninä toimineita nimekkäitä poliitikkoja, joiden maine tahraantuisi pysyvästi, kun vanhat STASI-kytkökset tuotaisiin julki.

Seppo Tiitinen kertoi aikanaan saaneensa listan Länsi-Saksan tiedustelupalvelulta BND:ltä. Vuonna 1990 silloinen Suomen presidentti Mauno Koivisto julisti silloisen SUPO:n päällikön Tiitisen pyynnöstä, että lista oli laitettava SUPO:n kassakaappiin piiloon, minne se on ollut sitä tähän päivään asti. Mutta kuitenkin riippumattomat ja puolueettomat tutkijat tutkijat pääsevät mahdollisesti tutustumaan tähän aineistoon vuonna 2015.