http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 13, 2014

Ajatusrikosyhteiskunta lähenee


Suomen media on viimepäivinä jauhanut siitä, kuinka viski-sanan käyttö on kielletty blogeissa. Kun sen katsottiin olevan aluehallintoviraston (avi) toimesta mainostamista, jos se liittyy olut ja viinimessuihin.

Tämän kaltainen kokonaisten sanojen käyttö blogisteilla alkaa kohta kertomaan sen totuuden, että mitenkäs se suu pannaan sitten, kun kielletään suomessa sanat:


- salaliitto
- uusi maailmanjärjestys
- poliittinen salajuoni
- UFO (U.F.O.)
- varjohallitus
- mielenhallinta (mind control) sanojen käyttö nettibloggareilta.

Sehän tekee vielä pahimmillaan Suomesta tulevan ajatusrikos-yhteiskunnan. Sitten pelkästään Helsinkiin on perustettava rikostopoliisin lisäksi "HELSINGIN AJATUSRIKOSPOLIISI". Nämä jutut saattavat vielä nyt naurattaa jotakuta. Mutta tulevassa entistäkin enemmän teknokratiaan pyrkivässä tietoyhteiskunnassa ajatuksienkin valvominen tehdään vielä "biohakkeroinnilla" täysin mahdolliseksi ja se mm. implantoiduilla ihmisillä on jo käytännössä tiettyyn rajaan asti mahdollista. 

Mutta näistä asioista ei vaan saa puhua julkisesti, koska suurvaltojen (mm. USA) on salannut kaikki implantointiin ja mielenhallintaan (mind control) liittyvät salaiset asiakirjat. Jottei tieto pääsisi leviämään sionisti-eliitin kontrolloimaan valtavirran valtamediaan.


Biohakkerointi kun olisi tämän valtaeliitin mielestä yksi heidän märkä päiväuni siitä, että koko ihmiskunta aivosirutettuna olisi täysin tietokoneohjelmilla kontrolloitavissa kuin robotit. 

Mutta toisaalta jo nyt kaikki kollektiivisessa unessa ja sen matalavärähteisessä todellisuudessaan elävät suuret ihmismassat ovat antaneet vanginvartijatietoisuudellaan vallan eliitille hallita heidän ajatuksiaan. Missä ihmisyksilöiden ajatustyöskentelystä on tehty matalavärähteisempi massatietoisuus, joka koostuu näistä kaikista median valheista (propaganda) ja näillä sitten hallitaan suuria massoja.


Mutta nyt kun vielä palataan tähän "VISKI-sanan käyttö kohuun". Niin tässä on nyt kyseessä hajoita ja hallitse väestönhallintamekanismin ensimmäisestä vaiheesta 

1.) LUODAAN ONGELMA". 

Seuraavaksi tulee toinen vaihe

2.) SYNNYTETÄÄN REAKTIO, eli uskotellaan, että suomen aluehallintovirastolla (avi) on jatkossakin myös oikein kaventaa suomalaisten internet-sananvapautta.

ja 

3.)  Lopulta suomen aluehallintoviraston annetaan toimia internet-sananvapaus natsina, kaventaen entistäkin useamman nettikirjoittelijoiden sananvapautta, kieltämällä monien tärkeiden sanojen käytön nettiblogeissa, jottei vaan enää totuus paljastuisi.

Tämä johtaisi sitten yhä suurempiin tapauksiin, missä "luvattomasta"nettikirjoittelusta voisi joutua jopa valtiolliseen liittovaltion vankilaan ajatusrikoksesta. 

Eli Euroopan ihmisoikeudet halutaan viedä vielä Kiinan tasolle uutta maailmanjärjestystä ajavan valtaeliitin intresseillä mitattuna. Talousparasiittien kun on oltava vallassa ja pidettävä siitä kiinni kynsin hampain, ettei vaan tuo maailmanvalta katoaisi. Mutta multipolarismiin tähtäävät Kiina ja Venäjä pistävät sille kapuloita jo rattaisiin.