http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 21, 2014

Etelä-Afrikkaan kohdistettiin salainen Ebola-virus juoni jo 80-luvulla


Etelä-Amerikkaan kohdistettiin salainen Ebola-virus juoni jo 80-luvulla, joka toimi salaisen projektinimen "Project Coast" alaisuudessa. 

Salaisen virusohjelman takana oli muuan Dr. Wouter Basson, jonka alaisuudessa tämä salainen ohjelma käynnistettiin 1980-luvun alkupuoliskolla. 

Salaisen projektin tarkoituksena oli soluttaa Etelä-Afrikkaan biologisen sodankäyntiin erikoistuneita agentteja, joiden tehtävänä oli joko tappaa tai sterilisoida tummaihoinen väestö. Sekä murhata kyseisten maiden poliittisia vihollisia.

Basson joutui tämän paljastuksen johdosta ajojahdin kohteeksi, kun hän kertoi tästä salajuonesta Pretorian korkeimmalle oikeudelle. Hän kertoi, että paikallinen CIA:n agentti uhkasi tappaa hänet keskellä päivää vastapäätä Yhdysvaltain suurlähetystöä.

Tämä kaikki tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli saanut artikkelinsa New York Times lehteen. Jolloin Pretoriassa sijainnut Yhdysvaltain suurlähetystö oli hyvin huolissaan ja paniikissa Bassonin paljastuksesta. Kuinka se heidän mukaansa vaaransi maiden välisiä suhteita.

Vuonna 2013 Dr. Wouter Basson tuomittiin Etelä-Amerikassa, kun biologisen sodankäynnin eksperttinä tunnettu Jeanne Guillemin oli paljastanut kirjassaan Biological Weapons: From the Intervention of State-Sponsored Programs to Contemporary Bioterrorism, kuinka "1982 ja 1987 vuoden välisenä aikana kehiteltiin USA:n armeijan salaisissa bioaselaboratorioissa lukuisia vaarallisia viruksia kuten (pernarutto, kolera, marburg, ebola sekä botulinum myrkky).

Bassonin alaisuudessa toiminut salainen bioaseiden ohjelma lakkautettiin vuonna 1994. Mutta siitä ei ole vieläkään virallista tietoa, että tuhottiinko kaikki laboratorioissa luodut virukset.

Basson kiisti, että hänellä olisi ollut lainkaan yhteyksiä lännen biologisten aseiden kehittelijöihin, joiden epäiltiin olevan Project Coastissa myös mukana.  

Kuvassa biologisten aseiden kehittäjänä tunnettu Dr. David Kelly

Basson oli vahvistanut eräässä haastattelussa, joka oli kuvattu Pernarutto sota (Anthrax War) nimiseen dokumenttielokuvaan, kuinka hän oli tuntenut Brittiläisen biologisten aseiden kehittäjän Dr. David Kellyn.   Joka taas puolestaan sotkeentui Irakin sotaan liittyviin hämäryyksiin ja kuoli hämärissä olosuhteissa kotinsa lähellä Oxfordshiressä vuonna 2003. Hänen kuolemansa lavastettiin itsemurhaksi.

2007 vuonna Mail Online julkaisi artikkelin, jossa paljastettiin että kuinka vajaa viikko ennen Dr. Kellyn kuolemaa, britannian tiedustelupalvelu MI5 oli kiinnostunut kuulemaan hänen yhteyksistään Dr. Bassoniin.Lähde: http://www.globalresearch.ca/secret-project-created-weaponized-ebola-in-south-africa-in-the-1980s/5408896