http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 11, 2014

Ex CIA agentti varoittaa valheellisesta Ebola uutisoinnistaEx CIA agentti Robert David Steele varoitti ihmisiä valheellisesta Ebola-uutisoinnista jo syyskuussa. 

Hänen mukaansa nämä viimeaikaisimmat uutisoinnit Ebolasta eivät vielä tarkoita sitä, että Ebola olisi levinnyt. Vaan kuulemma hänen saamien tietojen mukaan nyt liikkeellä oleva virus ei ole Ebola, mutta mediassa valehdellaan sen olevan Ebolaa.

Virus on Steelen lähteiden mukaan tuotu Saudi-Arabiasta. 

Käynnissä oleva uutisointi Ebolasta on siis käytännössä täysin Valkoisesta talosta johdettua informaatiosotaa, jolla yritetään pelotella meitä.

Ebolaan on nyt kuollut tietojen mukaan n. 4000 ihmistä. Kun tavallinen nuhakuume taas tappaa vuosittain maailmassa n. 40 000 ihmistä kuukaudessa, niin miksi Ebolasta tehdään nyt tällainen numero?Sikainfluenssa-epidemia oli keksitty ja vain sen vuoksi, että rokotevalmistajat saisivat aikaan miljardivoitot sekä heikennettyä rokotustenottajien immuniteetin.

Näissä pandemia ja virusepidemioissa on viisasta aina miettiä, että kuka näistä maailmanlaajuisista uutisoinneista hyötyy (who benefits). Sillä näiden lääketeollisuuteen liittyvien lääkemarkkinoiden taustalla pyörii jatkuvasti miljardibisnes.

Lähde: http://www.infowars.com/cia-insider-warned-of-ebola-false-flag-in-september/