http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 14, 2014

Jenkkiräppäri löi faktat tiskiin Ebolasta ja sai viihdeteollisuuden mafian varpailleenYhdysvaltalainen räppäri ja poptähti Rihannankin ex-heilana tunnettu Chris Brown on kohahduttanut viihdeteollisuuden mafiaa Twiittaamalla Ebolasta totuuden.


Hän Twiittasi näin: 

"En tiedä... Mutta luulen, että tämä Ebola-epidemia on tarkoitettu väestönvähentämistarkoitukseen. Tämä touhu alkaa mennä jo aivan hulluksi. - Chris Brown (@chrisbrown) October 13, 2014"

Twiittausta luettiin hetkessä satojatuhansia kertoja ja jaettiin yli 30 000 kertaa.

Tämä on kieltämättä todella rohkea temppu kenelle tahansa sielunsa masaviihdeteollisuudelle myynelle, koska tällaisista tempuista mm. Britney Spears käytiin hakemassa mielisairaalaan pakkohoitoon, kun hän oli alkanut kapinoimaan levyteollisuuden mafiaa vastaan.

Spearsin kohdalla hänen MK ULTRA mielenohjelmoinnilla tehty kaksoispersona alkoi rakoilemaan ja hän tajusi, että onkin kokoajan ollut pelkkä  viihdeteollisuuden mafian hyväksikäyttämä.Spears kuitenkin saatiin mielisairaalassa peloteltua hiljaiseksi ja hän palasi takaisin suurille estraadeille, koska tiesi sen, että jos jatkaisi kapinointia suurempia tahoja vastan, niin hänelle kävisi lopulta kuin Michael Jacksonille, joka murhattiin rokotus injektiolla.


Britney Spears ei ole suinkaan ainoin MK ULTRA:lla ohjelmoitu viideteollisuuden tähti, vaan heitä on todella monta. Kerran hän oli eräässä Yhdysvaltalaisessa ohjelmassa haastateltavana ja kesken kuvausten hänen MK ULTRA ohjelmoitu kaksoispersoona aktivoitui päälle ja hän alkoi käyttäytymään, kuin olisi hänen fanejaan tuonut hänelle jotain "mansikoita". Kun hän totesi siinä, että "Oh strawberries".

MK ULTRA on mielenohjelmointi, jota käytetään hyvin useisiin Hollywood tähtiin ja musiikkiteollisuuden suurimpiin staroihin. Se toteutetaan traumapohjaisella mielenhalinnalla, jossa rikotaan ohjelmoidun henkilön mieli ja näin syntyy sitten se kaksoispersoona, jota esim. Britney Spears on esiintymislavalla ja faneja tavatessa jne. MK ULTRA projekti sai alkunsa jo 50-luvulla, kun Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA aloitti mm. huumausaineiden johdolla mielenhallintaan liittyviä kokeita ja kohteeksi päätyivät jopa Suomalaiset lapset. Tämä tapaus sattui kauan aikaa sitten, kun vuosina 1958-1959 suomalaiset lapset huumattiin CIA:n toimesta norjalaisella kesäleirillä. Lapset joutuivat CIA:n salaisen MK ULTRA ohjelmaan mukaan ja tästä kerrottiin vasta 2013 Iltasanomissa.


Suomen suojelupoliisin päällikkö Seppo Tiitinen kertoi iltasanomille, kuinka suojelupoliisi SUPO ei oikein voinut puuttua näihin rikollisiin CIA:n toimiin edes tuolloin norjassa. Vaan kaikki nämä salaiset ja rikolliset ihmisoikeusrikkomukset ollaan toteutettu vuosien varrella edelleen ja kohteeksi pääsee edelleen vaikka ketä myös Suomesta.

Tämä juuri kuvastaa paljon tuota Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n moraalia, että siellä osastolla sellaista ei tunneta ollenkaan. Vaan kuten USA:n ja Britanniankin armeija edelleen sieppaa jopa 3-4 vuotiaita lapsia keskellä yötä ja implantoi vain sen takia, että heillä sattuu olemaan tietyn värinen energiakenttä ja heidät profiloidaan jo mahdolliseksi valtiolliseksi uhkaksi tulevaisuudessa. Niin nämä tapaukset pyritään implantoimaan jo lapsena, ettei heistä sitten olisi joskus parikymmmenenkään vuoden päästä liikaa vastusta tälle suuremmalle taholle mm. jonkun aktivismin tai muun toiminnan kautta.

Nyt kuitenkin jokatapauksessa tämä Amerikklainen räppäri Chris Brown on tehnyt todella rohkean tempun käyttäessään vaikutusvaltaansa hyväksi ja julkistanut totuuden Ebola-viruksesta. Mikä nyt on saanut taas tämän Ebola-rokotteiden valmistajat ja muut depopulaatiojuonittelijat kuseen. Joten varmasti mediassa Brownia vastaan nyt hyökätään ja hänet yritetään todennäköisesti leimata seuraavaksi hulluksi ehkä jopa viemällä hänet jonnekin mental institutioniin, eli mielisairaalaan ja siellä pelotella olemaan jatkossa hiljaa. Tai muuten työantaja Illuminati hoitaa peliin lisää ongelmia. 

Sillä nämä kaikki viihdeteollisuudelle sielunsa myyneet henkilöt ovat siinä mielessä suuressa alakynnessä, että kun he jopa hurjimpien huhujen mukaanssa ovat allekirjoittaneet levytyssopimuksensa jopa omalla verellään. Niin siinä kun sielu on myyty jo saatanalle, niin viihdeteollisuuden mafiahan heidät sen jälkeen omistaa näitä heidän tienaamiaan miljoonia vastaan. 

Joten siinä artistille tarjotimella tuodussa maailmanmaineessa joutuu jokainen tähti miettimään sanomisiaan, että mitä niistä mahdollisesti seuraa. Koska sielunsa myyminen on sama kuin myisi oman todellisen itsensä miljoonista. Niin sen jälkeen sinä et olisi enää oma itsesi, vaan esiintyisit tuolla suurilla estraadeilla juuri tällaisen MK ULTRA-ohjelmoinnilla tuotetun kaksoispersoonasi kautta. 


Tämä siis on totuus, että kukaan Katy Perry, Britney Spears, Rihanna, Nicki Minaj, Kesha, tai Lady Gaga. Kukaan heistä ei ole lavalla oma itsensä, vaan siellä on tämä heidän ohjelmoitu kaksoispersoonansa ja monet heistä ovat jopa sen aivan julkisestikin sanoneet.
Brown kuitenkin taisi saada jo uhkailuja tuon Twitter päivityksen jälkeen, kun nyt mies julisti vielä samana päivänä tyyliin; "Antakaa minun tukkia musta perseeni" (Let me shut my black ass up).

Että näin nopeasti sitten räppäri saatiin  jo peloteltua hiljaiseksi ja mies ei enää jatkossa uskalla huudella Ebolasta mitään, kun muuten isovelin kätyrit tulisivat ja takavarikoisivat hänen miljoonat ja veisivät pahimmillaan lukkojen taakse pakkolääkittäväksi. Näin se viihdeteollisuuden mafia pelaa näiden starojensa kanssa.