http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 22, 2014

Laajasalon surman motiiviLaajasalon surman motiivi on poliisin tutkinnanjohtaja Juha Rautaheimon mukaan selvillä.

Surmattu venäjänsuomalainen nainen asui samassa kerrostalossa kuin surmaaja. Poliisin mukaan surmailtana eläinrakkaaksi tiedetyn naisen korviin oli kantautunut, kun kokoomusnuorten piirihallinnon puheenjohtaja oli retuuttanut väkivaltaisesti koiraansa. Nainen oli tullut rapusta ulos asti ja huomauttanut Jukka Romppaiselle koirien huonosta kohtelusta.


Tästä Romppainen sai ilmeisesti SSRI-lääkityksen ja alkoholin sekavuustilan johdosta silmittömän raivokohtauksen ja kävi naiseen käsiksi. Löi naista useita kertoja kasvoihin ja ilmeisesti myös potki.

Tämän jälkeen surmaepäilty meni asunnolleen ja tuli myöhemmin takaisin pihalle, kun huomasi että uhri oli edelleen maassa makaamassa. Sitten epäilty aloitti ruumiin piilottamisen ja sulloi sen autoonsa ja ajoi muutamankilometrin päähän vanhan Laajasalon öljysataman edustalle. Tuolloin uhri oli yhä tajuton, jonka jälkeen ilmeisesti viimeisteli surmatyön suurella kivellä. Joka sai aikaan lopulta tappavan kallonmurtuman.

Tutkinnanjohtaja Juha Rautaheimon mukaan surmalla ei ollut silminnäkijöitä. Mutta jos ison kerrostalon pihalla joku saa suuren raivokohtauksen ja alkaa pahoinpidellä 58-vuotiasta ulkomaalaista naista. Niin kyllä siitä luulisi kuuluvan viereisiin asuntoihin meteliä. Joten todennäköisesti tämän perusteella surmaajan jäljille päästiin hyvin nopeasti.

Kysessä kun on vieläpä viharikokseen liittyvä murha, niin tämähän selittää sen, miksi Kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski otti juuri muutama päivä sitten kantaa, kuinka viharikokset pitäisi poistaa Suomen laista. 
Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102218771215_uu.shtml

http://finnsanity.blogspot.fi/2014/10/kansalaisten-manipulaatiota-kokoomuksen.html