http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 22, 2014

Ebola & MH17 lennon punainen lanka
Glenn Raymond Thomas toimi maailman terveysjärjestö WHO:n mediakoordinaattorina ja kuoli sattumoisin MH17 matkustajakoneen mukana, jonka Ukrainan ilmavoimat ampuivat alas heinäkuussa 2014 Itä-Ukrainan yläpuolella.

Oliko tapaus sattumaa, kun kyseisellä lennolla olivat vielä mukana lukuisat kuuluisammatkin AIDS-tutkijat kuten Joep Lange (Department of Global Health) ? 


Nyt Saksan tiedustelupalvelu 2 päivää sitten julisti ilman mitään todisteita, että Itä-Ukrainan separatistit pudottivat MH17 matkustajakoneen. Heidän julkaisema raportti on alusta loppuun täysi väärennös. 

Globalistien valvontaviranomaisten (CIA, NSA, FRA, SUPO jne.) taholla koko MH17 koneen pudottamis-skandaali oli informaatiosodassa täysi tappio. Koska lukuisat internet-aktivistit selvittivät koneturman ennen, kuin virallinen tutkinta oli edes ehtinyt alkaa ja tämä kuvastaa jo tätä nykyistä infosodan asetelmaa. Jossa varjohallitus jäi MH17 lennon false-flag informaatiosodassa heti alussa jalkoihin.

Internetin lukuisat informaatiosodan vastapuolen bloggarit, joilla on kyky käyttää omia ajatuksiaan raportoidessaan näistä maailmalla tapahtuneista asioista. On vielä usein selvännäkökyky pelissä, jota taas länsimedian aivopestyillä toimittajilla ei löydy. Tällainen intuitiivinen työskentelytapa on mille tahansa sionistikorporaatioiden pyörittämälle valheelliselle länsimedialle täyttä myrkkyä. Sillä totuus on tullut jäädäkseen ja internet on mahdollistanut sen, joten ilmankos salainen maailmanhallitus kätyreineen ovat hätää kärsimässä tämän kiihtyneen informaatiosodankäynnin alla.


Lähteet:  http://www.nydailynews.com/life-style/health/aids-researchers-dead-malaysia-airlines-flight-mh17-crash-article-1.1871450

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014101918762416_uk.shtml 

http://vapaakulkija.wordpress.com/2014/08/14/afrikan-ebola-ja-ukrainan-mh17/